Vucko Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Ljudi, sada je sve OK, imali smo malu pauzu zbog drugih obaveza, a sada nastavljamo punom parom... Sa Markom je sve OK videli smose pre neki dan i dogovorili smo se oko proba i daljeg rada... Quote
Vucko Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Posle cele ove frke u bendu, dogovorili smo se da se bacimo na autorske stvari, tako da za sledecu svirku cemo izaci sa 4-5 novih autorskih i verovatno nekoliko obrada koje smo vec radili... Ajd uzdravlje svima Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 stvarno radite dalje?eeeeee beedaaaka!!! Quote
Zli Meda Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 stvarno radite dalje?eeeeee beedaaaka!!! Radimo dalje i jedna stvar ja Matiju ne dam iz benda nikako znaci on je ovde 100% a ako ti to smeta onda to resi s njim. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 ma medo ne seri mene realno boli uvo ko ce da mi svira klavijaturu! Cak nisam nesto odusevljen stimpijem>cak sta vise smatram da nije za moju pricu,ali kako god!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 moj buraz kicks asses u toplesu! nema boljeg klavijaturiste Ljudi, sada je sve OK, imali smo malu pauzu zbog drugih obaveza, a sada nastavljamo punom parom... Posle cele ove frke u bendu, dogovorili smo se da se bacimo na autorske stvari, tako da za sledecu svirku cemo izaci sa 4-5 novih autorskih i verovatno nekoliko obrada koje smo vec radili... Ajd uzdravlje svima samo napred! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 PA kjao klavijaturista je ok ali malo je tezak za saradnju! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 stimpi?!!?! on nije tezak ni u kom slucaju Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 pa nije tezak nije problem! ali malo preteruje sa soliranjem a ja to nevolim! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 sta da se radi...udarila mu slava u glavu Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 ma zajebavam se.....meni je on skroz gotivan, a stvarno ima likova koji su skroz u tom "slavnom" fazonu buraz moj..... (sa sexy kaisem ) Quote
Goatik Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 vaistinu za preCednika!!! e, !!!SERAFIME!!!!, seres nevidjeno.... ma medo ne seri mene realno boli uvo ko ce da mi svira klavijaturu! jbg, ako je stvarno tako, onda ni ne bi trebalo da ti svira kljave..... @necaci: e, bas mi je drago sto nastavljate sa radom!! samo vi kikujte esove, i to jos vise nego do sad!!! :kissic: @cera: e de si!!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 eve me kevoooo careeee!!! ne znam de sam od kako smo se raspustili...brate! vidi sto nam diraju burazera/sina....ccc ovaj serafim kenjator al vazno je da sastavise sarmagedoni kraj s krajem! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 @ JELENA(Goatik)>JA sam svoje rekao i nemoj da se vredjamo! ako mi nesto smeta to je normalno i bas mi je jos jednom kazem totalno sve jedno ko ce da mi svira te Kljave.... U ovoj prici ih smatram bas nebitnim! Ali MATIJA svira i jebe kevu to stoji i da sviram neki power prog bio bi idealan,ali za ovaj heavy mnogo komplikuje zivot i sve to zna ali ne zna da treba da se kontrolise!! Ajd uzdravlje!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 da ponovim stimpi je likcina nista nemam protiv njega da neko pogresno to ne skapira!!! Quote
Vucko Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 vaistinu za preCednika!!! e, !!!SERAFIME!!!!, seres nevidjeno.... jbg, ako je stvarno tako, onda ni ne bi trebalo da ti svira kljave..... @necaci: e, bas mi je drago sto nastavljate sa radom!! samo vi kikujte esove, i to jos vise nego do sad!!! :kissic: @cera: e de si!!!! Tetka ti si najveci kralj! Sa nama i kada je najteze! RESPECT Quote
Zli Meda Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Padaju mi do jaja autorske na pamet upravo!!!!!!!!!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 MEDO sta je sa mozgom!? Prek da ser e s i daj da cujem....! Quote
Zli Meda Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 MEDO sta je sa mozgom!? Prek da ser e s i daj da cujem....! BRate sto se tice sranja bolje se ti ne javljaj... Quote
Brynhildr Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 ma matija svira klavijature i kad ih nema pri ruci -uvek! verujte mi... i isprobava tudje... jbg kad voli.. Quote
_NeSa_ Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Padaju mi do jaja autorske na pamet upravo!!!!!!!!!!! Cool,podeli to sa nama Quote
Recommended Posts