Шöне Мики Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 (edited) za medalju Edited October 16, 2005 by SlavoniC Quote
Шöне Мики Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 eh,sad...koji smajli ja da stavim ? .....aaaaaaa,mogao bih ovaj.... ili ovaj ...hehe Quote
Shores Of Antartica Posted October 16, 2005 Author Report Posted October 16, 2005 eh,sad...koji smajli ja da stavim ? .....aaaaaaa,mogao bih ovaj.... ili ovaj ...hehe A ja ove: Viva La Spam!!! Quote
Shores Of Antartica Posted October 16, 2005 Author Report Posted October 16, 2005 (edited) Nego da napravim nekoliko obavestenja: 1.Prvo Stormageddon ima sada stalnu postavu: Znaci: Ja-vokali Meda-gitara Dusan-gitara Milan-bas Leshina-klavijature i vokali Manja-bubanj 2.Ne radimo Finntroll vec Scorpions Hurricane u nasoj verziji 3.Sutra cete moci da downloadujete Angels don't kill,Moonblood i Diabolical Sickness video isecke (posto nam je prava kamera zasrala sve) Eto da ne bude da smo bukvalno zadnju stranu ispamovali Keep on spaming Edited October 16, 2005 by (Independor) Quote
Zli Meda Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 E blago vama jebes mi mater otvoricu temu CHUPA CHUPS pa se vi lepo raskokodacite o svim bojama i ukusima!!!!!!!!!1 Quote
Zli Meda Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Pa ti onda nisi mene shvatio... jel ti lepo kazem da sam fan oko 9 meseci, sto znaci da sam vec posle prve - druge svirka postala fan! Ne kapiram zasto je to tebi tako neshvatljivo, sigurno ti se desilo bar jednom u zivotu da te je neki bend odmah osvojio, mada se meni to jaaako retko dogadja... a uostalom, ti si rekao da demo bendovi imaju samo ortake a ne fanove i lepo sam ti objasnila zasto nisi u pravu! I da ne duzimo pricu, Stormageddonci, vidimo se u finalu! Ti si mnogo gotivna!!!!!!!! Quote
Zli Meda Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Imamo novu pesmu vuce na neke clean guitar fore od arch enemy-a al je melodija keva! Quote
Шöне Мики Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 E blago vama jebes mi mater otvoricu temu CHUPA CHUPS pa se vi lepo raskokodacite o svim bojama i ukusima!!!!!!!!!1 jebiga,deca zla mozda ne vole slatkise,ali mi ostala deca volimo @Independor Niso mog'o neku socijalniju sliku da stavis ? Quote
Leshina Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 USKORO KAO SPOT PESME CURSED BY THE MOONLIGHT!!!! nastavite sa jebanjem keve i nagnavanjem tog chupa chupsa!!! Quote
Shores Of Antartica Posted October 17, 2005 Author Report Posted October 17, 2005 Niso mog'o neku socijalniju sliku da stavis ? Evo u mom potpisu.Nego sta ti je taj lik??? Quote
Шöне Мики Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Evo u mom potpisu.Nego sta ti je taj lik??? to je gospodin Jagodinac Sutra ce biti uploadovani svi snimci Quote
GolluM Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 E Independore, aj okaci leba ti jos neke slike sa svirke, da vidim kako je izgledalo otpozadi sve. Daj link za photobucket album. I kaci tu pesmu sto pre Quote
Shores Of Antartica Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 E Independore, aj okaci leba ti jos neke slike sa svirke, da vidim kako je izgledalo otpozadi sve. Daj link za photobucket album. Evo ti one koje ja imam Quote
Zli Meda Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Lepo,lepo ima slike ima sve. Ajte ljudi ovoje bilo na polufinalu a za finale cemo tek da razvalimo sa izvodjenjem i scenskim nastupom! Quote
Leshina Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 izem ti medo sto si stavijo tu sliku izgledam ko da imam neko kozno oboljenje!!!! Quote
Leshina Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Coko kad kacis cursed? aj sto pre!!! 'ocu da vidim!!! Quote
Zli Meda Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 izem ti medo sto si stavijo tu sliku izgledam ko da imam neko kozno oboljenje!!!! Pa i imas. al sto bas si sexy. Quote
GolluM Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Hehe, do jaja su slike Aj sad, kaci tu pesmu I kad je ta sledeca svirka, ako je sledece nedelje ubicu se, posto sam tad na ekskurziji Quote
Leshina Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Hehe, do jaja su slike Aj sad, kaci tu pesmu I kad je ta sledeca svirka, ako je sledece nedelje ubicu se, posto sam tad na ekskurziji E posto sam Matiji nesto namestao cisto da i on ima koji jos post evo omot za album This message was written by Independor Quote
Шöне Мики Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 E posto sam Matiji nesto namestao cisto da i on ima koji jos post evo omot za album This message was written by Independor brate,niste mogli odvratniji omot da stavite....i daj,ako ces vec da stavljas to govno,barem potamni malo taj mesec,da ne bude skoro braon u odnosu na to "mracno" crno nebo...vidi se da si dodao kvadratic Quote
Шöне Мики Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Evo,posto spam rules,da napisem jos jednu poruku Okacio sam vam one video zapise,mada sam jos malo smasnjio kvalitet,tako da sada svi snimci imaju oko 3-4 mb....zvuk je ostao isti....uzivajte Stormageddon-Diabolical Sickness(Live) Stormageddon-Moonblood(live) Angels Don't Kill nesto zajebava,ali nece mene jedan wmv fajl da zajebava ...bice do veceras postavljen na net. Quote
Recommended Posts