Zli Meda Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Jao Lexa ajd prestani da mi trosis sekunde zivota na koje moram da potrosim da te oteram u kurac. Quote
Goatik Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Tetka ti si najveci kralj! Sa nama i kada je najteze! RESPECT sa vama uvek!!! kako ispiti??? @serafim: ok je to, izneo si svoje misljenje, i ja sam svoje, stavljamo tacku na to. pozz :pivopije; @cera: u je, jel ce to morati da radi kais..?? ne teraj mene da te vaspitam!! ima li traga onom tvom ocu....? demether... yeah right. moze on i bolje.... : ): ) salim se...... malo sam prsla nacisto... kako vam se svidja moj projekat --> Urban Stop nemam pojma foto montazu, ovo je moj prvi pokusaj... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 ma nema potrebe za kaisem kevo nemoooj..... sta ja da radim kad sam raspusteno i divlje dete i nema mi roditelja na vidiku jbt, stvarno vas nisam videla 8596209485629 godina btw, moram da ti ispricam kako sam nalozila ortaka iz odeljenja da mi je stimpi burazer non-stop me tera da mu objasnjavam, nista ne kapira cim se vidimo...... i suoper ti je projekat ljub za sve burazere Quote
Goatik Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 eeeeeeeeeeee... SIR,,, nije voda!!! ne brini za roditelje, makar ne za mene, ubijaju me pripreme za ispite... kad pocnu, bice opustenije.... LJUB za sve !!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 mada opet slika pod ono slika ti je keva ! Quote
Goatik Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 stvarno, slika u profilu ti je "silujte meeeee..... silujte me prijatelji moji....." Quote
Leshina Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 zamolicu moderatore da ociste ovu temu od spama ili da je izbrisu pa otvore ponovo jer je stvarno prepuna raznoraznih bljuvotina!!! Quote
Zli Meda Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 zamolicu moderatore da ociste ovu temu od spama ili da je izbrisu pa otvore ponovo jer je stvarno prepuna raznoraznih bljuvotina!!! Koga si pitao da nam izbrisu temu??? Quote
Leshina Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 izvini,bilo je jace od mene!!! sinko,ti znas da citas? napisao sam ili da je zatvore,pa otvore novu ili da je ociste od spama!!! stvarno si patrik!!!! Quote
RNA Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Хоћеш да те прогласим за почасног модератора, па да проведеш цело лето пред компом бришући спам са ове теме? Тако сам и мислио! Quote
Zli Meda Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Хоћеш да те прогласим за почасног модератора, па да проведеш цело лето пред компом бришући спам са ове теме? Тако сам и мислио! e MAJKE MI SI KRALJ!!!! sLAZEM SE U POTUNOSTI. Quote
Goatik Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 brate, stormageddon umro..?!??!? gde ste necaci moji....??? Quote
Shores Of Antartica Posted July 13, 2006 Author Report Posted July 13, 2006 (edited) brate, stormageddon umro..?!??!? gde ste necaci moji....??? U grobu? Edited July 13, 2006 by (Independor) Quote
Vucko Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Taman posla snimamo dve nove pesmice koje bi uskoro trebalo da zavrsimo, tacnije kada se Stimpi vrati, pa cim to zavrsimo podicicu sajt gde ce moci da se skinu te stvari, kao i neki snimci sa ranijih svirki!!! Pozdrav svima!! Quote
Vucko Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Kucna produkcija pravimo demo.... A kasnije ako dodjemo do albuma onda ce mo verovatno kod brankovica da snimamo... Quote
Goatik Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 fifeeeee!! super bre, vazno da se radi!! inace, gotovi ispiti za jun, od 11 ostala dva za avgust (tj, septembar) car sam majke mi... ajd pozdravljam vas, ja odoh u kraljevo!! gledamo se kad dodjem :-* Quote
Recommended Posts