!!!SERAFIM!!! Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 medo ti si picka! ni triple lock neces da ugradis a da ne pominjem cetii hambuckera,a neces ni dva vrata da stavis! ma i buster neces da kupis!!!Siso jedna!! Quote
Zli Meda Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Zavrsio sam sa budzenjem gitare znaca dzitra je perverzija!!!!!!!!!!!!!!!!! A ulozio sam samo 450 eura na budzenje. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Zavrsio sam sa budzenjem gitare znaca dzitra je perverzija!!!!!!!!!!!!!!!!! A ulozio sam samo 450 eura na budzenje. медо бре ти си пичка! ni triple lock da stavis! Quote
Zli Meda Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Ja mislim da se storm raspao tako mi nekako deluje... Manja se smorio i rece mi da izlazi... Imam novog bubnjara ali ne znam dal da ga stavljam u ovu postavu... Quote
Шöне Мики Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 jebiga,lepo sam vam ja rekao,nista bez Coka vratite njega u bend i opet cete ici uzlaznom putanjom,ko prosle godine u ovo doba Quote
Leshina Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 najiskrenije,mislim da nemamo vise sta da trazimo. kroz toliko toga smo prosli a ipak nista nismo uradili. desavale su se neke stvari koje i nisu bile bas prijatne... molim samo ljude koji su nas gotivili da nas ne teraju da se ponovo sastavimo ALI STVARNO VAS MOLIM!!! zavrsicemo novu verziju lake-a i zavrsicemo hladne noci,ako se ripper slaze da ta pesma ostane u stormu,izbacicemo ih na temu,i stoga molim modove da ostave jos malko ovu temu da zivi. R.I.P. STORMAGEDDON jos jednom molim ljude da ne ostavljaju postove sa sadrzajem moljenja nas da se sastavimo,shvatio sam da stormageddon ne moze biti ono sto je pre bio!!!! ae ljubim vas sve,a posebno Ewigkeit koja je bila tu da pljuje po nama u svako doba dana i noci. Quote
Шöне Мики Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 to je zato sto je coko odbio reunion,jel da? zajebavam se....zivi bili! Quote
Leshina Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Zahvaljujem se stormageddonu,mom prvom pravom bendu koji me je na neki nacin uzdigao i uvukao me u prelepi svet muzicara!!! ne znam sta bih radio da nije bilo storma!!!! ostace mi u veoma lepom secanju!!! pozdrav vucku i medi(oni su jedini bili 100 posto u ovome) i manji (koji je isto dosta bio posvecen bendu i kod koga smo snimali) I marku(koji je stalno imao menstrualne tegobe pa nije mogao dolaziti na probe) i ripperu koji je jebao majkine majke na gitari(sada je jos bolji) I meda i vucko su pakleni muzicari i ovom prilikom naglasavam da je milan jedan od retkih pametnih bassadzija!!!LJUBIM TE ZVERI BESNA!!!!! Iako se bend razisao,mi smo ostali ortaci i idemo na pivce!!!!! u jazz riff!!!!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 brate moje saucesce nisam znao! kada je sahrana,dosao bih da ispostujem? Quote
ArsMoriendi Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 (edited) O, šit. Pa ko će sad da svira MK špicu? Edited July 30, 2006 by ArsMoriendi Quote
Osmi Putnik Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Sad but true...Life goes on... Veliki je problem bio shto nikako nismo imali normalan vokal koji bi se posvetio bendu...to je po meni glavni problem...Mislim chak i da je moj prijateljski odnos narushen sa Manjom zbog nekih stvari u bendu,to jest verovatno zbog mog sviranja ili kako vec...zelim samo reci da sam imao najbolje namere sa bendom,ali vokal...nikako nismo mogli da utanachimo...Hvala svima na svemu,bilo je zadovoljstvo raditi sa vama...pozdrav!!! Quote
Duke Of Borca Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 I marku(koji je stalno imao menstrualne tegobe pa nije mogao dolaziti na probe) I ovde je meni sve jasno i kapiram zasto je to tako, steta sto mu niko nemoze objasniti da sa takvim rezimom rada nikad nece nesto uraditi Srecno ostalima u daljem radu Quote
Leshina Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 O, šit. Pa ko će sad da svira MK špicu? bice!!! napravicemo tirbjut tu stormagedon i sviracemo mortal kombat! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 ma cool samo sto je kod vas ta spica zvucala lose!!! Quote
Samurai Jack Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Shtaaaaaaaaaaaaaa e ovo je nemoguce! Jedini bend u koji sam na neki nacin verovao i koji je imao neku perspektivu se razisao Misl`m koji shit Vi ko da niste shvatali kakvu ste priliku ispustili POzZ from Claymore your biiggest prog fan~! Quote
Leshina Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Shtaaaaaaaaaaaaaa e ovo je nemoguce! Jedini bend u koji sam na neki nacin verovao i koji je imao neku perspektivu se razisao Misl`m koji shit Vi ko da niste shvatali kakvu ste priliku ispustili POzZ from Claymore your biiggest prog fan~! e covek ovo je stvarno neumesno!!! molim te skloni se negde i nemoj vise da postojis!!! Quote
Goatik Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 o necaci moji..... nisam tu dve (ili tri..?!??!) nedelje, a vi odma' u kurast... bas mi je zao sto je uopste moralo da se desi, ali jbg, nije da nije prirodan sled situacije.... elem. raspodela imovine. matiji jos uvek ne znam da li sam keva ili tetka ili oba...?!?!? matijo, prosvetli me!! vucku, osmom necaku i medi ostajem tetka jer su mi bili najverniji necaci. ljubi vas tetka!! manja i marko.. ako hocete da i vama budem tetka.. E NE MOZE!!!! salim se.. pozdravljam i vas!!! vidimo se vec..negde...nekada.... Quote
Zli Meda Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Toje to boli me patkasa stormom zavrseno... Ali nebrini tese verni fanovispremaju se nove autorske samojim novimbendom kojice se jako uskoro sklopiti... Nemojte tugovati jer covece kad je Acid rain prestao da radi shvatio sam da nista nije nemoguce... Uzgred sa mnom i sa vuckom gitaruce najverovatnije svirati jedan bivsi clan acid raina koga se retko ko seca jer je svirao jos uprvoj postavi...paklen gitarista i radi u maric music... Potom novi bubnjar najverovatnije dusan iz lisinskog mislim da on ide s tobom na udaraljke Matija...a i ima ceo svoj set bubnjeva sto nam olaksava pravljenje svirki... Za pevaca nije sigurno,ali jedan nam je covek pao na pamet (ne znate ga ostali)... Novi bend nece imati klavijaturistu(sto je skoro sigurno) ili 2 gitaristu... Poz svima... Quote
Recommended Posts