Divlji Tigar Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Ja imam kasetu POHODUT već bog zna otkad , Odlična Hard rock grupa ,Ipak bez klavijature bi zvučali bolje. Černata Ovca Ako smo kod Bugara jel neko slušao grupu ER MALYK ? Melodični HM Nabavih prvi album, nista posebo, svidja mi se pesma "Bylgari". Quote
RNA Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 Причаш о овом другом бенду што је Јосип поменуо? Мислим, претпоставаљам, пошто знам да ти се Ахат свиђа. Quote
Divlji Tigar Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Da naravno, pricam o "ER MALYK". Ahat je zakon. Quote
Demonizer Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 haha, cim sam ti poslao, ti si ga ispostovao:) Quote
Divlji Tigar Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Nabavio sam grupu "Epizod" tacnije njihov album "Bulgarskijat Bog" album je dobar, tematika je bugrska istorija. Favorit i "Haiduti" i "O Shipka". Komentar sa ostavio ovde da ne bih otvarao temu na kojoj bih samo ja pisao. Quote
RNA Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 А и ова је, као што видиш, веома опширна. Ја јуче узео сингл бенда Тротил. Иако сви носе треш мајице, свирају неки хеви, чак друга песма вуче мало на дум. Занимљиво је да су радили на енглеском и то чак није ни лош енглески, само на моменте имам тежак бугарски акценат. Quote
Divlji Tigar Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Jer to vinilni ili cd singl? Kakve su neke teme ova je jos i solidna. Quote
RNA Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 Винилни, наравно. Случајно налетех на њу јуче на берзи. Quote
RNA Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 Ево мало подсећања на гитаријаду у Зајечару 2005. Quote
Divlji Tigar Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Ko je od ove dvojice iz Ahata? Quote
RNA Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 Обојица. Леви је Звездомир, певач, а десни је басиста. Quote
angels deserve to die Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 "Az sam si izbrah tazi sydba- vechnata cherna ovca..."- to pevaju oni. Jes refren malo smeshan, ali je cela pesma bash dobra i ritam je dobar. Inache ih ne slusham, ali sam ih chula na koncertu Maidena-poslednje dve pesme, od kojih je jedna bila ova gore navedena. Nisu loshi, shtavishe-dobri su!!! Quote
RNA Posted August 27, 2007 Author Report Posted August 27, 2007 Ова што си навела, 'Черна овца', им је највећи хит, иако по мени имају две боље песме - 'Брадвата' и 'Огнени души'. Шта фали рефрену: Сама сам себи изабрао ту судбини - вечна црна овца. Могли би да буде химна свих металаца овога света. Quote
EnKi Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Nabavio sam grupu "Epizod" tacnije njihov album "Bulgarskijat Bog" album je dobar, tematika je bugrska istorija. Favorit i "Haiduti" i "O Shipka". Komentar sa ostavio ovde da ne bih otvarao temu na kojoj bih samo ja pisao. Evo spore stvari koja brzo ulazi u usi: http://www.youtube.com/watch?v=6HrgjUwEbOI...feature=related Ova je brzha, engleski titl: http://www.youtube.com/watch?v=5W6WqEMOOgw...feature=related Ima bas dosta njihovih klipova, kao i nekih od Ахатa Quote
Ајлин Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Uh što volim 'vake bendove moram i reči da nabavim Quote
PuPaK Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Ja sam gledao ovo na gitarijadi 2005 valjda ustvari mislim da je samo pevac bio iz Ahata a neki drugi likovi mu svirali posle sam nabavio jedan album i okej je,samo tekstovi nem pojma kakvi su,deluju pomalko smesno nazivi ali dooro,oke je muzika! Quote
Ајлин Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Što, "Crna vovca" je tako heavy naziv za pjesmicu Verovatno je nešto na fazon Baš Čelika Gunđaju ti za sitnice... Quote
Bata Trokrilni Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Ništa što sam ja čuo od ovog benda nije heavy. Uglavnom hard rock, ponekad malo žešći. Quote
Ајлин Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Budi ljubazan pa mi se na JEDNOJ temi skini sa reply-ja. Na primer sa ove. Quote
Bata Trokrilni Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Ja ne koristim opciju "reply". Quote
PuPaK Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Man te da se prepirete breee! @Ajlin: Nema veze samo sa celikom,imaju i pesmo Darvoto! :lol: @Prince:Sad sam pogledao temu unazad i jedaan pametac cova je jednom bash lepo definisao ovo : "и ја сам мислио да је то неки као хард рок, сад кад боље размислим више је класичан хеви, само у већини песама спорији" Quote
Guest Poslednji boem Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Ljudi,ima li ovo da se skine na netu?Ja se odavno ubih trazeci ali bez rezultata.Ako neko zna neka postavi linkove?Hvala! Quote
Recommended Posts