Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja imam kasetu POHODUT već bog zna otkad , Odlična Hard rock grupa ,Ipak bez klavijature bi zvučali bolje. Černata Ovca :)

Ako smo kod Bugara jel neko slušao grupu ER MALYK ? Melodični HM

Nabavih prvi album, nista posebo, svidja mi se pesma "Bylgari".

Posted

Причаш о овом другом бенду што је Јосип поменуо? Мислим, претпоставаљам, пошто знам да ти се Ахат свиђа.

• 2 weeks later...
Posted

Nabavio sam grupu "Epizod" tacnije njihov album "Bulgarskijat Bog" album je dobar, tematika je bugrska istorija. Favorit i "Haiduti" i "O Shipka".

Komentar sa ostavio ovde da ne bih otvarao temu na kojoj bih samo ja pisao.

Posted

А и ова је, као што видиш, веома опширна.

Ја јуче узео сингл бенда Тротил. Иако сви носе треш мајице, свирају неки хеви, чак друга песма вуче мало на дум. Занимљиво је да су радили на енглеском и то чак није ни лош енглески, само на моменте имам тежак бугарски акценат.

Posted

Винилни, наравно. Случајно налетех на њу јуче на берзи.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

"Az sam si izbrah tazi sydba- vechnata cherna ovca..."- to pevaju oni. Jes refren malo smeshan, ali je cela pesma bash dobra i ritam je dobar. Inache ih ne slusham, ali sam ih chula na koncertu Maidena-poslednje dve pesme, od kojih je jedna bila ova gore navedena. Nisu loshi, shtavishe-dobri su!!!

Posted

Ова што си навела, 'Черна овца', им је највећи хит, иако по мени имају две боље песме - 'Брадвата' и 'Огнени души'.

Шта фали рефрену: Сама сам себи изабрао ту судбини - вечна црна овца. Могли би да буде химна свих металаца овога света.

• 10 months later...
Posted
Nabavio sam grupu "Epizod" tacnije njihov album "Bulgarskijat Bog" album je dobar, tematika je bugrska istorija. Favorit i "Haiduti" i "O Shipka".

Komentar sa ostavio ovde da ne bih otvarao temu na kojoj bih samo ja pisao.

Evo spore stvari koja brzo ulazi u usi:

http://www.youtube.com/watch?v=6HrgjUwEbOI...feature=related

Ova je brzha, engleski titl:

http://www.youtube.com/watch?v=5W6WqEMOOgw...feature=related

Ima bas dosta njihovih klipova, kao i nekih od Ахатa

• 1 year later...
Posted

Ja sam gledao ovo na gitarijadi 2005 valjda ustvari mislim da je samo pevac bio iz Ahata a neki drugi likovi mu svirali posle sam nabavio jedan album i okej je,samo tekstovi nem pojma kakvi su,deluju pomalko smesno nazivi ali dooro,oke je muzika! :rockdevil:

Posted

Man te da se prepirete breee! :lol:

@Ajlin: Nema veze samo sa celikom,imaju i pesmo Darvoto! :lol: :lol: :lol:

:pivopije:

@Prince:Sad sam pogledao temu unazad i jedaan pametac cova je jednom bash lepo definisao ovo :

"и ја сам мислио да је то неки као хард рок, сад кад боље размислим више је класичан хеви, само у већини песама спорији"

:rockdevil:

• 2 weeks later...
Guest Poslednji boem
Posted

Ljudi,ima li ovo da se skine na netu?Ja se odavno ubih trazeci ali bez rezultata.Ako neko zna neka postavi linkove?Hvala!