RNA Posted October 11, 2001 Report Posted October 11, 2001 Znam da ovaj bend izbegava nekoj striktnoj klasifikaciji, ali prvi albumi su bili thrash. Ostalo ostavljam vama.
Vermis Posted November 3, 2001 Report Posted November 3, 2001 Odlican thrash metal bend za koji se kaze da je zasadio korene death i black metala.
Katahazah Posted November 4, 2001 Report Posted November 4, 2001 Ja cu vas pitati samo jedno: What Ever Happend to Celtic Frost? (SOD) Is It True That They've got lost!? Najvazniji bend tezeg Metala sa pocetka 80-ih, pokrenuo je taj novi pravac Death, prvi su uveli rikanje i takve nerazumne vokale u pesme! Cuveni su, lekcija za svakog Metalca danasnjice!
RNA Posted November 5, 2001 Author Report Posted November 5, 2001 I ne samo to, nego su i otvorili upliv klasicne muzike u metal. Oni su prvi koji su koristili operske pevace na svom albumu "Into Pandemonium". Cik pogodite po kome su Therion i Usurper dobili ime?
Baphomet Posted February 17, 2002 Report Posted February 17, 2002 Celtic Frost je ponovo formiran (tacnije postava iz 1987 sa "into the pandemonium albuma) novi album se ocekuje oko nove godine...
Baphomet Posted February 17, 2002 Report Posted February 17, 2002 procitao sam je u novom broju svedskog metal-magazina... ako znas svedski mozes da proveris salu na stranu, ne verujem da bi izasli u novine sa tako necim da nije istina... bitno je valjda da nisam "cuo" za to vec procitao...
RNA Posted February 17, 2002 Author Report Posted February 17, 2002 Ah, ISTINA JE!!!!!!!! Celtic Frost is back!!! I ne samo to... Messah Marcolin se vratio Candlemass (jupiiii) i Dave Lombardo se vratio u Slayer!!!!!!!!!!
cara Posted February 19, 2002 Report Posted February 19, 2002 Velike i uticajne band-ove kao sto su CELTIC FROST je potpuno pogre
RNA Posted December 18, 2002 Author Report Posted December 18, 2002 Šta očekujete od novog Celtic Frots albuma?
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 U ovom trenutku stvarno neznam sta da ocekujem neka bude u fazonu To mega Therion ili Intop The Pandemonium i bicu srecan.
Anno Mundi ! Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 Ovaj bice nesto u stilu onih Holandjana...cekaj da se sitim
RNA Posted December 22, 2002 Author Report Posted December 22, 2002 Gorefest? God Dethroned? Goddess Of Desire? After All? Allied Forces? Vortex? Kojih Holanđana? Znajući Toma i njegove ultra napredne ideje, cenim da će to biti nešto od "Vanity/Nemesis", pa pomešano sa Apollyon Sun. Biste li voleli elektroniku u tom zvuku? Ja ne bih NIKAKO!
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 4, 2003 Report Posted January 4, 2003 Ma ne bre nebih voleo da cujem elektroniku nikako.Ja licno mislim da se polako ali sigurno vraca vreme death i thrash metala.Ovaj album ako izadje mozda mozda ce znaciti nov pocetak za thrash metal eru.Sto bih jako voleo.
RNA Posted January 5, 2003 Author Report Posted January 5, 2003 Dokle god oni NU likovi budu postojali, to se neće desiti. A i bolje vala. Ne trebaju mi neke dileje da slušaju metal. Istina što više - to bolje, ali metal ne može i ne treba da sluša baš svako.
WS Posted January 5, 2003 Report Posted January 5, 2003 Istina što više - to bolje, ali metal ne može i ne treba da sluša baš svako. Donekle se slazem s tobom, ali moras da imas na umu nesto sto je sam Tomas rekao na www.celticfrost.com - otprilike nesto u fazonu da njima nije bilo bitno hoce li ih javnost (publika, kritika) smatrati Hair Metal pozerima ili pravim metalcima (ne secam se za koji album je ovo vezano, ali nije Cold Lake, ako znas na sta mislim). Ja ovu izjavu tumacim kao rezultat zelje da njihova muzika dopre do sto sire publike (otrcana fraza, znam). Naravno, treba postaviti granice i na bilo kakav eksperiment da se odluce, on treba da bude u funkciji albuma i da ne strci. Ako neke stvarcice poput One In Their Pride (koja je odlicno uklopljena sa ostatkom albuma iako ne zvuci kao nista drugo sa njega) mogu da doprinesu da takva publika obrati paznju na metal, onda ja to pozdravljam. Btw. cestitam na pobedi The Vault-a.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 5, 2003 Report Posted January 5, 2003 EE koji sam ja maler majko moja sve sam se izbedacio jebote bog mp3 disk gde su mi se nalazila 3albuma od celtic frosta su mi se upravo sjebao gloopi no name diskovi jaoo kakv bedak majko moja ne mogu da verujem...
Aleara Posted January 6, 2003 Report Posted January 6, 2003 Šta očekujete od novog Celtic Frots albuma? Ne očekujem ama baš ništa. Uvek kad očekujem nešto - prevarim se. Jedino ako čujem neke pozitivne kritike, možda ga i nabavim. Ovako više bih volela da mi ostanu u najlepšem sećanju, kao jedan legendarni thrash bend, nego kao neko elektronsko sranje. Neće biti više albuma kao što bejahu Into The Pandemonium, To Mega Therion, Morbid Tales, Vanity/Nemesis...
RNA Posted January 7, 2003 Author Report Posted January 7, 2003 Ćuti, sa blesavim Tomom se nikad ne zna. Ono, i ja bih radije da ostanu u epom sećanju nego da počnu da prave neke nebuloze. Možda bi najbolje bilo kao sa Candlemass - urade jednu turneju i zakopaju Celtic Frost zauvek! Tako neće pogrešiti.
Aleara Posted January 7, 2003 Report Posted January 7, 2003 Uf bilo bi odlično da se okupe poslednji put, naprave turneju i posete Beograd. E to bi bio koncert!!
RNA Posted January 8, 2003 Author Report Posted January 8, 2003 Ja se nadam turneji Kreator, Destruction, Sodom i Celtic Forst koja je najavljivana i po mogućstvu da dodaju i Tankard i/ili Holy Moses.
Aleara Posted January 8, 2003 Report Posted January 8, 2003 Ti si rekao da ce verovatno doci Sodom, Destruction i Kreator, ali nisi spomenuo Celtic Frost!! To se ne sme propustiti!
Recommended Posts