NeSa Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Nisam mogao da verujem da nema Savatage tema na Heavy Metal... pisite... Quote
ba+a. Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Jbt vidi stvarno, nema teme... Moj omiljeni heavy metal bend. Ako neko ima Japan Live'94 divx molio bih ga da mi se javi Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 "Edge Of Thorns" - jedan od najboljih albuma u istoriji rok dikografije. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Hall Of The Mountain King - moj fav Savatage album Vrh bend!!! Quote
ba+a. Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 (edited) e,30. 8. 2005, 14:53] Hall Of The Mountain King - moj fav Savatage album Vrh bend!!! Po meni najbolji album u hevi metalu. A sto se tice Edge of Thorns,ne bih reko da je najbolji al zasigurno ima najbolji cover. Edited August 30, 2005 by I am the black wizards Quote
LazaGNR Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Nisam mogao da verujem da nema Savatage tema na Heavy Metal... Ni ja...Prosto neverevatno... Anyway,great band,gledao sam ih na Sigetu pre 2-3 godine i slikao se sa njima Al' te slike jos nisam dobio (nije bio moj fotoaparat) Quote
Angelystor Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Svaki komentar za ovaj bend je suvishan... R.I.P. C.Oliva Hall of the Mountain King, Dead Winter Dead i Handful Of Rain su mi za nijansicu iznad ostalih albuma. Nikada necu prezaliti shto ih nisam gledao u bgu... ...and still the orchestra plays Quote
Angelystor Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Moze li mi neko reci set listu? Interesira me.. Quote
ba+a. Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Znam da moj ortak ima taj butleg. Videcu da ga maznem . Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 (edited) mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, mazni, Edited August 31, 2005 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Svaki komentar za ovaj bend je suvishan... R.I.P. C.Oliva Hall of the Mountain King, Dead Winter Dead i Handful Of Rain su mi za nijansicu iznad ostalih albuma. Nikada necu prezaliti shto ih nisam gledao u bgu... ...and still the orchestra plays Meni se u celini svidjaju samo albumi sa Chrisom, a sa kasnijih albuma volim po 2 pesme BTW, ni ja ih nisam gledao jer nisam bio u Beogradu Quote
Max Screamingwolf Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Meni je Savatage jedan od omiljenih bendova,dosta prog uticaja narocito na Streets albumu,volim i Hall i Magellana,a i najvise me "gadjaju" stvari If I Go Away,Summer's Rain,The Wake Of Magellan i mnoge druge. Vrh,a i svidja mi se pevacev glas,mada ce me mnogi napljuvati zbog toga,ali who fuck them. Quote
Wendigo Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Tek ce mene kamenovati troo fanovi posto su moji omiljeni albumi The Wake of Magellan i Dead Winter Dead, tu su negde i Edge of Thorns i Streets, ostali su mi dosta slabiji. A i vise mi se svidja kako je pevao Zakk, mada dobar je i matori debeli Oliva. Inace Chris Olivu mnogo cenim kao gitaristu i kompozitora, znao je da napravi stvarno dobre pesme, i imao je prepoznatljiv stil! Svirka u Bg-u je bila fenomenalna, videlo se da su i oni uzivali, bili su iznenadjeni tolikim brojem fanova. Sta se desava sa njima, jel se sprema novi album ili nesto? Ko je pevac (jel ostao onaj indijanac)? Quote
Angelystor Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Trenutno Oliva pravi josh jednu turneju sa bendom Jon Oliva's Pain, inache izdao sa njim odddlichan solo album! S tim shto na svirkama radi i dosta Savatage pesama. A shta se sa Savatagom deshava..nem'pojma. Quote
Vlaja Buraz Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 najbolji cover. Jel gola žena na omotu? Quote
Kali Agna Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Cula sam samo par pesama ali su odlicni Agony and ecstasy Quote
dr.lecter Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 Bila tema na poweru i to od 6-7 strana najmanje... Dakle ovako Savatage sam upoznao vrlo rano kad sam dobio neku kompilaciju na kojoj su bili zastupljeni Atlantic-bendovi...od Savataga je bila Power Of The Night i to je bilo to...kasnije sam ponabavljao sve njihove albume na tape trading-u ali je intresantno koliko su malo bili popularni kod nasih metalaca. Imaju tonu dobrih pjesama ali je moje misljenje da su zadnji radovi dosta slabiji od onih dje je gitaru svirao Chris.Zadnja dobra plocha je Edge Of Thorns a sve ostalo Gledao sam zadnju turneju sa Chris Olivom 1993.Bili su genijalni a Chris jedan od najpodcije´njenih gitarista u metalu. Uzgred chitav "paket" sa te turneje je bio za 10, Savatage/Overkill/Non-Fiction Quote
NeSa Posted September 10, 2005 Author Report Posted September 10, 2005 lepo,vidim da se jako ceni ovaj bend;a i zasluzuje respect stvarno Quote
-Abraxas- Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Sinuo sam spotove od Hall oh the m. K.,Edge of Thorns i od Gutter Ballet.stvarno odlican bend,i girtarista je dobasar.Zar nije cris oliva poginuo u auto. nesreci? Quote
Angelystor Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Jeste... Hm...imash i Jesus Saves..keva spot...kako samo peva bre onaj manijak! Quote
-Abraxas- Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Vidicu da i njega skinem.Koji gitarista svira sada u Savatage,ako uopste jos sviraju? Quote
-Abraxas- Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Onaj spot Edge of Thorns kao da je neki dokumentarni film iz biologije Quote
Recommended Posts