Divlji Tigar Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 (edited) http://translate.google.com/?hl=sr&tab=wT#en|sr|savatage WTF Edited November 15, 2010 by Divlji Tigar Quote
ZmYchE Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 ccc ... ja uvek govorim uzmite neku knjigu za prevodjenje nego google translate haha koji uzas ... Quote
Bata Trokrilni Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Jedno pitanje za ljude koji poseduju originale Savatage. Primetio sam razliku između različitih izdanja albuma Sirens i The Dungeons Are Calling. Mislio sam da Mp3 koji imam odavno odgovara regularnom izdanju, međutim ne - prvobitno je na Sirens bilo samo 9 pesama, zaključno sa Out in the Streets, a na Dungeons svega 6, zaključno sa The Whip. Mp3 koji imam odgovara reizdanju iz 1994. na kome su neke bonus pesme - na Sirens Lady in Disguise i The Message, a na Dungeons Fighting for Your Love i Sirens (live). E sad, ja bih želeo da imam u kolekciji originala upravo to reizdanje iz 1994, jer su slučajno meni omiljene pesme na ta dva albuma (i među omiljenim pesmama Savatage uopšte) upravo bonus pesme (The Message i Fighting for Your Love). Bez tih pesama to nisu isti albumi, barem što se mene tiče. Problem je u tome što se 2002. pojavilo novo reizdanje na kome nema tih pesama, već neki demo snimci kao bonusi, a to reizdanje sam upravo viđao u katalozima nekih prodavnica CD-ova u okruženju. Zato me zanima ako neko ima ove albume na originalu - koja izdanja konkretno poseduje i da li zna nešto više o dostupnosti reizdanja iz 1994. za kupovinu? Quote
Runner Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Imam ja Metal Blade reizdanje Dungeons Are Calling iz 2002., Silver Anniversary Collections Edition, sa 6 glavnih pjesama i 3 bonusa: "Metalhead", "Before I Hang" i "Stranger in the Dark". Quote
Bata Trokrilni Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Pa da, to izdanje iz 2002. je očigledno dostupnije na tržištu. Al' bez Fighting for Your Love nije to to, isto kao i Sirens bez The Message. Quote
Talvi Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 Ako nekome treba, remasteri "Gutter Ballet" i "Power Of The Night": http://www.mediaboom.org/339710-savatage-gutter-ballet-remastered-2011.html http://www.mediaboom.org/339721-savatage-power-of-the-night-remastered-1985-2011.html Quote
Bata Trokrilni Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Savatage je jedini bend od koga neke originale izbegavam da nabavim, jer tragam za odgovarajućim izdanjima koja sadrže bonus pesme. Quote
Grobodan Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 CIRCLE II CIRCLE, the band formed by ex-SAVATAGE frontman Zak Stevens, has been confirmed for next year's edition of the Wacken Open Air festival, set to take place August 2-4, 2012 in Wacken, Germany. The group will be joined at the event by special guest guitarist Chris Caffery (SAVATAGE, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA) for a special performance of the classic 1997 SAVATAGE album "The Wake Of Magellan" (which featured both Stevens and Caffery) in its entirety. Bolje i ne mogu da ponude kad je Circle II Circle sranje. Quote
Јарослав Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Ок, ја стварно волим све албуме Саватажа. И небитно ми је да ли је Стивенс певао, или Олива (мада Јона више волим). Али тај Ц2Ц је стварно срање невиђено. И тако ми је јадно што ће то да уради. Quote
Angelystor Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Ovo je vise za CIIC temu vest. A inace pikaju Savatage pesama vise nego JOP lately, tako da i ne cudi mnogo ovo, nema 'leba od novih albuma za njih. Quote
crusader84 Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Meni vala na onoj CIIC svirci legle fino skoro sve nji'ove stvari. Sto se ove vesti tice, pointless, rekao bih. Bolje da se odradi pravi Sava reunion nego sto drve bezveze. Quote
Angelystor Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 http://www.skynet.be/muziek/festivals/graspop-2012/live Pici JOP ceo HotMK trenutno. Quote
crusader84 Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 Neki improvizovan dokumentarac. 1 Quote
Cyprian's apprentice Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 (edited) sudija falkone je ubiven sa tonom dinamita: http://www.youtube.com/watch?v=m36824DuWH0 Edited December 4, 2013 by Cyprian's apprentice 1 Quote
Јарослав Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 i ovi prate modu, okupljaju se za sledeći Wacken http://nocturnemagazine.net/vesti/6520/savatage-se-ponovo-okuplja Quote
Angelystor Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 To jest Jon Oliva ce da se pridruzi TSO-u i onda ce samo backdrop pozadi da se promeni,.. Quote
azal Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 ako je bez Zacha, onda je bezveze. voleo bih Savatage da gledam opet, ali ne Savatage u formi debelog kako sedi i svira klavir celu svirku. ako nece Zach, bar onog malog Damonda da vrate. Gledao sam ih cetri put sa njim i pokidao je realno i Zach i Jon pesme na svakom certu. Quote
dr.lecter Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Jeste ali u baletu, skakutanju po bini i Playbacku.Ako se ne varam u tadasnjoj postavi je bio i Annihilator Jeff e to je bilo nesto drugo Quote
fenster Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Najjaca je odvala Olivina bila, kad predstavlja bend: "Joining me on vocals, mister Damond Jiniya". Kad ne pado' mrtav..... Quote
Лука Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Gledao sam taj Savatage u KSTu, sa Jeffom iz Annihilatora, nisam znao ni jednu pesmu, ni ko je Jeff ili Annihilator, odvezao me ćale kući dok se nameštala Alogia, iz nekog razloga su svirali posle njih. Sećam se samo da se Jiniya gubio baš. 2 Quote
Јарослав Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 gledao ih i ja tada, jedan od prvih certova u životu pokidali Quote
Recommended Posts