Moody Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Bilo bi dobro da naprave neku turneju posle toga. Da ih gledamo makar u Madjarskoj ili Bugarskoj s obzirom da je Wacken rasprodat. Quote
azal Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 (edited) boli ih kurac, oni toliko para uzimaju od TSO da im se ne isplati da se cimaju oko toga. kapiram da ne bi ni svirali wacken da nije i TSO ukljucen u pricu. evo jedan snimak iz te 2002 ere. bas dobar mali http://www.youtube.com/watch?v=_eisZL2b5Yc ja sam ih gledao dvaput sa njim u americi pa onda sziget/kst dvaput za dva dana, i svaki put je bas bio dobar. odlicna pojava na bini isto bio. taj cert u KST je bio prejak. smrdljiv sa szigeta dosao pravo sa autobuske, napio se kao guzica. bas savrseno vece. ladno danas tacno 12 godina ovo je bas najez http://www.youtube.com/watch?v=Z9sZkVlnkH4 Edited August 6, 2014 by azal Quote
skulhead Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 boli ih kurac, oni toliko para uzimaju od TSO da im se ne isplati da se cimaju oko toga. kapiram da ne bi ni svirali wacken da nije i TSO ukljucen u pricu. Pa da, zbog toga su se i raspali. Oliva je pre neku godinu pricao da mu je veliko cimanje oko Savatage i da je tesko odrzavati turneje sa oba benda i slicno. Skoro ista ekipa je u oba a sa TSO im daleko bolje ide. Quote
Angelystor Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Pa i rekao je jednom bukvalno da danas TSO JESTE Savatage. Jos od tipa prosle/preprosle turneje krenuli malo da pikaju Gutter Ballet i tako neke stvari. Ovo je sad samo one-off, cisto da se ime pojavi. Nekih velikih šokova sa postavom neće biti 99%. Quote
crusader84 Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Svi su oni u odličnim odnosima kol'ko ja kontam, Jon Oliva i Chris Caffery pišu i pesme za Circle II Circle, tako da očekujem da se i Zak pojavi. Elem, karte za Wacken bukirane. 1 1 Quote
fenster Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 Meni je ta svirka isto jedna od drazih u zivotu, iako do momenta iste sam imao samo stura znanja o bendu (cuo HOTMK, GB, HOR i PAM i video spot Handful of Rain). Ni ja nisam gledao Alogiu, a ovi su morali prvi da sviraju, jer su odma' posle svirke morali da beze za Budimpestu, pa nazad za Ameriku. Takodje se secam da ta svirka nije ni bila planirana prvobitno, vec naknadno dodata. Bile su majice da se kupe, Beogradski datum nije bio na njima. Dobro su zvucali, nema sta. Evo snimka iz Grcke: 1 Quote
azal Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 svira im vitalj kuprij kljave sad. izgleda da jon stvarno zeli da smrsa i da se vrati u ulogu pevaca, makar samo za wacken Quote
StarbreakeR Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 (edited) !!! Vratija se Stevens!! Ili neko ko mnogo liči i zvuči.. Ili je ovo na početku snimak, ili je sa druge bine. Nemam pojma šta se dešava XD Yup, definitivno! Edited July 31, 2015 by StarbreakeR 1 Quote
Runner Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Setlista od juce: http://www.setlist.fm/setlist/savatage/2015/wacken-open-air-wacken-germany-33f670b1.html Nije mi bas najjasnije, vidim da su juce Savatage imali koncert na Black Stage, dok su Trans-Siberian Orchestra u isto vrijeme imali termin na True Metal Stage, tako da ne znam kako su to kombinovali i sta li vec. Quote
Angelystor Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Dobar je debeli skoro kao Lemmy, pomoglo izgleda što nije ič svirao već tipa godinu dana live. Jedino onaj kraj nije mogao da izvuče, ali jebiga bože sad, ipak sam siguran da bih se raspao na milijardu komadića da sam ovome prisustvovao tamo. Sa druge strane, Zakarije suvereno vlada kako dobro zvuči. Quote
StarbreakeR Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Setlista od juce: http://www.setlist.f...y-33f670b1.html Nije mi bas najjasnije, vidim da su juce Savatage imali koncert na Black Stage, dok su Trans-Siberian Orchestra u isto vrijeme imali termin na True Metal Stage, tako da ne znam kako su to kombinovali i sta li vec. Prvo je svirao Savatage 8 pesama na Blacku, onda TSO 8 komada na True i onda su se spojli za još 12 zajedno. Znači 28 ukupno O_O Quote
azal Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 generalno vidim da savatage puritani nisu zadovoljni. ocekivali dva sata savatage-a, dobili 8 pesama peglanog savatage-a brought to you by TSO cirkus. vise ljudi vide kao Paul O'Neill-ov pokusaj da konacno dovede TSO na stari konitinent i da krene u dalju monetizaciju nego kao iskren Savatage reunion show. Quote
ShinigamY Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 Pa ono realno, da opeglaju TSO + nesto malo Savatage turneju po jevropi, obavezno bih posetio najblizi koncert, gde god bio (tj, solo koncert, ne festivalsku svirku) Quote
azal Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 pa bilo bi lepo videti naravno. samo sto bi karta kostala 80 evra. pre bih voleo da vidim pravu savatage klubsku svirku od sat ipo za 2000 din bez violina i pevacica. Quote
Angelystor Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 Second. I bez voliona i bez Allena i vatrometa i celog tog vašara. Quote
StarbreakeR Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 Third. Mada Allen je bio prijatno iznenađenje Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 ja bih voleo bilo kako da vidim 1 Quote
fenster Posted August 3, 2015 Report Posted August 3, 2015 Pa oni su realno poslednju turneju imali 2002. koja se u Beogradu zavrsila. Posle toga je jos samo jedna svirka bila 2003. na 10 godina Olivine smrti, iskreno me cudi da 2013. nije obelezio, verovatno nije mogao da izvede.... Wacken nastup ispada da je mesano meso, ali boze moj. Meni bi licno isto draze bilo samo Savatage ponovo da vidim, kao u KST-u onomad..... 1 Quote
StarbreakeR Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Kad već pomenu: jel ima neko listu sa tog koncerta u Bg-u? Quote
fenster Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Commissar Of Rage and War This Is the Time (1990) Chance The Wake of Magellan Edge of Thorns Dead Winter Dead Morphine Child Beyond the Doors of the Dark Sirens / Strange Wings Agony and Ecstasy Believe Temptation Revelation Gutter Ballet Power of the Night Prelude to Madness Hall of the Mountain King 2 Quote
Јарослав Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 ubacio bih neke stvari na listu ali opet, jebeno predobra Quote
Kumodraski Vo Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Vrh vrh vrh bas bih voleo da ih vidim nekad, ako kod nas, pa kud ces bolje.. Quote
Recommended Posts