StarbreakeR Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Pa ostani tamo jos tih nekoliko dana...ili na exkurziju...mada mi delujes mator za exkurziju... Quote
StarbreakeR Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Bem li ga...mozda zbog avatara al bi rekao da si na Fax-u... Quote
Angelystor Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Pa pogledaj mi u profil majku mu...mladji sam dan od tebe BTW jel slusao neko Chris Cafferyev solo album? Ja ga sad obrcem..ovo je mnogo dobro! Kao DWD/WAke Of Magellan, samo sa dosta vishe dzitre minus piano...Chovek ima super vokal as well! Quote
StarbreakeR Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Hehehe...postuj me kao starijeg Ajd da pravimo rodjendan zajedno LD Nisam cuo al moram to da pribavim... Quote
StarbreakeR Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Sve u svemu sto se tice Savatage-a bas me zanima da li ce da izbace jos jedan album...jel su oni uopste jos uvek zajedno? Quote
Angelystor Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Bog ce ga znati...TSO radi redovno, Olivin Pain sprema sada album punom parom, Caffery skoro izdao solo radove... Quote
StarbreakeR Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Yeah...voleo bih da vidim TSO live... Quote
Wendigo Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Ako ne vrate Zak-a da peva, i ne urade album kao sto je The Wake of Magellan nista nisu uradili! (samo ti sanjaj Newcomer ) Nego, u poslednje vreme se nenormalno drogiram Dead Winter Dead-om. Fenomenalan album! Quote
Angelystor Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Jebinstven album, ste gledali spot za "Jesus Saves"? Quote
ba+a. Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Jos malo mi ostalo da skinem divx live in japan, odlican je snimak, nisam ni znao da postoji . Quote
Eternal Flame Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Jos malo mi ostalo da skinem divx live in japan, odlican je snimak, nisam ni znao da postoji . To je oficijalno izdanje imaš ga na DVD i VHS. Quote
ba+a. Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 moguce, nisam znao, bar niko nije imao to od ovih pirata kad sam trazio. Quote
Angelystor Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 (edited) u je..ja nisam znao da postoji i video snimak! Danas sam inache naleteo konachno na neke Savatage bootlege novije, pa ce to da se slusha, al moram i taj divx mamu mu da potrazim. Ali kako zna da podigne atmosferu ova pesma - Nothing Going On Edited January 8, 2006 by Vanish To Perfection Quote
Eternal Flame Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 moguce, nisam znao, bar niko nije imao to od ovih pirata kad sam trazio. Pa taj konceert je star iz 94 i prvo je bio samo na VHS. Kasnije je prebačen na DVD. Sada jedna informacija tada je bila samo jedna elktrična gitara od strane lika iz Testamenta i mogu da potpišem da nikad jaču svirku i produkciju koncerta nisu imali. Quote
Angelystor Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Skolnik rasturach On je prashio na Handful of Rain albumu Quote
Dead Man Drinking Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Mislim da ova tema treba da bude vazna Quote
ba+a. Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 (edited) Skolnik rasturach On je prashio na Handful of Rain albumu Da. I na koncertu je otprashio nikad bolje. Edited January 21, 2006 by I am the black wizards Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Jel imas ceo taj koncert? Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Sada jedna informacija tada je bila samo jedna elktrična gitara od strane lika iz Testamenta i mogu da potpišem da nikad jaču svirku i produkciju koncerta nisu imali. Zoki, izvini, a gde izgubi iz vida Krisa Kejferija? Plus sto u par stvari i debeli Dzon ostavi klavijature i prihvati se gitare! Quote
Recommended Posts