Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa pogledaj mi u profil majku mu...mladji sam dan od tebe icon_smile.gif

BTW jel slusao neko Chris Cafferyev solo album? Ja ga sad obrcem..ovo je mnogo dobro! Kao DWD/WAke Of Magellan, samo sa dosta vishe dzitre minus piano...Chovek ima super vokal as well!

Posted

Ako ne vrate Zak-a da peva, i ne urade album kao sto je The Wake of Magellan nista nisu uradili! icon_wink.gif (samo ti sanjaj Newcomer icon_smile.gif )

Nego, u poslednje vreme se nenormalno drogiram Dead Winter Dead-om. Fenomenalan album!

pivopije.gif

Posted (edited)

u je..ja nisam znao da postoji i video snimak!

Danas sam inache naleteo konachno na neke Savatage bootlege novije, pa ce to da se slusha, al moram i taj divx mamu mu da potrazim.

Ali kako zna da podigne atmosferu ova pesma - Nothing Going On icon_rockdevil.gif

Edited by Vanish To Perfection
Posted
icon_smile.gif moguce, nisam znao, bar niko nije imao to od ovih pirata kad sam trazio.

Pa taj konceert je star iz 94 i prvo je bio samo na VHS. Kasnije je prebačen na DVD.

Sada jedna informacija tada je bila samo jedna elktrična gitara od strane lika iz Testamenta i mogu da potpišem da nikad jaču svirku i produkciju koncerta nisu imali. icon_da.gif

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Skolnik rasturach icon_da.gif

On je prashio na Handful of Rain albumu icon_rockdevil.gif

Da. I na koncertu je otprashio nikad bolje.

Edited by I am the black wizards