Toksa Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 I svaka čast za SAVATAGE FAN SERBIA...Pre dve godine sam htela da napravim slično nešto. Odlično! Koji su još planovi sa sajtom? Pa, planovi su da se prikljucim i da pomognem koliko mogu, mada trenutno nemam vremena..Ako je neko zainteresovan, imate email na sajtu pa kontaktirajte coveka da pomognete malo ili da date idelju.. Poz Quote
Bata Trokrilni Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Solo projekti tipa Circle II Circle i Jon Oliva's Pain su daleko od albuma Gutter Ballet i Hall of the Mountain King po kvalitetu. Ali, Dragonheart više voli progressive metal, ja više volim heavy, i to je izvor nesporazuma. Quote
ZmYchE Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Ma dobro, ne zatupljujte Ja bih se rado ukljucila u rad Savatage Fan Serbia projekta Ali otom potom hehe SAVA FANS FOREVER !!!!! Quote
WindrideR Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 (edited) Mali offtopic (a mozda i ne ). Zna li neko tacnu set listu sa svirke Savatage u KST-u? Treba mi hitno! Edited May 23, 2007 by windrider Quote
Angelystor Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Commissar Of Rage And War This Is The Time Chance The Wake Of Magellan Edge Of Thorns Dead Winter Dead Morphine Child Beyond The Doors Of The Dark Sirens - Strange Wings Agony And Ecstasy Believe Gutter Ballet Power Of The Night Hall Of The Mountain King here u go Quote
DragonHeart Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Zamisli kad je ono viseglasje krenulo... Quote
Angelystor Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ne znam dal je cela...ne secam se bash tol'ko bootlega...a ne mi na kompa.. Quote
Bata Trokrilni Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Gde sam ja tada bio i šta sam radio... Quote
Angelystor Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Neces valjda sada da nam prichash o tome? Quote
ZmYchE Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Nadam se da neće, ali ga razumem totalno... Fuckin' high school haha To je koncert ...svirka...koju prežaliti neću. Ali dobro... Deo mene se još uvek nada bar Jon Oliva's Pain-u jer oni i dalje sviraju Savatage stvari! Quote
StarbreakeR Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Zamisli kad je ono viseglasje krenulo... Bas na to i mislim... Quote
RNA Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Шта је било са оним Дејмондом након што се бенд распао? Quote
Bata Trokrilni Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Neces valjda sada da nam prichash o tome? Neću detaljno, ali ću reći samo da tada nisam imao ni okvirnu predstavu o tome šta je Savatage, a najveći muzički događaj za mene te godine bio je koncert Riblje čorbe na stadionu OFK Beograda. Šteta, znam da sam mnogo propustio, ali polako nadoknađujem to. Čim sam ja video Iron Maiden, svaki propušteni koncert manje boli. Quote
RNA Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 С обзиром да ћеш тешко видети Savatage поново, а посебно у постави са Џефом Вотерсом... Quote
Angelystor Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 As previously reported, SAVATAGE / TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA guitarist Chris Caffery is performing as part of DORO's band on her upcoming North American tour as well as taking on the role of main support act. Caffery has revealed that Savatage vocalist Damond Jiniya, who replaced Zak Stevens in 2001 but never recorded with the band, will perform a couple songs during his opening set at The Muse in Nashville, TN on July 26th. cenim da RNA spomenu sta radi chovek trenutno..Damond tj. ..pa eto, zanimljivog spoja...a i stvarno ja do ove, nikakvu drugu vest o njemu ne chuh.. Quote
RNA Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Да, споменух, али ово није баш прави одговор. Ово ће радити само на кратко. Quote
ZmYchE Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Kakva kombinacija, Doro i Chris ... AAAAAA hoćeeem jaaa... Bem ti Srbiju... Quote
RNA Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Шта "јебем ти СрбијУ", видиш да то нико осим Амера неће видети. Quote
ZmYchE Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Znam, ali svejedno A i ajde dobro ako bas tako hoces "jebem ti Amere" Quote
Toksa Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Room 9 forum je u svoj sastav ubacio Savatage Serbia Forum, tako da ga mozete naci na OVOJ adresi. Quote
ZmYchE Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 DOVLACITE SE LJUDI NA room9. OTVOREN JE SAVATAGE SERBIAN FAN DEO FORUMA... Quote
Recommended Posts