Wise Owl Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 WTF Sta bi sa slikom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Након управо одслушаног "The Wake of Magellan" морам да, по ко зна који пут, закључим да обожавам и овај албум и овај бенд! Дивно, дивно, дивно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Ja od spotova imam: Edge of Thorns Hall Of The Mountain King Handful Of Rain Jesus Saves Sleep One Child + Watching In Silence od Circle II Circle. Od albuma sam do sada imao samo P&M, najzad sam nabavio i ostale i... posle nasumičnog preslušavanja po 1-2 pesme sa svakog albuma... no comment.... Znači već sam znao da su fenomenalan bend ali....... Ako opet budu dolazili jednog dana, IDEM OBAVEZNO! A jel sviraju CIIC i JOP stvari Savatage-a na koncertima? Oliva je svirao skoro u Budimpešti, jel bio neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Posto mi se volsebno ubagovala Zakova slika, evo ponovo za sve zenske fanove 12 godina posle (sta valja, uvek valja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Po Jon Olivinim recima nece biti vise Savatage albuma, bar ne pod tim imenom. Naime, kaze da sa TSO zaradjuju neuporedivo vise para nego sa Savatage (a svira sa istim ljudima). S druge strane, kaze da je J. Oliva's Pain mnogo blizi originalnom Savatage-u nego sto je to Savatage bio u poslednjih 15 godina (od kada je umro Chris). Navodno, sledece godine ce u Evropi (najverovatnije u Nemackoj) odrzati veliki oprostajni koncert, izdati DVD, a zatim ce karijeru nastaviti u J. Oliva's Pain i TSO. Steta, ja sam bas obozavao noviji opus Savatage-a (sa Zakk-om). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Taj TSO je zlo. Jedva chekam novi JOP, ali ne mogu da se slozim da je "Tage Mahal" blizak starim Savatage radovima, chak naprotiv, sasvim je dobar 'nastavak' na "Poets And Madmen" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) Stari "Savatage" kick ass! Edited July 18, 2006 by Wild_Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Po Jon Olivinim recima nece biti vise Savatage albuma, bar ne pod tim imenom. Naime, kaze da sa TSO zaradjuju neuporedivo vise para nego sa Savatage (a svira sa istim ljudima). S druge strane, kaze da je J. Oliva's Pain mnogo blizi originalnom Savatage-u nego sto je to Savatage bio u poslednjih 15 godina (od kada je umro Chris). Navodno, sledece godine ce u Evropi (najverovatnije u Nemackoj) odrzati veliki oprostajni koncert, izdati DVD, a zatim ce karijeru nastaviti u J. Oliva's Pain i TSO. Steta, ja sam bas obozavao noviji opus Savatage-a (sa Zakk-om). Вала, и искреније је тако. Мораш признати да Savatage после Крисове смрти и нису баш звучали сасвим своје, иако су и даље правили одличну музику (да се разумемо). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Steta sto se raspadaju ali ako oni to zele onda ok...mada je meni sve njihovo vrh...pre i posle Chrisa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Po Jon Olivinim recima nece biti vise Savatage albuma, bar ne pod tim imenom. Steta, ja sam bas obozavao noviji opus Savatage-a (sa Zakk-om). NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Pa, ja sam ovo tek sada video ... Jao, kako sam se sad smorio ... Ko me je terao da dodjem na ovu temu ... I ja MNOGO, MNOGO vise gotivim muziku sa poslednja 3 albuma ... "Poets and Madmen" je remek-delo heavy metala! Ubedljivo najbolji O'Niell-ovi tekstovi, ubedljivo najcvrsci zvuk i najbolje Jonovo pevanje i komponovanje ... Evo kako jedan suncan dan moze da se smraci ... U kurac ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 ima da se chuju dve nove JOP pesme na myspaceu..."Through The Eyes Of The King"(il tako nesto) zvuci heavy i dosta dobro. Bice zanimljiv album, cenim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Po Jon Olivinim recima nece biti vise Savatage albuma, bar ne pod tim imenom. Naime, kaze da sa TSO zaradjuju neuporedivo vise para nego sa Savatage (a svira sa istim ljudima). S druge strane, kaze da je J. Oliva's Pain mnogo blizi originalnom Savatage-u nego sto je to Savatage bio u poslednjih 15 godina (od kada je umro Chris). Navodno, sledece godine ce u Evropi (najverovatnije u Nemackoj) odrzati veliki oprostajni koncert, izdati DVD, a zatim ce karijeru nastaviti u J. Oliva's Pain i TSO. Steta, ja sam bas obozavao noviji opus Savatage-a (sa Zakk-om). Dungeons... i Poets... su odlicni albumi, bez obzira sto se dosta razlikuju. Potrudicu se da odem na taj koncert ako bude bio u Nemackoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=tOx5BTjUj6E Edited November 29, 2006 by Dead Man Drinking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Dungeons... i Poets... su odlicni albumi, bez obzira sto se dosta razlikuju. Pa, kolika je vremenska razlika izmedju njih, kao i razlika u postavi, bilo bi pravo cudo da se ne razlikuju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Ali Savatage je cudo nad cudima Edited November 30, 2006 by Dead Man Drinking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Potpisujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 svi spotovi, konc iz minhena '90, traje nekih 30 min (divx), live in japan i jedan konc sa wake of magellan turneje (na jednom dvdju), tonight he grins again (live sa tampa dodele nagrada, criss na gitari), gutter ballet (sa rock in ria '98)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Wow...pozamasno...ja imam samo taj isti Japan '94 DVD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 a sto je najjace, skida mi ceo konc iz '93, sto ce reci, edge of thorns turneja, criss na gitari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 znaci, savatage, live in philadelphia 1993, criss olivA! tracklist lights out he carves his stone hounds Skraggy's Tomb ghost in the ruins edge of thorns damien holocaust 24 hours ago prelude to madness (kao uvod za hall of the mountain king, samo gitara, zezanje) hall of the mountain king follow ME! jesus saves snimak je iz publike, ali se vide zak i CRISS!!!! xexexexe DO YOU SEE COMMISAR????zz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Gooooouuuust in d ruinsss! Kewl lista.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Lights Out...wow...to bih bas voleo da cujem uzivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 @vladream: are you talkin` to me? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 yes, my comrad COMMISSAR!!!!! znaci neverovatno.... upalio sam se zesce... samo da znate kakav konc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 yes, my comrad COMMISSAR!!!!! znaci neverovatno.... upalio sam se zesce... samo da znate kakav konc... Moramo se organizovati nekako vec......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts