Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hm, Chris je prilisno talentovani gitarista koliko ja znam. Josh poodavno su neki ljudi gledali video kasete sa njegovim shkolama gitare i pricali su da je jebeno brz i odlican gitarista. Poslednji album iz 2004 mi je mozda cak i najbolji... ostali su takodje dobri. U svakom slucaju daleko interesantniji nego 90% power bendova - pogotovu novih.

Oni stariji radovi podsecaju dosta na rainbow. Delimicno i zbog Boneta (ne znam kako se pishe a nije ni bitno). Rob Rock je takodje dobro odradio posao.

Poz!

Posted
Oni stariji radovi podsecaju dosta na rainbow. Delimicno i zbog Boneta (ne znam kako se pishe a nije ni bitno). Rob Rock je takodje dobro odradio posao.

Бонет? Пф, ништа док не запева Џон Олива оним својим грубим гласом. 'Бем ли га, раније је добро звучао, а и био је много мршавији.

Posted

Ja imam ceo mp3 (i preslusao sam ga - valjda me to kvalifikuje icon_biggrin.gif ) i cinjenica je da je stvarno brz, ali ne brz - brz, nego JEBENO BRZ!

Mada, kako smo mi svi matoriji "shred-wannabe`s" shvatili da nije sve u brzini, dolazi se do zakljucka da su mu pesme uglavnom lose! icon_smile.gif

Ali je tehnicki stvarno bruka, a koliko sam ja gledao neku video skolu svira nekog strata. Kako bi to zvucalo na nekoj hi-tech gitari, necu ni da zamisljam!

Na ovom poslednjem (valjda) albumu "System X" se, izgleda, malo smirio, ali jednom lud - uvek lud!

pivopije.gif

• 2 weeks later...
Posted

-

-

---TEMA PESME somewhere Over the Rainbow JE PREUZETA OD BEBI DOL

-

---SEĆATE SE NjENOG HITA "Negde tu iznad duge..." icon_smile.gif

-

-

---ŠALIM SE NARAVNO

-

-

---PESMA JE U ORIGINALU BILA NEKA STARA AMERIČKA HIMNA VALjDA, DOK NIJE DOŠLA OVA KOJU SAD POZNAJEMO

-

-

---IMAM ŠKOLU NA DiV-Xu PA, AKO NEKO MISLI DA JE VREDAN DA POGLEDA, REŽEM DžABE!!!

-ILI ME BAR POČASTITE NEKIM KINDER IGRAČKICAMA!!!

---

-----DA, ON JESTE BRZ, ALI PONEKAD MAAAALKO MULJA I NERAZGOVETNO ŠREDUJE, TO BI MU BILA GLAVNA MANA

-

--user posted image

-

-

---I TAKO....