NeSa Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 morao sam otvoriti ovu temu...virtuoz,genije,sta jos reci za njega? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 djubre... najdosadniji bend ikada... Quote
NeSa Posted August 30, 2005 Author Report Posted August 30, 2005 e' date='30. 8. 2005, 16:05'] djubre... najdosadniji bend ikada... evo prvog i lepog komentara,hvala na iskrenosti!!! dalje... Quote
-Abraxas- Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 (edited) 3-4 pesme mi se svidaju onu ostalo sve SMARA!! Edited August 30, 2005 by Yngwie_Malmsteen Quote
Angelystor Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Slushah samo "Screaming Symphony". Gotivno, ali nishta za chupanje kose. Quote
Jaymz Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Da tako nesto Vanish samo sto sam preslusao vise da bih dosao do istog zakljucka kao ti Quote
NeSa Posted August 31, 2005 Author Report Posted August 31, 2005 ima li neko da je slusao malo vise ili da je bar video kako on svira? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Ja imam sve albume i gledao sam spot za neku placipicnu pesmu Jel trebalo nesto da me impresionira?!? Quote
Jaymz Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Nesto vise? Jel dosta sto sam preslusao 5 albuma i 1 EP? Quote
VOJVODA Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Preslušao sve, imam sve, prilično mi se dopada, mada ima i stvarno jako dosadnih momenata. Quote
ErliK Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Hm, Chris je prilisno talentovani gitarista koliko ja znam. Josh poodavno su neki ljudi gledali video kasete sa njegovim shkolama gitare i pricali su da je jebeno brz i odlican gitarista. Poslednji album iz 2004 mi je mozda cak i najbolji... ostali su takodje dobri. U svakom slucaju daleko interesantniji nego 90% power bendova - pogotovu novih. Oni stariji radovi podsecaju dosta na rainbow. Delimicno i zbog Boneta (ne znam kako se pishe a nije ni bitno). Rob Rock je takodje dobro odradio posao. Poz! Quote
Invictus Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Slusao sam dva albuma. Nije lose, ali takodje nije ni nista extra. Quote
NeSa Posted September 1, 2005 Author Report Posted September 1, 2005 ima li neko nesto da kaze o chrisovoj tehnici? Quote
RNA Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Oni stariji radovi podsecaju dosta na rainbow. Delimicno i zbog Boneta (ne znam kako se pishe a nije ni bitno). Rob Rock je takodje dobro odradio posao. Бонет? Пф, ништа док не запева Џон Олива оним својим грубим гласом. 'Бем ли га, раније је добро звучао, а и био је много мршавији. Quote
Vlaja Buraz Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Smiješno je koliko je brz. (Imam video školu Speed Soloing.) Pjesama nigdje. (Imam dva studijska albuma i jedan živi.) Frizura loša. (Imam češalj.) Quote
Fallen Angel Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Meni mnogo gotivan band! Posebno u fazi sa Rob Rockom.A i ovaj poslednji album "Pedal to the metal" me razvaljuje. Quote
NeSa Posted September 3, 2005 Author Report Posted September 3, 2005 konacno neki skroz pozitivan komentar Quote
-Abraxas- Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 NJegova najbolja pesma mi je 17th century picking ili tako nekako !pesma je super samo sto one klavijature nerviraju!!bolje bi bilo da nema klavijatura Quote
-Abraxas- Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 DA li je Somewhere over the rainbow njegova pesma?ako jest onda mi se i ona svidja1 Quote
Acid Rain Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Ja imam ceo mp3 (i preslusao sam ga - valjda me to kvalifikuje ) i cinjenica je da je stvarno brz, ali ne brz - brz, nego JEBENO BRZ! Mada, kako smo mi svi matoriji "shred-wannabe`s" shvatili da nije sve u brzini, dolazi se do zakljucka da su mu pesme uglavnom lose! Ali je tehnicki stvarno bruka, a koliko sam ja gledao neku video skolu svira nekog strata. Kako bi to zvucalo na nekoj hi-tech gitari, necu ni da zamisljam! Na ovom poslednjem (valjda) albumu "System X" se, izgleda, malo smirio, ali jednom lud - uvek lud! Quote
-Abraxas- Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 (edited) imli on neki homepage ili tako nesto ? Edited September 4, 2005 by Yngwie_Malmsteen Quote
-Abraxas- Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 DA li je Somewhere over the rainbow njegova pesma?ako jest onda mi se i ona svidja1 pa Je li somewhere over the rainbow njegova pesma ili je je samo preradio ?? Quote
GOTZE Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 - - ---TEMA PESME somewhere Over the Rainbow JE PREUZETA OD BEBI DOL - ---SEĆATE SE NjENOG HITA "Negde tu iznad duge..." - - ---ŠALIM SE NARAVNO - - ---PESMA JE U ORIGINALU BILA NEKA STARA AMERIČKA HIMNA VALjDA, DOK NIJE DOŠLA OVA KOJU SAD POZNAJEMO - - ---IMAM ŠKOLU NA DiV-Xu PA, AKO NEKO MISLI DA JE VREDAN DA POGLEDA, REŽEM DžABE!!! -ILI ME BAR POČASTITE NEKIM KINDER IGRAČKICAMA!!! --- -----DA, ON JESTE BRZ, ALI PONEKAD MAAAALKO MULJA I NERAZGOVETNO ŠREDUJE, TO BI MU BILA GLAVNA MANA - -- - - ---I TAKO.... Quote
Recommended Posts