-Abraxas- Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 mada opet je lepo preradio somewhre over the rainbow iako ti i nie bas tesko preradit!!mada ima stvarno prebrzih delova u pesmi Quote
NeSa Posted September 13, 2005 Author Report Posted September 13, 2005 ma chris ima savrsenu tehniku,nema sta!!! to za pesme...jebiga,kako za koga... Quote
-Abraxas- Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 ma chris ima savrsenu tehniku,nema sta!!! to za pesme...jebiga,kako za koga... naravno mada covek je stvarno ultrabrz !jbt kada cujem somewhere over the rainbow uh Quote
Acid Rain Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Istina je da je brz, mada je usporio kako su godine prolazile i poceo da brljavi (isto kao debeli Jingvi) Na "Stand in line" solaze stvarno prste, ali na, recimo, "System X" su skroz opustene... Quote
Vladan Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Smiješno je koliko je brz. (Imam video školu Speed Soloing.) Pjesama nigdje. (Imam dva studijska albuma i jedan živi.) Frizura loša. (Imam češalj.) To ti je jebeni Milivoje dao, a uzeo od mene! Nego Immpelliteri je proglasavan za najbrzeg gitaristu 80-ih ako se ne varam! Quote
Vlaja Buraz Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Smrdonjo jedan, a kako bi ti doshao do Gilberta? Nego, treba li ti Jason Becker video shkola? Quote
SquealMaster Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Chris Impellitteri je definitivno najbrzi gitarista svih vremena, odnosno brze od onoga sto on svira nema svrhe svirati... Preslusao sam sve albume (Nisu bas extra ali su dobri) osim najnovijeg, ali cuo sam da na tom albumu ubija i da je mnogo kreativniji... Quote
Osmi Putnik Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Bilo bi lepo dobiti video skolu Jasona,ako moze...inace Chris je sjajan,ima veliku kontrolu na gitari i kontrolisana arpedja i legato,a picking,neka ti je bog u pomoci,salim se ali mnogo je dobro uradio pesmu Secret Lover,poslusajte,to je prvi album i pesmu Tonight I will fly Quote
Wild Child Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 njaaaaa ljudi kazu jedan je yngwie malmsteen ali... ok je sve u svemu Quote
Ashen Shugar Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Dva albuma gde mu peva Graham Bonet (1988 - Stand In Line i 2002 - System X) su odlichna, ostali nishta posebno. Sve u svemu - zachin C Quote
The Trooper Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Ja mislim da imam sve albume, nisam stigao da preslusham bas sve ali vechinu, i sve sto sam chuo je bilo majstorski. Odlichan gitarista, verovatno i najbrzi, uvek je postava bila odlichna, narochito vokal, bezobzira koja postava Raniji albumi su mnogo brzi, a stariji albumi su nekako sve sporiji mada i nisu loshiji. Zadrzao je nivo sve to vreme, sa vrlo malim odstupanjima i to cenim kod njega. Isto je od pochetka pa do system x zadrzao apsolutno heavy zvuk... Skorije albume nisam slushao mnogo mocno Quote
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Novi album: http://rapidshare.com/files/204820546/Impe...n_By_Dargor.rar Quote
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Po muzici koju pravi, definitivno. A i kažu da je brži, ako je i to neko merilo. Quote
Bata Trokrilni Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Je li to Keba? "Imao, imao sam ljubav jednu..." Btw, album je kao što sam i navikao kad je Impellitteri u pitanju, pregršt jednostavnih, ali eksplozivnih, melodičnih i zanimljivih pesama. Ovom Rob Rock-u se izgleda glas uopšte ne menja sa godinama. Quote
Guest HEFEST Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Gledam samo sta vecina likova ovde lupeta o Chris-u i ne verujem!!!!??????? Covek je legenda, a Rob Rock je mozda i najjaci glas melodicnog metala. Bez ikakve trunke sumnje najbolji album mu je - Eye Of The Hurricane - po meni pravo remek delo kakvo se retko vidja. Quote
Runner Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Evo i naslovne pjesme sa novog albuma: http://youtu.be/MAabzMP5WSg Na bubnjevima je Jon Dijette. Btw bezveze onaj cover artwork, bas bezveze. Quote
Talvi Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Mislim da ima taj album kod Rusa već neko vreme Quote
Najtmerinjo Najgori Posted September 9 Report Posted September 9 Al je ova tema zamrla skroz... mozda ce nekoga zanimati novi singl kao najava za album koji izlazi u novembru... Odlicna pesma i Paul Bostaph na bubnjevima. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted October 4 Report Posted October 4 I album ce uskoro... spot je dobar,pesma isto. Quote
Recommended Posts