metalia Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Pa, oce to tako kad ti zena ne pije rakiju. Mora je vaspitas! Inace, text je fenomenalan, dirnuo me je u srce.....
Axeanosilas Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 mora se to u korjenu suzbiti!! inace ode u nepovrat!! Ако треба, удри троструком камџијом, да не срамоти ни тебе ни фамилију.
gruban Posted September 27, 2005 Author Report Posted September 27, 2005 ode tema u zaborav... nece moci!
Vitamin K Experience Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Rakija je esencija duše nekima. A ja sam pobedio na takmičenju u nekromantiji. Ali ipak: props to Cunt Mojte Hristo. Ideja je ideja. Zvezda vodilja mora da se obeleži. Btw, mrzim rakiju. Poz
Jedite Govna Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 digli smo temu iz mrtvih... jigsaw, dobar ti je text, inace.
ThePowerhead Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Да постоји неки смајли који аплаудира, ставио бих га као коментар. Овако могу само да напишем да је текст сјајан.
ilegalac Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 "rakije od zove"? Jel ovo pisceva sloboda? E, sad jos jedno pitanje: Jel rakija treba da se gustira ili da se iskapi (pred spavanje ili pre rucka)? Ako si hteo da docaras da je rakija pice i za gustiranje i za navrtanje, nekako meni nisi uspe da docaras to. Ceo tekst vuce da je pice za gustiranje a na kraju zavrsavas sa "iskapiti". Kako se zove nas stari film gde Paja Vujisic glumi Svetog Petra, Mija Aleksic boksera, Bogdan Diklic radi kod Sv Petra za sankom...napiju se od rajskog pica...itd
Jedite Govna Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 hm, jel iko od vas imao priliku da vidi kako se pece rakija?
Kokopelli Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 (edited) Да постоји неки смајли који аплаудира, ставио бих га као коментар. edit: mada ovaj više izgleda kao da vježba. Edited January 14, 2007 by Vampiria
Recommended Posts