Rob Swire Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Da sam na njegovom mestu, bio bih 6 puta gori, da se ne lazemo... Quote
Bzuva Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 alo, ti si straightedge a to ima vise znacenja!!!! Hmm, kakve veze ima sXe sa zheljom za zhenama(odn. mushkarcima koji se malo tezhe prepoznaju, u ovom sluchaju ) Quote
niking Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 pa kad neko kaze da je strejt, misli se i na to da voli zene... Quote
Bzuva Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 au, vid stvarno... jbm ga, ja pola nisam ni prochitao... Quote
мать Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 ' date='1. 5. 2006, 06:51'] isfolirano isfeminizirano namrshteno (wannabe opak) sa izuzetno ruznom facom i gay vokalima malo li je? al brate... pola riba takozvanih ''metalki'' bi se bacilo pod njegove noge... lik ladno ima pramenove kosa mu je negovanija od moje Quote
[4] Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 koga josh boli kurac za te "metalke"? njih moze da smuva svaki krezavo-copavi-tip-akrep koji iole veruje u sebe ...dovoljno je, recimo, da im posveti/napishe pesmu i vec sledeceg trena ce uzivati u blagodetima felacia Quote
[4] Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 u al si me zajebo... idem da se pokrijem cjebetom i tiho zajecam al kad smo vec kod toga, ja sam barem jebao Quote
AGGRESSOR55 Posted May 23, 2006 Author Report Posted May 23, 2006 dobro su obradili welcome home na kerrang remastered Quote
мать Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 ' date='12. 5. 2006, 20:00'] koga josh boli kurac za te "metalke"? njih moze da smuva svaki krezavo-copavi-tip-akrep koji iole veruje u sebe ...dovoljno je, recimo, da im posveti/napishe pesmu i vec sledeceg trena ce uzivati u blagodetima felacia ja mislim da je dovol;jno da ima svoj bend ili da nesto svira.. ako to ima/moze,onda bi im (tim ribama) bilo svejedno dal je slep gluv nem il tjopa Quote
dr NIK@ Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 dobro su obradili welcome home na kerrang remastered ta pesma im i zvuci najbolje.... btw, meni oni nisu nista specijalno, ali ima nekih ok pemica... Quote
niking Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 potpuno su mi slusljivi... nisu nesto inovativni i zanimljivi, ali su ok... a za imidz ne znam... nisam ih video... Quote
niking Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 ja? pa to je metalcore... ali se meni sve vise svidjaju... clean vokal me kupuje 100% Quote
Rob Swire Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 bullet je ustvari, mashine head al za devojcice od 13 god. sto ce reci, kupljen sam Quote
zak Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 bullet je ustvari, mashine head al za devojcice od 13 god. sto ce reci, kupljen sam vidi se da mnogo znas o Machine Head-u pa mozes da uporedjujes Quote
Rob Swire Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 znam dovoljno. machine head je dosadan. Quote
SL Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Kako za koga... Preslushao sam BFMV, lepo su sklopili stihove i muziku, i dobri su, meni se barem svidaju... Idvojio bih : "Room 409", "4 Words (to choke upon)", "Seven Days" i "My Fist, Your Mouth, Her Scars" i "All These Things I Hate"... Quote
Bzuva Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Koje su te Seven days i My fist... Nego, trenutno sam se opako nalozhio na Suffocation under words of sorrow... Quote
SL Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Seven Days i My Fist... - nashao sam ih "zapakovane" uz "all the thing I hate" ... Nigde nisam nashao koji je tachno album, pretpostavljam da su neki singlovi ili neshto novije. U svakom sluchaju - odlichne stvari... Za "Seven Days" sam nashao lyrics (ref. "I never meant it. I never felt it. I've never taken back a single word I've said."), ali za "My Fist, Your Mouth, Her Scars" se ubih trazeci i bez rezultata ( Quote
zak Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Koje su te Seven days i My fist... Nego, trenutno sam se opako nalozhio na Suffocation under words of sorrow... Ta pesma se ne zove tako. Ovde sve sam expert do experta! Jel vi slusate uopste ove bendove ili dolazite na forum da vidite sta ima? Shatro nalozio se na pesmu, a ne znas ni kako se zove... @Silent/Strategy Room 409 ima potpuno istu deonicu kao Take This Oath od Killswitch Engage Quote
DevouredSoul Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Uzela sam konachno da chujem i to... Samo shto neshto nisam u raspolozhenju da preslushavam... ali javicju utiske... Quote
SL Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 (edited) Ta pesma se ne zove tako. Ovde sve sam expert do experta! Jel vi slusate uopste ove bendove ili dolazite na forum da vidite sta ima? LOL - kad se skine stvar sa Net-a moze da se zove kako god hoce IRL, pamti se onaj naziv pod kojim je nadjesh A i ovde ima puno "experata" kad se u Nu-Metalu nalaze "Lamb of God" p.s. makar nas/me ispravi oko naziva pesme @Silent/Strategy Room 409 ima potpuno istu deonicu kao Take This Oath od Killswitch Engage Hvala na info-u @Dev.Soul - MORASH biti u nekom loshem raspolozenju kad budesh pustila BFMV Ja sam bio gadno emocionalno syeban, i kad sa ih chuo, krenuo sam da se smejem Edited June 12, 2006 by Silent/Strategy Quote
DevouredSoul Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ovaj... ovo malo neki Killswitch tribute? Ima mnogo slichnih deonica, ali ok, ja obozhavam switch. Mada mi deluje kao da se pevach malko krevelji ponekad, noooo dobro. Necju nishta da pricham, ovo je tek prvo slushanje. Evo sad ide Cries in Vain, nije losha. Inache, jesam sjebana, ali nisu mi smeshni preterano... samo malo nekako. Lala mnogo. Blah, pojma nemam. Quote
Recommended Posts