Prinzessin Tinea Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 hahaha, neeee... th je ipak... van svakog ranga :) Quote
[4] Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 @obućar - pa, negde si rekao da je suština u tome što bi slušala bend 4 dana i prestala... pa realno, svede se na tipa 3 pesme koje bih mogla da slušam, ali... opet ne mislim da je bend loš... nije metal, e ja baš hoću da slušam ono što metalci ne slušaju :P to je sada in 3 ili 33, nebitno je bitno je da su pesme plitke i da brzo dosade ko svaki drugi komerc, kupe te nekom catchy melodijom (ili cime god), slusas ih to popodne i posle bacis u smece za ovaj bend se nece ni znati 5 godina nakon sto se raspadnu mark my words Quote
Josif Visarionovič Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 that's the point samo ti prodje kroz ushi i aj zdravo Quote
Vic Rattlehead Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 ajde debeli bezi tamo Puši ga, komunjaro. Quote
Josif Visarionovič Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 pogledaj se prvo na sta licis,posle nekome kazi nesto. Quote
Vic Rattlehead Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Pogledao sam se, i opet ti kažem: Napuši mi se kurca, govno komunističko! Quote
Josif Visarionovič Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 to je sve sto umes?sta ce drugo medjed iz bosnu Quote
Lunar Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Ljudi ko je za da se obrishe prvih 25 strana ove teme. Nenormalna kolichina hejta se prosipa ovde. XD Quote
Vic Rattlehead Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 (edited) Može, al' da ja otvorim novu temu I da se dozvoli postovanje samo članovima koji znaju bar jednu pjesmu Bulleta napamet Edited August 11, 2008 by Vic Rattlehead Quote
Allegiance Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Može, al' da ja otvorim novu temu I da se dozvoli postovanje samo članovima koji znaju bar jednu pjesmu Bulleta napamet može, stari Quote
Prinzessin Tinea Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 jest da je off... ali Vic, ti mi ličiš na Nikolu Pejakovića iz Anđela 3... kad glumi Dorijana Peace! Quote
Rob Swire Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 jos jedno bacanje hejta i zatvaram temu i svi dobijate warn. Quote
Vic Rattlehead Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 jest da je off... ali Vic, ti mi ličiš na Nikolu Pejakovića iz Anđela 3... kad glumi Dorijana Peace! Vrh Quote
vudun Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Imam jedan obiman buletin za valentinu, kristinu, slađu, mlađu .... u gaćama. Quote
Joxoleon! Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Bend je manje vishe krsh i pesme su plitke ali ja to slusham jer me to vezuje za odredjena deshavanja u zhivotu...emocionalno uslovljavanje... Naravno ne mozhe se uvek slushati to, jer iskreno brzo dosadi ali dodje period kada mi vrlo prija neshto poput bulleta...i mogu da se vracam na te pesme a recimo metallicu ne mogu vishe ni jednu pesmu da podnesem koliko sam predozirao... Mislim da godinu dana nisam ni jednu pesmu pustio... Svejedno vas sve treba banovati odma... A ako ne slushash bend nemoj da pljujesh po njemu jer stvarno nikoga ovde ne zanima takav stav... Shto se tiche toga da "sabijaju na instrumentima".... ko god da je to reko svaka mu chast ako misli da je to sabijanje na instrumentima....xD 1 Quote
niking Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Bend je manje vishe krsh i pesme su plitke ali ja to slusham jer me to vezuje za odredjena deshavanja u zhivotu...emocionalno uslovljavanje... hoces da kazes da su ti emocije i desavanja u zivotu plitki? Quote
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Jel je dozvoljeno da se ovaj bend psuje na ovom threadu?? Quote
Vuk Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ne, mislim da bi onda bilo zatrpano ja ih ne volim, ali koliko god bili omrazeni, imaju endorsemente i sviraju festivale, pa neshto mora i da vredi, ako su se dopali masama Quote
Vic Rattlehead Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ne, mislim da bi onda bilo zatrpano ja ih ne volim, ali koliko god bili omrazeni, imaju endorsemente i sviraju festivale, pa neshto mora i da vredi, ako su se dopali masama Normalno. Quote
Joxoleon! Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 hoces da kazes da su ti emocije i desavanja u zivotu plitki? Hocu da kazhem da sam te pesme cuo dosta kad mi se desilo neshto i svaki put kada cujem tu pesmu setim se toga shto je bilo i osetim se kao tada... To je emocionalno uslovljavanje... Quote
Recommended Posts