Mita Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 jbg mislim nekako meni su to radili dok sam isao u skolu i bio sam u ovom tripu ono brojim dane do kraja skole Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Koliko glup a zanimljiv spot da je to zalosno i smesno ! Quote
oʞɾoƃ Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Treba polomiti od batina i ovog klinca metalca i ovog što ga maltretira i 4 člana benda. Koje je ovo govno, jao, strašno. I što je najtužnije, Lacuna Coil otvara za njih na idućoj turneji... Serem ti se u ovakav metal i britansku scenu kojom vladaju FFAF i BFMV. Pu. Quote
niking Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 FFAF nije bio nikad metal, a sad je to ponajmanje... GTFO Quote
oʞɾoƃ Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 (edited) Ja sam rekao britansku scenu, naravno da nije metal, ni ovaj kurac od BFMV nije metal... FOAD Edited June 30, 2008 by Gojko Quote
Rob Swire Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 ocemo mi tebe na hladjenje par dana, a heroju? Quote
Killing Hand Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 ocemo mi tebe na hladjenje par dana, a heroju? Ako se odnosi ovo na mene, onda si ti.... Ovo je forum, mogu da pisem sta god hocu(a da nije bas uvredljivo), i nemoj sada da se siris Quote
Rob Swire Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 "tesko sranje" je dovoljno uvredljivo za ljude koji vole ovaj band. a ja mogu da se sirim koliko god ja hocu, jel me razumes sinovac? Quote
Killing Hand Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 "tesko sranje" je dovoljno uvredljivo za ljude koji vole ovaj band. a ja mogu da se sirim koliko god ja hocu, jel me razumes sinovac? Bas si me nasmejao Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Gledao sam neki intervju kod ortaka gajbi.Koje jebene pedercine hahaah Quote
Vuk Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 prezirem ih, ali su se oni nasvirali kojekuda, ishli na turneje, vatali ribe za sise i pichke, nadobijali se para od kojekakvih ugovora i naslovnih strana u magazinima... Tako da mozemo da im pljunemo pod prozor Quote
oʞɾoƃ Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 prezirem ih, ali su se oni nasvirali kojekuda, ishli na turneje, vatali ribe za sise i pichke, nadobijali se para od kojekakvih ugovora i naslovnih strana u magazinima... Tako da mozemo da im pljunemo pod prozor Sve su to radili i recimo Franz Ferdinand. Je l' i njima da pljunemo pod prozor? Quote
Rob Swire Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 iz ugla nekoga ko se bavi muzikom, da. vrlo. Quote
azal Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 WAT BFMV su za metalce od 14 godina koji nikad nisu slusali staru metaliku a vole da se prze kao da jesu a franz ferdinand su za ribe koje nikad nisu slusale the cure i the smiths ali bi ipak da idu na neka indie desavanja i popupse kurac nekom liku sto nosi ironican dzemper ili shal. Quote
Vuk Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 iz ugla nekoga ko se bavi muzikom, da. vrlo. upravo Quote
Ghost Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 prezirem ih, ali su se oni nasvirali kojekuda, ishli na turneje, vatali ribe za sise i pichke, nadobijali se para od kojekakvih ugovora i naslovnih strana u magazinima... Tako da mozemo da im pljunemo pod prozor Potpisujem...svi ih pljuju a oni ne znaju sto ce s parama... Ono,ponekad ih mogu i poslusati,nisu toliko losi... Quote
oʞɾoƃ Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 A otkada je količina zarađenog novca merilo umetničke vrednosti benda? (pod ovo se može podvesti i vatanje riba za sise, pičke i ostalo, kako se Antares izrazio) Quote
fatdzo Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Pa ako radis muziku samo za sebe onda ti novac nije bitan, ako bi zeleo da tvoj rad utice na ljude onda da. Quote
Vuk Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 @gojko: Nisam pominjao umetnichku vrednost benda. Ja sam prichao o tome da oni zive zivot kakav vecina muzichara/muzikanata sanja. Nisam podoban da sudim o umetnichkoj vrednosti, ali je chinjenica da su oni stvorili svoj brend i da ga uspeshno prodaju, koliko god on umetnichki bio plitak ili dubok. Quote
Recommended Posts