^Suicide_Pony^ Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 sad ce niking staviti neku sliku s 4chan-a. Quote
[4] Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 ako uspe da nadje sliku glupe bosancuge u BFMV majici i Megadeth tattoo-om, bilo bi extra Quote
niking Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 njah, mrzi me da kopam toliko specificno (citaj: montiram), zato evo malo slika benda: i sta misle o svojoj muzici: Quote
Rob Swire Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Kad neko uvrijedi odličan bend, treba ga vrijeđati. Uostalom, on je izvolio izvaliti da svako ko sluša Bullet a ima više od 16 godina je mentalno bolestan. Ja imam više od 16 godina, volim Bullet, što implicira da me je vrijeđao. An eye for an eye. dutina,jel ti mene zajebavas?pa care, znas li ti koliko bih ja malih metalskih usiju do sada pocupao po beogradu i okolini da se obazirem na to sta se sve prica za stvari koje ja volim da slusam? i dalje mislim da to ne znaci da treba da vredjas njegovu porodicu. prema tome, iskulirajte svi. btw, protiv slika nemam nista. da je srece, i niking bi slikao svoja grupna tusiranja Quote
Vic Rattlehead Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Stvarno. Tvoja "sala" je toliko smesna, evo vec smeju se ljudi na 2 strane kolko je dobra provala... Jel si smisao za humor downloadovao sa istog mesta gde i BFMV albume? Nisam ga uopšte downloadovao, takve stvari su urođene kod normalnih ljudi. Dobro si to "šala" stavio pod znake navoda, ono što sam ja rekao je istina, iako bi ti htio da je šala. Svega u današnje vrijeme ima, pa i takvih kao ti. @Lex: Nisam mu vrijeđao porodicu. Ona je već dovoljno nesrećna što njega ima. Quote
niking Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 da je srece, i niking bi slikao svoja grupna tusiranja Quote
[4] Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 vidim sarkazam je za tebe spansko selo klasicna bosancuga Quote
Vic Rattlehead Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 vidim sarkazam je za tebe spansko selo klasicna bosancuga Nisam Bosanac, već Hercegovac, ali nemaš ti moždanih kapaciteta da razumiješ razliku. Quote
Rob Swire Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 alo, da ugasim temu, vise vas bi se radovalo nego sto bi se bunilo, te je to kontraproduktivno. svejedno, ova prica se zavrsava ovde i sad. Quote
Vic Rattlehead Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 sta god da si, jebo ti ja mater Šta, ne jebeš svoju najbolje? Čujem da se žali u posljednje vrijeme. Quote
^Suicide_Pony^ Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 uuu obucare, sta ti reko za kevu. Quote
Vitamin K Experience Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Realno, Bullet For My Fag Valentine je prava tema za prozivanje keva. 1 Quote
[4] Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 hvala bogu pa postoji ignore komanda zbogom, glupa debela bosancugo Quote
Rob Swire Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 dajem vam jos samo jednu sansu da se iskulirate. Quote
Prinzessin Tinea Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Exkulirao sam tipa. pre će biti da je on tebe... @obućar - pa, negde si rekao da je suština u tome što bi slušala bend 4 dana i prestala... pa realno, svede se na tipa 3 pesme koje bih mogla da slušam, ali... opet ne mislim da je bend loš... nije metal, e ja baš hoću da slušam ono što metalci ne slušaju :P to je sada in Quote
^Suicide_Pony^ Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 (edited) nije metal, e ja baš hoću da slušam ono što metalci ne slušaju Edited August 9, 2008 by ^Suicide_Pony^ Quote
Vic Rattlehead Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 (edited) pre će biti da je on tebe... @obućar - pa, negde si rekao da je suština u tome što bi slušala bend 4 dana i prestala... pa realno, svede se na tipa 3 pesme koje bih mogla da slušam, ali... opet ne mislim da je bend loš... nije metal, e ja baš hoću da slušam ono što metalci ne slušaju :P to je sada in Ti bi, kao jedna evropska djevojka širokih shvatanja, i mogućnosti na izvol'te, trebala da znaš da je Bullet mnogo bolji i mnogo više "metal" (izgleda da je ovo metal strašno bitno ljudima na ovom forumu, zbog nekog kurca) od tih emo uzdisača koji su tek 30 sekundi do Marsa, a visoko se kotiraju u tvojim i ne samo tvojim plejlistama. Edited August 9, 2008 by Vic Rattlehead Quote
Prinzessin Tinea Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 (edited) pored pregledavanja mog last.fm naloga sa spiskom izvođača koje sam slušala u proteklih 6 meseci.. mislim da mi plejlista nije baš toliko emo... a nije ni metal a smatram lično da je 30stm bolji od bfmv... Edited August 10, 2008 by Tinea Quote
Josif Visarionovič Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 nekako mi sve ovo u rangu sa tokio hotelom Sto je gore,ljudi 20+ slusaju ovo.Decacki bend,nowadays backstreet boys :) Quote
Recommended Posts