KRANG Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 (edited) Krang jeste drazesna osoba otkud ti ta glupost? gadan sam toliko, da kad sam se prijavio za takmičenje za najgadnijeg čoveka, rekli su mi "izvini, ali ovo je samo amatersko takmičenje.. bez profesionalaca".. i na mom izvodu iz matične knjige rođenih stoji izvinjenje od fabrike kondoma.. što me podseti: kad sam bio mali, moja keva je svaki put morala da se napije da bi mogla da me doji... i čak je i čovek sa slonovskim licem platio da bi me video.. a drugi su plaćali samo da me ne bi videli.. a čuo sam da moju sliku ljudi kače u automobilima da im ne bi ukrali radio.. a jednom, kad sam bio na moru, čak ni plima nije htela da se vrati do mene. takođe, sećam se da je jedna mačka pokušala da me zatrpa kad sam ležao na istoj toj plaži. -- zaneo sam se. -- kako god: još jedan u nizu fegetskih emocore (da, emocore) bendova.. čudno što ima ovakav feedback ovde.. u stvari i nije.. kad imaju dobar marketing. Edited September 14, 2005 by KRANG Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 .. a pored toga sto su izrazito gej, posebno mi bode oci sto se gitarista trudi da 100% izgleda kao Robb Flynn Quote
Jeremy Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 posebno mi bode oci sto se gitarista trudi da 100% izgleda kao Robb Flynn a to je lose zbog???!!!! Quote
Shamandalie Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Pa zar ovo nije slatko...gej metal! Quote
Dowla Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 manekeni, al' ga sviraju! bas kao Draconic Quote
azal Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 samo sto smo mi ruzni manekeni sa pivskim stomacinama. btw, da li je neko sem mene provalio da Krang mnogo lici na Jeff Buckley? Quote
KRANG Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 a da vi sačuvate to homoseksualne fantazije za sebe? Quote
KRANG Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 stvarno sam majstor za fotošop Quote
marcoman Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 (edited) Krang stvarno Buckley, a Federera ni u najavi Edited September 14, 2005 by marcoman Quote
Sinstrel Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Tozla, photoshop ti je vrh, ubi se. Jel Gnark ovaj desno... wanna be ovaj levo?! Quote
azal Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 ja nemam fotoshop. debeli goticaru, ne znas ni ko je jeff buckley. ubi se. Quote
Sinstrel Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Sto jel treba da znam, jel cu onda biti avantgardan?! Nemas photoshop? Svasta... kako li se onda bavis muzikom?! Nista mi nije jasno. Ja sam se vec ubio, some... Quote
Kent Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 (edited) Nightmare By The Sea... Edited September 14, 2005 by Kent Quote
ajsha69 Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 ja nemam fotoshop. Dacu ti ja fotoshop, samo prvo dodji na kafu!! ... P.S. Nisam znala da Krang koristi hidrogen... To je jaka supstanca... Nisu dzabe plavushe... Wait! ... Things suddenly make much more sense now! Quote
Apeiron Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Poprilicno NWOAHMetala ima u ovom bendu. Preslusati sve ono, a onda negirati tu cinjenicu... nema smisla. Gitare (harmonizacije/produkcija), ritmovi, vokal... Nego, dobar EP, kako god. Poz! Quote
AGGRESSOR55 Posted September 18, 2005 Author Report Posted September 18, 2005 Nabavio sam jos jedan mcd Four Words (To Choke Upon) i na njemu su samo dve pesme: Four Words (To Choke Upon i Curses (Alternative Extended Mix). Prva pesma razbija Quote
AGGRESSOR55 Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 E pa dame i gospodo, izasao je album! Zove se The Poison i ima 14 pesama: 1. Intro 2. Her Voice Resides 3. 4 Words (To Choke Upon) 4. Tears Don't Fall 5. Suffocating Under Words Of Sorrow (What Can I Do) 6. Hit The Floor 7. All These Things I Hate (Revolve Around Me) 8. Hand Of Blood 9. Room 409 10. The Poison 11. 10 Years Today 12. Cries In Vain 13. Spit You Out (Bonus Track) 14. The End Malo kasnije cu vam sire opisati album, kad ga budem preslusao Quote
AGGRESSOR55 Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 Uuuuuuuuu, album razbija. Pocetak je najopasniji, gromovi kisa i akusticne deonice. Onda odjednom cujes urlik pevaca i pocinje razbijacina. Produkcija izvanredna! Jednostavno su razbili stvari. I growl im je mnogo dobar. Uh. Konacno jedan dobar album. Ma sta dobar, IZVANREDAN. Mislim, mozda se nekome nece svideti, ali ukusi su razliciti. Ma nabavite i videcete. Jes' da su pederi, ali jebu keve Quote
Fiery Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Dobar je album, bolji nego sto su EP-jevi najavljivali. Quote
Recommended Posts