Rüzgar /değişik/ Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Pogledajte pevaca iz bullet-a i kazite da ne lici na Robba iz MH...? Jel sam u pravu?...Isti imidz,frizura... Pa kad ga kopira kako ne bi licio.. Quote
KRANG Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ovo sranje bi trebalo skloniti odavde.. na nu metal ili gde već Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 ovo sranje bi trebalo skloniti odavde.. na nu metal ili gde već to je scremo hardcore , i da treba ga skloniti .. i nije sranje ... Quote
Bzuva Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 (edited) Potvrdjujem. Anyway, da ne bude da samo spamujem, da iznesem i ja neko misljenje o njima: In my humble opinion, bend je genijalan! Ne znam da ih definishem, al shta god da su dojaja su! Edited April 7, 2006 by Bzuva Quote
MudriPanj Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 as i lay dying tema nemash ti pojma sta je metalcore... i koji kurac prozivas scremo hc bendove.. na svakoj temi komentarishes kako su sranje .. ako ti se ne svidja zaobilazi a nisi u hc fazonu i sumnjam da znash ista o tome da bi mogao da vrsish neku propagandu i da se bunish protiv pomenutih bendova. ova tema to je scremo hardcore , i da treba ga skloniti .. i nije sranje ... Quote
KRANG Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 (edited) tema za debile koja bruka ovaj deo foruma. edit: pojavio se novi gadget - the funeral march .. i deluje dobro na prvo slušanje. Edited April 7, 2006 by KRANG Quote
Rüzgar /değişik/ Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Ovaj bend apsolutno nema veze sa avantguarde metalom Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 as i lay dying tema ova tema prijatelju , pojasni glup sam . @_Misanthropia_ shta ce ti ffaf u avataru Quote
_Misanthropia_ Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 kapiram da su mi u avataru zato shto ih slusham... mislim da to nije teshko provaliti Quote
OCTOJA Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 sad je in ici po forumu i pisati za sve bendove da su scremo hc ocigledno... Quote
[Nocturno] Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 nije losh bend... prolazno i mix je machine head-a i Triviuma i tako toga... imaju onu gotivnu stvar Hand of Blood Quote
OCTOJA Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 ma da.. ok su ako zatreba instant dose of gayness Quote
zak Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 stvarno su su dobri, samo da nadju nekog da im peva Quote
Sinstrel Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Gledam ja tako televiziju i vrteci kanale zaustavim se na spot "All These Things I Hate" i to na OBN kanalu! Ko zna kakav je kanal u pitanju zna da je krajnje bizarno videti BFMV na takvom kanalu. Elem nahvalishe ih... jos bizarnije! Quote
AGGRESSOR55 Posted April 23, 2006 Author Report Posted April 23, 2006 ako vi znate gde da ih stavite, izvolite. ja nisam znao i turio sam ovde. i tacka Quote
Rob Swire Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Bullet je vrh. sto Otoja kaze instant doza gay fazona, sto mi sjajno odgovara u poslednje vreme. Voleli bi da su Killswitch, voleli bi da su Machine Head, al' ne biva.Textovi onakvi kakvi bi trebali biti, lako, jasno, vec vidjeno. Jebi ga, volim Bullet Moj favorit stvar The Poison. Inace, ne vidim sto nije moglo na NU???Tamo je npr. Trivium... Quote
Rob Swire Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 ovo sranje bi trebalo skloniti odavde.. na nu metal ili gde već Jebi ga, nismo mi dovoljno istripovani kao neki posetioci ovog foruma, pa se vracamo sa nasim sranjima na NU... Quote
AGGRESSOR55 Posted April 27, 2006 Author Report Posted April 27, 2006 Evo, tema je sad na nu metalu koliko vidim. sad ocekujem da dodje neko i da sere kako oni ne pripadaju ovde Quote
[4] Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 pripadaju kolko i KSE od kojih su pokrali svaku 2. deonicu Quote
zak Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 po mom misljenju pripadaju ovde... ko sto rekoh, zaista dobar bend, drugi album prosto kipi od kvaliteta, rifovi, melodije glasa, beatovi, sve je odlicno jedino sto im zameram je potpuno odsustvo 'groove' delova, i pevac koji ima prilicno nekarakteristican glas, i ponekad zvuci kao da jos nije mutirao ali svakako poslusajte... btw nisam primetio da su ista krali od killswitch-a osim u pesmi room 409 Quote
[4] Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 well daaaa najavljivani kao nesto "potpuno novo", poredjenja tipa "nova metallica" i ne znam ni ja shta i onda izadje taj famozni Poison album na kome od pochetka pa do kraja nema nishta nit novo nit revolucionarno nit u muzici nit u produkciji i sve to uvijeno uzasno glupim (da ne kazem gay) vokalima koji se samo na momente uklapaju u tu prichu what's the point? Quote
Recommended Posts