DevouredSoul Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 @Silent/Strategy Room 409 ima potpuno istu deonicu kao Take This Oath od Killswitch Engage Jebeno. Sad sam chula pesmu. Sachuvaj Bozhe. Killswitch groznica. Quote
zak Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Suffocating Under Words Of Sorrow, kao sto i ide tekst u refrenu. Quote
Slave To Moonlight Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Meni ovo totalno bezveze bend, (da ne kazem teski smor) ali ko voli... Quote
wicked dRead Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 mislim da jesu inovativni iako (kako se prica) mozda podsecaju na KSE, ali se isto toliko razlikuju! postoje tu neke kombinacije koje jos nismo culi, morate priznati. sve u svemu slusljivi su jako...mislim da cu ih zadrzati na playlisti neko vreme! Quote
owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Jel cuo neko obradu Crazy Train(Black Sabbath cover) ? Po meni jako dobro Quote
niking Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 ne skidam ih sa playliste poslednje 2 nedelje Quote
zak Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 ja sam cuo obradu Domination od pantere, odlicno zvuci! inace Kerrang! magazin je pravio reizdanje Metallicinog albuma Master Of Puppets na kome su razliciti bendovi obradili svaki po jedu pesmu, Bullet je obradio Sanitarum - to bi bilo interesantno cuti, zar ne? Quote
Vuk Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 domination sranje odsviran, sanitarium ima momente Quote
Vuk Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 recimo da gitara nije ispratila jebeni GLAVNI rif. Vokal nije anselmo, ali mu dajem credit za trud. Đitre su razočarale Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 uh pa fino zvuci bend neki cob fazon svirke sa screamo vocalima .. ali samo to ...sve ostalo na bendu (od lirika , do imidza i trpa ) je bzwz Quote
Bzuva Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Sanitarium je dojaja odradjen, a za Domination i Crazy train nisam chuo... Quote
OceanSize Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Potrazite bend Chemical Vocation, od njih su Bulleti pokrali brdo riffova i melodija... Quote
(-1) Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Bullet je obradio Sanitarum - to bi bilo interesantno cuti, zar ne? evo ti link 1. http://www.sendspace.com/file/wpgugt or http://www.megaupload.com/?d=LI3J1EMG 2. http://www.uploading.com/?get=ZT4P406L ima 5 pesama rar je iz dva dela Quote
TopOfTheMorning Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Inache idu sa maidenima na USA deo turneje ... Quote
Жвакић Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Slusao sam ih. Nisu losi, imaju potencijal, ali moze to bolje. Quote
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 (edited) najvetje GOVNO od benda,komercialni zvuk za shiroke mase, gube se na MTV-u , spot odvratan, a vokal bezvezan (uobichajan) Edited January 6, 2007 by GirlSetsFire Quote
Rüzgar /değişik/ Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Ova mala samo ide po temama i pljuje. Haha .i. Quote
Recommended Posts