WoI Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Veoma nov bend, veoma glupog imena, alli zato muzika ipak nije losa. Izdali su prvi album pre nekoliko meseci pod nazivom "Return In Bloodred". Muzika je neka mesavina izmedju power/heavy metala pa cak malo vuce i na neki hard rock. Uglavnom ljudi su opsednuti vampirima i tim fazonima tako da na slikama izgledaju veoam smesno. Inace sve osim toga je dosta dobro. Dosta dobar prvenac Quote
militant Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Slusao i ne gotivim. Mislim, to je taj neki heavy fazon al' je dosadno. Quote
BodyRemover Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 nije glupavo ime, do jaja je! post coverz! Quote
Vlaja Buraz Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Moram priznati da sam uzbuđen. Quote
WoI Posted September 15, 2005 Author Report Posted September 15, 2005 Moram priznati da sam uzbuđen. jel ti nabreko? Quote
Angelystor Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Bice predgrupa Gamma Ray u Evropi Quote
WoI Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 Bice predgrupa Gamma Ray u Evropi oces ici koleza Quote
Angelystor Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Ne, jebaga...sviraju u Madjarskoj..ali mi je mnogo lakshe da vidim Nile, heh. Quote
opeth Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Nisu losi skinuo sam prve dvije pjesme i sviđaju mi se Quote
Guest Syrant Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 (edited) Bend je veoma dobar, meni liče na neku mešavinu ''Alice Cooper''/''Savatage'' sa atmosferom novijeg ''King Diamond-a''. Ustvari, cela atmosfera albuma mi miriše na ''Voodoo'' izdanje. Inače, pevač je veoma dobro potkovan, lik je valjda operski pevač...iako mi se čini da nije iskoristio baš najmaksimalnije svoj vokal, no dobro, ima vremena. Drugo, textovi nisu loši, ali sam bend i nije nešto preterano opterećen vampirima (iako vizuelno izgledaju vampirski,ali mislim da je to prvenstveno što je pevač Rumun). Ima tu srednjevokvnih tema, legendi, isečaka iz rumunske istorije koja se ne vezuje samo za Tepeša... Meni se album svideo... Vraća me u osamdesete. Edited August 9, 2006 by Syrant Quote
WoI Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 imaju novi album sluso neko vredi li nabavljati? Quote
Vlladimir Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 imaju novi album sluso neko vredi li nabavljati? Prvenac mi je nekako jači. Dobar je i ovaj, pošto volim klasiku, ali je za razliku od prvog, dosta ''operski'' orijentisan, i Atilin glas je mekši, viši, raspevaniji, nije mračan kao na prvom album. Vredi. Ionako ću ovo da recenziram za Metal Sound. Još se premišljam oko ocene. Quote
ErliK Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 E ja trazio temu pa je nisam nasao pre neki dan da kazem da mi se novi album dosta svidja. Podseca me po malo i na Sabaton. Ima dosta dobrih momenata. Prethodni mi nije privukao paznju kao ovaj. Quote
ProgressiveR Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ime im je više smešno nego tužno ... a možda je i obrnuto ... Nekako, nemam uopšte želju da čujem bend sa takvim imenom. Mada, ne treba biti isključiv ... Quote
WoI Posted July 9, 2007 Author Report Posted July 9, 2007 pa i meni je bilo smesno ime ali sam upravo i zbog toga odlucio da nabavim bend da cujem kolko tragicno zvuce al se ipak prijatno iznenadih Quote
Vlladimir Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Oduševio me je ''Lupus Dei''. Fenomenalan Album!!! Quote
Grobodan Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Ijaooo, kako sam se napalio na ovaj bend, nije mi dobro!!!! Gospodin Vladimir ON MS kult mi je narezao oba albuma (thanx, bro), sinoc preslusah prvi Return in Bloodred, i od tad ga provrteh 4-5 puta, ne izlazi djubre iz liste! Kingovska atmosfera, moze li bolje, jos kad sam video da se sminkaju, uh... I one orgulje u Voodoo stilu, kupili su me za sva vremena. Sa albuma bih mozda izdvojio Mr Sinister sa onim sinister zvizdukanjem na pocetku, i svemocnu Lucifer in Starlight, sa nadzemaljskim refrenom. Kad se jos malo nauzivam, prelazim na Lupus Dei. Obavezno preslusajte – 666 Quote
Grobodan Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Multinational metalheads POWERWOLF have completed work on their new album, "Bible Of The Beast", for an April 27 European release via Metal Blade Records. Mixed by legendary producer Fredrik Nordström (IN FLAMES, HAMMERFALL, ARCH ENEMY) the opus is said to be POWERWOLF's heaviest album to date. "Bible Of The Beast" track listing: 01. Raise Your Fist, Evangelist 02. Moscow After Dark 03. Panic In The Pentagram 04. Catholic In The Morning... Satanist At Night 05. Seven Deadly Saints 06. Werewolves Of Armenia 07. We Take The Church By Storm 08. Resurrection By Erection 09. Midnight Messiah 10. St. Satan's Day 11. Wolves Against The World Sviđaju mi se nazivi pesama, nadam se da će album biti dobar kao prošla 2 Quote
DBrave Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 takodje, dobar su bend, jedva cekam ovo Quote
WoI Posted February 25, 2009 Author Report Posted February 25, 2009 videcemo. bend jeste dobar al ne ynam sto si se ti tolko napalio na njih Slobo. Priznaj - krv,device, vampiri...to te pali u poslednje vreme a? Quote
Grobodan Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Priznaj - krv,device, vampiri...to te pali u poslednje vreme a? Uvek sam se i palio na to Quote
Recommended Posts