obsessed by cruelty Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 U2 - Achtung Baby U2 - All That You Can't Leave Behind Misfits - Static Age Ramones - Road to Ruin Za peti ne mogu da se odlucim... ima ih dosta sa bar po jednim filerom pa ih to cini nesavrsenim 1 Quote
Talvi Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 "Static Age" će biti savršen album dok je sveta i veka. Quote
Bata Trokrilni Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 (edited) . Edited November 17, 2010 by Kapetan Kuka Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 Vecna lista Les Zeppelin-Presence Pink Floyd-tamna strana mjeseca Ajrn Mejdn-broj od zveri Bob Marley and the wailin wailers-exodus Beano album trenutna neka lista Paul Gilbert-Fuzz universe klepton-Clapton novi Nofler Fil Kolins-Going back i naravno Ivan Kukolj Kuki-Iskreno Quote
lemmy sixx Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 Dakle albumi koji nikakve dodirne tacke sa zestokim zvukom nemaju: Kemal Malovcic - Okrece se kolo srece Keba - Srce pise suzama Hans Thessink - Journey on Stevie Ray Vaughan - Texas Flood Johnny Winter - Nothin' But The Blues 2 Quote
Fapril ethereal Posted November 18, 2010 Report Posted November 18, 2010 sve sto je ABBA napravila zasluzuje jedan megaworship! 1 Quote
Face Of Melinda Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 trenutno savrsenih 5: 1. Porcupine tree- Lightbulb sun 2. Steven Wilson- Insurgenets 3. Diana Krall- Quiet nights 4. Ella Fitzgerald- Intimate Ella 5. Pink Floyd- The Dark side of the moon Quote
quiet Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 woven hand - blush music interpol - our love to admire fatboy slim - you've come a long way, baby bonobo - animal magic n*e*r*d - in search of... Quote
SkullKrusheR Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 vrlo moguce najprecenjeniji bend u istoriji muzike. 3 2 Quote
obsessed by cruelty Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 (edited) E, za to da su najprecenjeniji nisam bas siguran, pogotovu zato sto su 90-ih potpuno promenili njihov dotadasnji muzicki pravac, pa onda to isto uradili i 2000. Kako god, meni je bend oduvek bio genijalan, i kad bi mi neko dao da sastavim moju top 50 listu njihovih pesama opet bih lupao glavu sto se izbora tice. A za sto se Bono-a tice, jeste on jedan seronja teski, ali njihova muzika je fenomenalna. Za razliku od nekih bendova koji su u zadnje vreme izbacivali poprilicno slabe albume, poslednji album U2-a je fenomenalan. Edited January 13, 2011 by obsessed by cruelty Quote
marcoman Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 link za tebe: http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=11worst Quote
Novaliis Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Prvih pet koji mi padnu na pamet, a da su razlicitih zanrova: Transatlantic - Bridge Across Forever Od prve do poslednje sekunde cista perfekcija, prog rock za sva vremena. Samo 4 pesme a album traje skoro 80 minuta. I mogao bi da traje i duze, da se ja pitam. Kayo dot - Choirs of the Eye Meni i dalje omiljen album, neopisiva muzika, svaka pesma je fenomenalna i nema nijedne sekunde viska. Svaki put kada slusam ovaj album cini mi se kao da sanjam. Vali - Forlatt Akusticna melanholicna muzika iz hladne Norveske, predivne melodije, neverovatna atmosfera, savrseno za setnju ili opustanje tokom hladnih zimskih dana.. meni svakako jedan od omiljenih albuma. Windy & Carl - Songs for the Broken Hearted Ovaj album cu slusati dok sam ziv. Bracni par iz Micigena, naizgled normalni ljudi, ali muzika koju nude svakako nije sa ovog sveta. Tesko je opisati ovaj album - etericno, depresivno, ambijentalno.. zvuci koji me svaki put odnesu daleko od ovog sveta. Posebno mi je omiljena The Same Moon And Stars. Ryūichi Sakamoto - Cinemage Meni jedan od omiljenih japanskih kompozitora i pijanista, a ovaj album sadrzi neke od mojih omiljenih pesama kao sto su Forbidden Colours i Little Buddha.. Lux Interna - [A Lattern Carried In Blood And Skin] Predivan gothic neofolk album, jednostavno ovo je vilijam blejkovska muzika. Tesktovi su odlicni. I mogao bih tako u nedogled, puno je savrsenih albuma po mom ukusu.. Quote
obsessed by cruelty Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 link za tebe: http://www.thebestpa...c.cgi?u=11worst duhovito. Quote
Nestvarna Posted November 17, 2022 Report Posted November 17, 2022 (edited) Bjesovi-U osvit zadnjeg dana Rancid-...and out come the wolves Definite choice-At last Bobby Bland-Dreamer Horace Silver-Song for my father Edited November 17, 2022 by Nestvarna Quote
Recommended Posts