Mephistophilus Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Jednu metallic-u.. bas mi je gotivan izgled master of puppets, just because of that Quote
Natasha! Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 (edited) Majce: Dark Funeral: Teach children; Diabolis Interium Marduk: Fuck me jesus Emperor: IX equilibrium Immortal: Pure holocaust Metallica: Garage; nije album nego samo ima logo Machine Head: Supercharger Sacramental blood Cannibal Corpse: Vile Dimmu Borgir: Spiritual black dimensions, Puritanical euphoric misanthropia Sepultura: Arise Fear Factory: Demanufacture Slipknot: Iowa Benediction: sa turneje kad su bili ovde Slayer: God hates us all Mayhem: De mysteriis Pantera: nije album već samo piše logo a pozadi slika njih Korn: Life is peachy, Issues Horna: sa turneje ovde - poklonila Iron Maiden: Brave new world - poklonila Duksevi: Dimmu Borgir, Cannibal Corpse, Korn Edited February 14, 2006 by Natasha! Quote
niking Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Rage Against The Machine - The battle of LA Bob Marley - 3 komada Iron Maiden - The Trooper Hardcore My Choice - muzicki festival John Lennon ( & Che) SOAD - ono sa slonom i pechurkicama Sonata Arctica - Silence Blind Guardian - Forgotten Tales Quote
AmyLee Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Imam Nightwish,print sa svih albuma +Bless The Child... Bila sam freak za tim neko vreme,sad samo spavam u Century Child,ona mi najudobnija... Quote
AmyLee Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 SOAD - ono sa slonom i pechurkicama Ta je mnogo slatka!!! Quote
Buddha Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Pa jel' ti i dalje trebaju te premale/preraspale/pre-sta-vec majce? nemoj me zezati da ti trebaju! mislim da je maiden killers bacen pre nekog vremena, wasp ne bih mogao da ti dam iz sentimentalnih razloga , a mogu da pronadjem helloween negde ako bi ti bas znacilo Quote
azal Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 danas sam kopao po dzemperima i iza svih dzempera nasao naj kultniju majcu svih vremena. Fight 93-94 "Nailed to the Road" World Tour mala mi je, al' sam morao da je furam danas na poslu Quote
quiet Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Opeth - Blackwater Park Dimmu Borgir - Death Cult Armageddon Ensiferum - Ensiferum Quote
Гера Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 dobio sam pre neki dan novi emp katalog... kakve majice... parim oci i svrsavam! Quote
Гера Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Ta je mnogo slatka!!! ta je bas skroz budjava... nema ko je nema... buvljakusa! Quote
quiet Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Opeth - Blackwater Park Dimmu Borgir - Death Cult Armageddon Ensiferum - Ensiferum da, i Pink Floyd - The Wall, ali to nije metal majica Quote
Narsil Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 E meni trebaju sledece majice pa ako nekom ne treba , a ima nek se javi... Darkthrone Bathory Gorgoroth Blind Guardian Dark Funeral Cannibal Corpse Ko ima nek se javi!!! Quote
Perfector Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 (edited) Kapiram da sam zaboravio par Maiden i Metallica majica koje imam pa me podseti ova tema @azal poslao sam ti PP posto imas DT i Nevermore koje dugo jurim Edited February 26, 2006 by Perfector Quote
MudriPanj Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 jedine majce ili duksevi koje bih bas rado nosio bi bila voivod ili fates warning majica ili mozda coroner majica a definitivno bih volio da imam def leppard majicu sa slikom pyromanije Quote
LazaGNR Posted February 27, 2006 Author Report Posted February 27, 2006 Pyromania rules nemoj me zezati da ti trebaju! Nego sta mislim da je maiden killers bacen pre nekog vremena E jebi ga wasp ne bih mogao da ti dam iz sentimentalnih razloga E jebi ga again a mogu da pronadjem helloween negde ako bi ti bas znacilo Znacilo bi mi...iovako nemam ni jednu Helloween majcu... Quote
Narsil Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 izbacio sam iz svoje kolekcije majicu metallice a ubacio children of bodom something wild! Quote
Lucio Holocausto Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Sad sam ostao bez vecine dragih majica posto su ili iscepane ili su male... tako da sam ostao na: Metallica - St.Anger Metallica - ...and justice for all Slayer - orao Blind Guardia Pantera Iron Maiden - Fear of the dark Cannibal Corpse - Wratched spawn Duks: Manowar - Hell on stage. Iron Maiden - Trooper inace imao sam Destruction - Mad butcher, Slayer - Reign in Blood, Kreator - Pleasure to Kill, Iced Earth - Something Wicked, Sodom (oni, i logo) i još dosta meni dragih, ali jbg, propalo... Ne volim da nosim ove majice, više volim da nosim čiste crne, pošto se ovako osećam kao pokretna reklama... A i pola stvari koje bih želeo da nosim ne mogu da nađem... Quote
Little Butcher Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Trenutno imam samo : Cannibal Corpse - Bloodthirst The Stone I jedno pitanje: Jel ima neko majicu od The Stone-Slovenska krv, a da hoce da je proda? Quote
Slaytanic_sisteR Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 ih,neke sam razdelila pa se i ne secam,ali imam originale sa koncerata Iron Maiden Nightwish MManson 2 Ritam neredA a ove ostale su Metallica,2 slayer,children of bodom,manson,immortal,NOfX,hang,exploited...uh ima ih josh,mrzi me da razmisljam gde su Quote
Narsil Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 ih,neke sam razdelila pa se i ne secam,ali imam originale sa koncerata Iron Maiden Nightwish MManson 2 Ritam neredA a ove ostale su Metallica,2 slayer,children of bodom,manson,immortal,NOfX,hang,exploited...uh ima ih josh,mrzi me da razmisljam gde su @sister:trebaju ti taj immortal i CoB???ako ne ....prodajes,dajes.... Quote
Slaytanic_sisteR Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 eee mogla bih da ti poklonim Immortal ali Cob nope Quote
Narsil Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 eee mogla bih da ti poklonim Immortal ali Cob nope Mislio sam da mi prodas ali moze i ovako kako da se nadjemo ili nesto slicno....ajd na pp mi reci gde zivis blablabla Quote
quiet Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 od danas sam vlasnik amorphis - black winter day majice Quote
Narsil Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 svi ljudi koji imaju majice koje im ne trebaju neka se jave na ovoj temi ili na pp radi razmene,kupovine,poklona ili tako neceg! Quote
LazaGNR Posted March 11, 2006 Author Report Posted March 11, 2006 Tako nesto sam i ja rekao u prvom postu Quote
Recommended Posts