Kali Agna Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 Nabavio Sodom - Sodom heh, ja nabavila sodom - obsessed by cruelty Quote
Valkyrie Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Awww, obessed by cruelty šta bih dala za tu majcu... Mada putujem uskoro, pa ću (uz malo sreće) naleteti na dobre metal shopove i kupiti koju lepu majcu Kreator Destruction Ružna je, ali je Sodom Quote
Crna_Dama Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Imam samo tri i to: Iron Maiden Metallica - Master Of Pupets Judas Priest - Painkiller I to dobre tri. Quote
kuruz Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 'Oce neko da kupi Cradle of Filth-Cruelty And The Beast i Damnation And A Day majice?Savrsheno ochuvane,XL velichina. Quote
Man at arms Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Trazim Paragon ako neko slucajno ovo ima nek javi placam dobre pare za majcu. Quote
Jabba the Hutt Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Uzeh danas na Budzi: Somewhere in time i Puragtory(Maiden) Fistfull of metal(Antrhax) Sabotage(Black Sabbath) ona sa orlom od Slayera i Motorhead-Bastards nisam imao kesha za Hellhammer jebiga somewhere... maicu trazim 101godinu! Quote
LazaGNR Posted October 11, 2006 Author Report Posted October 11, 2006 Ponovio se juce majcom WASP-a sa turneje Quote
Жвакић Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Ja imam Metalika, Judas Priets-Ram it down (koja mi je malo mala pa mi je burazer sad nosa vise od mene ), Fear Factory-Demanufacture, Pantera, Motorhead-Live in Belgrade, Sepultura-Live in Belgium i Rammstein dux. Nastavice se... Quote
Narsil Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 nja kupio darkthrone translivanijsku glad akumu kolko para? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 (edited) Ja dobio durks Mortician-Chainsaw Dismemberment Edited October 12, 2006 by SATAN-iz Batajnice Quote
StarbreakeR Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ja bih radije Hacked Up...al dobro! Moram da nadjem negde Brainstorm...a i original Guaridane... Quote
ALEXIE_AIC Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Dobila od drugarice girlie W.A.S.P., sad na koncertu. Quote
StarbreakeR Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ajd uslikaj nekad...mnogo me zanima kakva je majica... Quote
Spastic Ink Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Kako da nabavim T-Shirts za klinca? Na jesen ce u vrtic.Slusa sa mnom Romea,Petruccia i drustvo....preduzimam sve da spasem dete od brutalnih Srpskih medija.... i dece koje mame i tate ostave kod baba petkom i onda svi zajedno gledaju Grand Quote
Frizzle Fry Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 jao...pa pokushaj da potrazish na e-bayu neshto,pretpostavljam da tamo moze da se nadje neka majica te velichine ...ili ako ti nije cim jednostavno kupi neku majicu pa radi na njoj print... svaka chast za ideju! Quote
ALEXIE_AIC Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ajd uslikaj nekad...mnogo me zanima kakva je majica... Cim sredim internet, posto me uzasno zajebava i cim je slikam, no problemo! Inace je na bartele, crvena i ima logo W.A.S.P.-a. Quote
oʞɾoƃ Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ja ne podnosim metal t-shirtove. Jebiga, ne mogu da budem još jedan lik u jebenoj crnoj majici koja se od ostalih razlikuje samo po nazivu benda i vrišti "Vidite me, ja slušam to i to!" Quote
ALEXIE_AIC Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 (edited) A Blackie? Nema Blackie-a... Samo logo, jako je jednostavna majica i zato mi se i svidja. Edited October 14, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Yeah...i ja jurim takvu jednu od W.A.S.P.-a odavno!!! Samo ne zensku Quote
Valkyrie Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Malo sam putovala letos, pa ima nekih "prinova" u ormanu... na moju veliku žalost, nisam našla baš ono što sam najviše tražila... kupovala sam drugaliji merchantdise i tako... dakle: * roze/ciklama KISS majca (sestrina), sa šljokičavim dvobojnim logoom i njihovim licima * crna Metallica sa belo-sivim oldschool logoom ... obe su ženske. Inače hoće me te roze majce Quote
Jabba the Hutt Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 * roze/ciklama KISS majca (sestrina), sa šljokičavim dvobojnim logoom i njihovim licima Aj baci neku sliku, da vidim nasta lici leba ti Ja zadnje sto uzeh je jerSla majica u nekoj radnji u Balkanskoj, svo cetvoro bleje na majici, ali neka slika iz starih dana, kada je King jos imao neke smesne siskice, a Jeff izgledao kao omladinac na radnoj akciji Inace trebam uskoro iz te iste radnje da uzmem Tankard-Morning After majicu, koju jurim 101godinu! A nas bubnjar ju je skoro kupio i kada se pojavio na probi sa njom faca mu je u trenutku zavrsila izmedju dobosha i kontracinele, dok sam ga ja tukao palicom po glavi, a pevac pokusavao da mu je skine(ostatak benda je navijao )! Quote
StarbreakeR Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Imam ja The Morning After majicu sad sam zavrsio Skyclad Longsleeve u mordoru...razara! Quote
LazaGNR Posted October 18, 2006 Author Report Posted October 18, 2006 POnovio sam se majcom Blind Guardian sa turneje...samo sto nisu imali moju velicinu (XXL),pa sam morao da se zadovoljim sa XL Quote
Recommended Posts