Jump to content

Recommended Posts

Posted

Awww, obessed by cruelty icon_cry.gif šta bih dala za tu majcu...

Mada putujem uskoro, pa ću (uz malo sreće) naleteti na dobre metal shopove i kupiti koju lepu majcu

user posted imageuser posted image Kreator

user posted image Destruction

user posted image Ružna je, ali je Sodom mhihi.gif

• 2 weeks later...
Posted

Uzeh danas na Budzi:

Somewhere in time i Puragtory(Maiden)

Fistfull of metal(Antrhax)

Sabotage(Black Sabbath)

ona sa orlom od Slayera

i Motorhead-Bastards

nisam imao kesha za Hellhammer icon_cry.gif

jebiga somewhere... maicu trazim 101godinu!

• 2 months later...
Posted

Ja imam Metalika, Judas Priets-Ram it down (koja mi je malo mala pa mi je burazer sad nosa vise od mene icon_smile.gif ), Fear Factory-Demanufacture, Pantera, Motorhead-Live in Belgrade, Sepultura-Live in Belgium i Rammstein dux. Nastavice se...

Posted

Kako da nabavim T-Shirts za klinca? mhihi.gif Na jesen ce u vrtic.Slusa sa mnom Romea,Petruccia i drustvo....preduzimam sve da spasem dete od brutalnih Srpskih medija.... laugh.gif i dece koje mame i tate ostave kod baba petkom i onda svi zajedno gledaju Grand wallbash.gif

Posted

jao...pa pokushaj da potrazish na e-bayu neshto,pretpostavljam da tamo moze da se nadje neka majica te velichine laugh.gif

...ili ako ti nije cim jednostavno kupi neku majicu pa radi na njoj print...

svaka chast za ideju! pivopije.gif

Posted
Ajd uslikaj nekad...mnogo me zanima kakva je majica...

Cim sredim internet, posto me uzasno zajebava i cim je slikam, no problemo! biggrin.gif

Inace je na bartele, crvena i ima logo W.A.S.P.-a. icon_mrgreen.gif

Posted

Ja ne podnosim metal t-shirtove. Jebiga, ne mogu da budem još jedan lik u jebenoj crnoj majici koja se od ostalih razlikuje samo po nazivu benda i vrišti "Vidite me, ja slušam to i to!"

Posted

Malo sam putovala letos, pa ima nekih "prinova" u ormanu... na moju veliku žalost, nisam našla baš ono što sam najviše tražila... kupovala sam drugaliji merchantdise i tako... dakle:

* roze/ciklama KISS majca (sestrina), sa šljokičavim dvobojnim logoom i njihovim licima

* crna Metallica sa belo-sivim oldschool logoom

... obe su ženske. Inače hoće me te roze majce icon_smile.gif

Posted

* roze/ciklama KISS majca (sestrina), sa šljokičavim dvobojnim logoom i njihovim licima

icon_rolleyes.gif

Aj baci neku sliku, da vidim nasta lici leba ti

icon_smile.gif

Ja zadnje sto uzeh je jerSla majica u nekoj radnji u Balkanskoj, svo cetvoro bleje na majici, ali neka slika iz starih dana, kada je King jos imao neke smesne siskice, a Jeff izgledao kao omladinac na radnoj akciji icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Inace trebam uskoro iz te iste radnje da uzmem Tankard-Morning After majicu, koju jurim 101godinu! A nas bubnjar ju je skoro kupio i kada se pojavio na probi sa njom faca mu je u trenutku zavrsila izmedju dobosha i kontracinele, dok sam ga ja tukao palicom po glavi, a pevac pokusavao da mu je skine(ostatak benda je navijao icon_smile.gif )! icon_smile.gif