Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1432735

U odnosu na ponudu koju imaju na koncertima u drugim zemljama (i one koje se mogu naručiti preko neta) očajne.

Želela sam pleasure to kill majicu a bolja mi je varijanta da kupim sa dobrom štampom (juče) nego sa nikakvom (Felix, ako i imaju).

1200 za bilo kakvu majicu, nije ni mnogo, 15 evra?

• Replies 2k
  • Views 207.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• and its only $85..

• excel fan
    excel fan

A sad deo istorije,u pitanju je 1988 godina.Cale bio u Americi i svom malom zabludelom sinu metalcu doneo ovo cudo>Jedina majica koju sam sacuvao iz tog peridoa a da je nisu keva ili baba nosile po

• Kad moze Hetfield, mogu i ja   Mjesec dana od dana narucivanja i nakon duge prekookeanske plovidbe, danas mi je konacno stigla Ghost majica:    

• Author
comment_1436593
Lazo, kupiću ti jednu sa tvojom omiljenom aplikacijom! :pivopije: :pivopije: :pivopije:

It's a deal :):rockdevil:

To za onu narukvicu sa Sigeta :bigblue:

Ne, bila sam (mislim) posle gansa, kupila sam u CD Pince prodavnici - oni uglavnom kupuju te tour majice ko god dođe.

Aha,OK je Pince :da:

Video sam tamo npr. tour majcu Motley Crue ( :rockdevil: ),sto ne mogu da se setim da sam negde video...

Kamo sreće da sam bila na GNR :)

Ima vremena... ;)

EDIT:sad sam ti pogledao profil - nisi ti malo mala da ides (sama) u Budimpestu i kupujes te stvari? :bigblue:

Edited by LazaGNR

• 4 weeks later...
comment_1458298

Imao: Iced Earth Horor Show, Rhapsody Down of Victory, Megadeth Killing Is My Bussines...nabavicu stogod u skorije vreme nadam se, a planiram da stampam Adagio i Symphony X majicu. :D ili ako neko zna gde ima se kupi, extra.

• 2 weeks later...
comment_1467038

Na Malti kupila dve majice: Doors i Led Zeppelin, na bretele. Skoro za dž, jeftinije nego u Felixu. Veličina XS i niko nije hteo da ih kupi pa su spuštali cenu.

A da pomenem da je njihov XS kao naš M...? :uhoh:

Btw. čujem da je zatvoren Felix??

• 3 weeks later...
comment_1481822

Od Testamenta imam 3 body majice visokokvalitetne štampe

( Practice..., First Strike Still', Low).

Body majice su zakon,

ne podnosim široke kakve imaju većina metalaca....široke mi narušavaju manekensku građu.

comment_1482143
Оп, трт, мрт, стан' мало... Шта би са треш металом? Сморио већ?

Nikako! To što slušam Zeppelin znači da ne mogu da slušam thrash - e to od tebe nisam očekivala :) a i Doors slušam otkad znam za sebe, a thrash tek koju godinu ;)

comment_1482354
Nikako! To što slušam Zeppelin znači da ne mogu da slušam thrash - e to od tebe nisam očekivala :) a i Doors slušam otkad znam za sebe, a thrash tek koju godinu ;)

Наравно да не, само сам пре очекивао да ћеш узети неку треш метал мајицу.

comment_1482368

Матер му, хтео сам да узмем Lääz Rockit "Know Your Enemy" на ибеју од неког Мексиканца, али прима само плаћање у пејпелу.