Jump to content

Recommended Posts

Posted
...ma ja imam neku Metallicu i dalje...tj samo sam 3 majice metalike i imao..slabo se ja bacam u te metal vode...udavio bi se jbt

:muzicar:

Cccc,shame on you :)

Morace to da se koriguje :twisted:

Koja glupa tema jbt.

:rolleyes::) :) :)

Zaobidji je...

Posted
Gledala si Maidene na Brave New World turneji ?

Pa ako je starija malo moguce je jer su na toj Brave New World turneji svirali u Budimpesti. Secam se da su neki novinari sa PINK-a isli na koncert i davali intervju sa lica mesta...Secam se ko juce da je bilo a bilo pre 7 godina...

Posted
Gledala si Maidene na Brave New World turneji ?

Ne, nažalost nisam išla zbog maloljetnosti, al' eto prijateljica koja je bila dala mi je za uspomenu jer nisam ja išla. :)

Strašno je siva sad. :) :) :)

Posted

Evo da ja dodam:

Helloween-Keeper Of The Seven Keys Part 1(pazario par dana pre koncerta)

A sad cu za neki dan da vidim u Felixu da nemaju neki King Diamond duks.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Jutros sam se iznervirao kada sam zatekao moju majicu Iron Maiden mokru na podu (na plocicama). Moja keva ju je pretvorila u krpu za potiranje il otirach (sta god)... :) :) :)

jes da je majica stara, izbledela i busna na 2-3 mesta al jbg bila mi je draga...

Posted

Možda se već negde izjasnih po ovom pitanju, anyway, u životu neću kupiti/obući crnu majicu sa nekim bendom, jer mi je to krajnje idiotski i iskompleksirano. Ovo, naravno, ne važi za Impaled Northern Moonforest.

Posted

Uvek kupim majicu na koncertu kada ima spisak turneje pa je tu i BG, a nosim ih cesto kada sviram, tu i tamo ponekad i ovako, ako je za'fatim iz ormana kad se oblacim, nemam neku za ili protiv politiku, jednostavno, lepa uspomena sa koncetra.

Posted
Možda se već negde izjasnih po ovom pitanju, anyway, u životu neću kupiti/obući crnu majicu sa nekim bendom, jer mi je to krajnje idiotski i iskompleksirano. Ovo, naravno, ne važi za Impaled Northern Moonforest.

Zasto ti je to idiotski/iskompleksirano?

Posted
Zasto ti je to idiotski/iskompleksirano?

Zato što se takve majice nose kao znak prepoznavanja - da bi ceo svet video kako si ti opak i slušaš taj i taj bend, a i da bi sebi sličnima skrenuo pažnju na sebe. Zaista ne vidim treći razlog.

Posted

I to je tebi iskompleksirano? :) :)

Ne znam zasto ljudi kazu da je u Felix-u los kvalitet majica... Normalno da nisu bas nesto ali imam 2 majice po godinu i po dana i kao nove su.

Imam majice:

Iron Maiden - The Trooper

Iron Maiden - AMOLAD

Iron Maiden - Virus

Mayhem - Ordo ad Chao

Mayhem - De mysteriis Dom Sathanas

Megadeth - Rust in peace

Slayer - Orao, ta slika nema ime :) :)

Posted (edited)
Ne znam zasto ljudi kazu da je u Felix-u los kvalitet majica... Normalno da nisu bas nesto ali imam 2 majice po godinu i po dana i kao nove su.

Takodje. :)

Edited by Killjoy of Monte Cristo
Posted
Ne znam zasto ljudi kazu da je u Felix-u los kvalitet majica...

Zato sto i jeste. To su majice koje na buvljaku kostaju tacno 120 dinara ZNAM iz pouzdanih izvora da FELIX uzima 200 dinara po majici ako ne i vise. Toliko su uzimali kad je maica bila 590, pa ti vidi. Lopuze jedne.

Zato što se takve majice nose kao znak prepoznavanja - da bi ceo svet video kako si ti opak i slušaš taj i taj bend, a i da bi sebi sličnima skrenuo pažnju na sebe. Zaista ne vidim treći razlog.

Pa i ti sad skreces paznju na sebe kako si drugaciji. :bigblue:

Imam par majici koje bas volim da obucem Misfits, Trivium, The Doors, Lamb of God, Dissection... Naravno sve orginali... :bigblue: