Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Ma idi, koja bi poenta toga uopste bila? Izvrnes je kad je peglas.

I da, onaj Pervol je zakon. Ali stvarno. :rockdevil:

pa ima poentu to izvrtanje u mašini, ne znam zašto ali ja to uvijek radim hahah. posebno ako je losa stampa.. ako voda prsce na nju onda se polako guli (%

btw, ima li neko iskustva sa naručivanjem majica preko neta i koji su to sajtovi.. najgore je što jebeni paypal ne radi u srbiji pff.

Edited by cotoha
Posted

I OBAVEZNO susiti izvrnute, jer od sunca izblede najvise :da:

@cotoha

Vec napisah - vrlo ruzno iskustvo imam sa Visioshopom, mada vidim da su neki ljudi zadovoljni...

Posted

Ima li u Bg-u ili uopste u Srbiji , negde gde mogu da se nabave metal majce , bele boje? Bilo bi to super sad za leto. :)

Posted
Ima li u Bg-u ili uopste u Srbiji , negde gde mogu da se nabave metal majce , bele boje? Bilo bi to super sad za leto. :)

Ja to tražim godinama. Jbg, averzija prema crnom.

Posted
Е, овако...

Имам једну баш лепу, оригинал женску мајицу коју сам добила на поклон од рођака из UK. Slipknot, црвено-црна комбинација и онако, суптилно одрађен лого на грудима и леђима. Добила сам и дуксерицу, исту такву. Проблем је што ја не слушам Slipknot, ама баш уопште. :) Знају људи да слушам метал, па ваљда помислили да је све то исто... :)

Елем, ја ни мајицу ни дуксерицу у животу нисам обукла, јер ми је заиста глупо да носим мајицу бенда који ми се стварно не допада, а жао ми да ми чаме у ормару. Зато ћу веома радо исте поклонити. Ако овде постоји неки фан који сматра да су му потребне, нека се слободно јави.

Само да обавестим форумаше да су и мајица и дуксерица пронашле власника који ће их волети. :wub: Ето. Живот је леп. :meshuggah:

Posted

ma bre, ruchno operesh, sa Pervolom po mogucnosti, izvrnesh je i osushish (ne po suncu, da ne izblede, ja to uglavnom nocu, shto je sigurno - sigurno). Peglash je izvrnutu zbog shtampe i gotovo... Ja tako radim, i sve moje majice su i dalje super ochuvane, izgledaju ko nove! ^_^

• 2 weeks later...
Posted
pa ima poentu to izvrtanje u mašini, ne znam zašto ali ja to uvijek radim hahah. posebno ako je losa stampa.. ako voda prsce na nju onda se polako guli (%

btw, ima li neko iskustva sa naručivanjem majica preko neta i koji su to sajtovi.. najgore je što jebeni paypal ne radi u srbiji pff.

Pa masa ljudi moze da potvrdi da su VisioShop kul, ali sad i ja kad imam par njihovih majica - jesu neke extra, a neke su nista specijalno...

U svim stamparijama gde se stampaju majice...

Sad ih ima brdo online...

Posted

Ja sam u tom Visishopu pre neke 3 nedelje naruchio majicu a navodnu bi trebalo da bude isporuchena za 7-10 dana.

Stigao mi je i onaj njihov konfirmacioni mejl,ali mi nisu poslali mejl kada stizhe majica,kao ni samu majicu.

Posted
po meni majce sa bendovima su obican pozeraj

a dorbo to na neki nacin i jetse pozeraj ali kad nosis majcu svog omiljenog benda...

ja npr imam majcu acdc i cesto je nosim,kupio sam je prije 2 god na kosovu i nekako mi je draga ...

Moje:

neve8001.jpg

:wub:

nije nesto majca

Posted

Ja sam pre 10 godina u 4, srednje furao majicu Megadeth - Hidden Treasures (smrt i dete) i pola profesora se zgrazavalo kad me vide, mislili su da sam neki ludak :D

I ja sad nosim u skoli Megadjedovu majicu na ledjima mi kosturske glave u tanjiru a napred neki orao . . .Gleda me neki streber i kaze nekoj ludaci 'vidis li to ovo' a ova kaze 'vidim da nepoverujes,grozno' + ja u maskirnim i onako totalno metalski obucen xD Ko ih jebe bas volim tu majicu . .