Nemethor Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Valjda cu se setiti svega, ipak su godine u pitanju... Darkthrone/Sardonic Wrath, Darkthrone/TNBM, Dimmu/Spiritual, Dimmu/Detence & Skull, Dimmu/In Sorte, Belphegor/Bondage, Behemoth/Zos Kia, Gorgoroth/Band, Gorgoroth/Twilight, Emperor/Rider, Bathory/Goat (x2 naravno), Ancient Sorrow - normalno... Valjda je sve tu, josh se drzi jedna stara Vulgar Display of Power, u fronclama, vrlo draga... Quote
Dunkelheit Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 moja kolekcija: dark angel, running wild, grave digger, tankard, cannibal corpse, slayer, napalm death... da dodam jos neke: sabbat (jpn tour 2008), horde (hellig usvart), carpathian forest (logo), damnation (destructo evangelia), nifelheim (logo), maiden (no prayer for the dying), gamma ray (land of the free pt 2 tour), helloween (walls of jericho), brujeria (logo), anthrax (sound of white noise), sepultura (roots), sepultura (nation), judas priest (painkiller), metallica (master of puppets, kill em all), marduk (panzer division marduk)..to je to uglavnom... Quote
kIDd Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 е пре неки дан сам набавио од СПЕЈС ИТЕРА Quote
Bokee Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 N' da @Bokee:auh,ako je tebi 'malo mala' onda mora da je i meni (visok sam oko 1,95 m) A to za krec mi ne smeta,haha Imam vec jednu takvu majcu (Master Of Puppets) Nije bas od kreca,al' od nekog belog sranja koje ne moz' da se skine... U tom slucaju bi bila kao bodi kad bi je obukao Mogu je donirati cisto radi kolekcije, da je okacis na zid, kao sto rekoh, ja ne slusam rhapsody, sto je mojim drugovima cudno. Mislim, slusam power metal i sve to, ali nekako su mi... kako da kazem... paljevina (nadam se da nisam nikog uvredio, a ako jesam - pardon : ) Quote
AstralliS Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Dobio pre neki dan Pain of Salvation - The Perfect Element I duks. Quote
LazaGNR Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Mogu je donirati cisto radi kolekcije, da je okacis na zid Moze i to Quote
Zoidberg Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ljudi,gde u NS-u nekih da se kupi kakav dux od,na primer,Slayera? Ima li to u onom Mungosu? Quote
LazaGNR Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 Trebalo bi da ima. Ima tamo dosta majci/dukseva... Quote
Bokee Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Za Lazu- s obzirom na obzir da ti je inbox pun ko brod, reci cu ti ovde: ja sam u Bgu, ako hoces majicu posalji PM da je donesem iz Mitrovice (studiram u Bgu), i kad budes dolazio na neki koncert tvoja je Quote
LazaGNR Posted February 6, 2009 Author Report Posted February 6, 2009 Imao sam nekih nesporazuma sa ljudima,pa odjednom svi navalili da mi salju poruke Dolazim na Maiden-e. Ako oces moze onda Poslacu ti PM sa detaljima... Quote
NatashaBG Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 imam od Maidena, Cradle of filth i Nightwish..nameravam da kupim majcu Metallice u skorije vreme Quote
darkmiss Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 jbt, vec 2god pricam da kupim metaliku! a da ne pominjem tarju i jos neku punk... jbt, jel zna neko da ima dobro mesto za print majci? treba mi da napravim DIE POSERS DIE! LOL Quote
Andrija Smith Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 2 godine planiraš da kupiš majicu od 600 dinara? Quote
Sandman Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Verovatno je taman skupila pare pa ju je dočekala ekonomska kriza i skočio evro. Quote
darkmiss Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 LOL pa nikako da odem do felixa ili tako nesto... a bas malo i nosim sad to, msm nisam vishe u "dark" fazonu... Quote
SkullKrusheR Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 pa, da, to su te dark metalike... Quote
darkmiss Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 emo ammmmm, neeeeeeeeeeee... to je goth... emo je ovo Quote
Thrasher Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Preporucujem da sami sebi kreirate izgled majice. Boju u ruke i radis sta hoces i kako hoces. A i bice originalnije. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Brate ja mislim da ova njega jebe sa dildom al za stvarno!!! Quote
Talvi Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Devojka je slatka, koga boli dupe sto je emo. Quote
darkmiss Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 koje je devojka na slici? i jedna i drugA. prva je i telesno a druga samo u dusi! Quote
masterofpuppets Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Imam od Metallice jedno 10 komada i par Slayera, jel mi moze neko reci gde se moze nabaviti Anthrax,Testament,Exodus,D.R.I?? Quote
Recommended Posts