-Mare Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Felix, Bg, al' vidim, iz Subotice si - ne znam koliko si cesto ovde. Quote
masterofpuppets Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Jako retko, jednom-dvaput godisnje... Quote
-Mare Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 To je i dobro. Ustekas gomilu para, dodjes i porobis Felix. Salim se, ne znam gde bi mogao da nadjes blize. Quote
masterofpuppets Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Haha, planiram to posto dolazim verovatno na Destruction kakve su cene? Quote
Morphy Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Anthrax,Testament,Exodus,D.R.I?? Da, nacices te majice u Felixu... :) Quote
masterofpuppets Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Gde da ih nadjem onda kod nas? Quote
-Mare Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Da, nacices te majice u Felixu... :) Sta ja znam, nikad to nisam trazio u Felixu. Quote
dimmu1 Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 idi kod onog lika sa buvljaka(mislim na suboticu naravno) on ti je tamo u trecoj hali,sigurno znas o kojem coveku pricam i reci mu da hoces te majice i da li je to moguce nabaviti(mislim da je moguce ali da ces cekati nedelju-dve).tj ako ih ima u felixu on ih moze 100% nabaviti jer mi je lik rekao da on preprodaje felixu majice.mislio sam da me zajebava sve dok nisam otisao u felix i video immortal dux.pogledam moj koji sam kupio kod njega za 1000 kinti i pogledam onaj u felixu koji je 1800 ili 1900 kad ono potpuno isti duksevi.isti kvalitet i ista stampa,reko vidi stvarno je bio upravu Quote
masterofpuppets Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Znam na kog mislis danas sam bio uzeo jednu od Metallice,secam se da sam za Ride The Lightning cekao 2 meseca da mu stigne,pa moracu onda da vidim s njim,jer on nije ni skup cene su od 350-500 dinara...ako ne pojma nemam Quote
dimmu1 Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 (edited) a sto je fora jos taj lik sa buvljaka daje pred kraj zime popust na duxeve pa ako uzmes 4-5 duxeva dobijes komad po 700-800 kinti,isto tako i za majice ima popuste samo mu izvadis lovu i da vidis kako krecu dogovori samo je sranje sto ako hoces duxeve uvek ima slipknot,metallica,system of a down i tako ta kompanija,a ovo ostalo ako moze naruci pa moras doci po to za nedelju-dve.a izbor majica mu je na zavidnom nivou.jedino je malo slab sa thrash metal majicama,a ovo ostalo stvarno nema sta nema.. Znam na kog mislis danas sam bio uzeo jednu od Metallice,secam se da sam za Ride The Lightning cekao 2 meseca da mu stigne,pa moracu onda da vidim s njim,jer on nije ni skup cene su od 350-500 dinara...ako ne pojma nemam nebih stvarno znao onda sta da radis.jedino da se strpis dok neodes u bg pa tamo da kupis,mada ja kada sam trazio od sodoma par majica rekose mi da ima samo na buvljaku,da po ovim prodavnicama na te slicne fore nista nema.. Edited March 29, 2009 by dimmu1 Quote
masterofpuppets Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 To me je malo smorilo danas kad sam pregledao kataloge, sve zivo ima a od thrasha jedva malo Quote
Routasydän Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 http://www.vizioshop.com/custom_slike.php Quote
dimmu1 Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 pa da jbg,ako nista nalazi na netu originale pa kupuj ja otkako sam kupio 4-5 majica po koncertima vise me ni nevuce da kupujem te bootleg majice jer ni same majice nisu nesto,a stampa je onako djene djene.. Quote
-Mare Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 (edited) Routa, fenomenalno, zahvaljujem. Edited March 29, 2009 by bdonkey Quote
masterofpuppets Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Ma da nadjem bilo kakvu bice dobra, originali mi mnogo skupi Quote
мать Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 idi kod onog lika sa buvljaka(mislim na suboticu naravno) on ti je tamo u trecoj hali,sigurno znas o kojem coveku pricam i reci mu da hoces te majice i da li je to moguce nabaviti(mislim da je moguce ali da ces cekati nedelju-dve).tj ako ih ima u felixu on ih moze 100% nabaviti jer mi je lik rekao da on preprodaje felixu majice.mislio sam da me zajebava sve dok nisam otisao u felix i video immortal dux.pogledam moj koji sam kupio kod njega za 1000 kinti i pogledam onaj u felixu koji je 1800 ili 1900 kad ono potpuno isti duksevi.isti kvalitet i ista stampa,reko vidi stvarno je bio upravu hmm.. korisna informacija.. gde se tacno nalazi taj buvljak? http://www.vizioshop.com/custom_slike.php odlicno! nema yumetal forum majice Quote
Routasydän Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Pa posaljite im predlog za tu majicu. Dodajte vizio shop ako imate facebook, mozete i tamo da im dajete komentare, predloge i slicne stvari. Nisu losi likovi, meni su uradili dosta majica i jako su kvalitetne, i pored mnogo pranja i dalje je boja crna skoro kao prvi dan, a i boja je postojana. Ja sam zadovoljan Quote
dimmu1 Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 hmm.. korisna informacija.. gde se tacno nalazi taj buvljak? evo obelezio sam ti te bukmarke za google earth pa ih samo otpakuj i pokreni,a oni dalje rade sami posao.obelezio sam ti centar i zeleznicku da se otprilike lakse snadjes,ali ako nemas bas vremena,a nisi pre bila u subotici onda bolje uzmi taxi do buvljaka to ti je 100-120 dinara od centra.uglavnom taj covek radi nedeljom prepodne tj mozda i radi drugim danima ali ja sam uvek isao nedeljom prepodne.. Quote
Mita Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 (edited) mislim znao sam da je iz Felixa kineska roba ali brate 800 din vise to je bezobrazno od sad samo buvljak ili sa koncerata............ nikad Felix.............. Edited March 30, 2009 by Mita Quote
Brynhildr Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 U Pančevu na buvljaku imaju iste te majice za 300 din da se kupe (barem su toliko bile poslednji put kad sam kupovala ) I na deklaraciji i tih, i onih iz Felixa piše "Unico Stone washing Pančevo" (Tako nešto, ne sećam se najbolje) Quote
Fapril ethereal Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Znaci,od kojih metal bendova imate majce,dukseve i slicno? I da li ih nosite (treba li ih nositi/ne treba ih nositi)? mislim da je trebalo da se doda jos,koje postere od metal bendova imate? Quote
masterofpuppets Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Taj tip na buvljaku u Subotici radi svaki dan sem ponedeljka Quote
Nerevar Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Има ли ђе да се узме мајица руске Арије? Јел неко виђао? Ако нема онда да штампам. Quote
Recommended Posts