Jasta Posted September 26, 2021 Report Posted September 26, 2021 Da li je neko u zadnje vremen radio sam majice, koji stampu preporucujete, pretezno bi logo radio, tipa Slayer majica, crna majica, crveni logo..tako neki fazon 1 Quote
Jasta Posted November 22, 2021 Report Posted November 22, 2021 Koja je vrsta stampe kod orginala, ili koju stampu da radim ako bi sam sebi pravio neke majice ? Quote
Chicken Little 420 Posted November 22, 2021 Report Posted November 22, 2021 Sito, ali to ti se isplati ako ćeš više komada. Imaš i digitalnu, termo folijama, hiljadu varijacija na temu 🙂 Quote
Angelystor Posted January 17, 2022 Report Posted January 17, 2022 9 hours ago, azal said: Nije hoodie = promašaj 1 Quote
Jasta Posted November 11, 2022 Report Posted November 11, 2022 Mala pomoc mi treba, majice iz Felixa da li ima neko u velicni XL, zanima me samo duzin ukupna majice ? Da znam L ili XL ubosti 🙂 Quote
Сале Posted November 11, 2022 Report Posted November 11, 2022 Зар тај феликс и даље постоји?? Нисам тамо био 100 год. Quote
Angelystor Posted November 20, 2022 Report Posted November 20, 2022 Sad mi još jedan Yum kačket fali, i imam apparel svih bitnih metal sajtova. 2 Quote
Talvi Posted November 20, 2022 Report Posted November 20, 2022 i ja bih nosio yumetal kačket, ali mora stari logo da bude 1 Quote
Angelystor Posted November 20, 2022 Report Posted November 20, 2022 (edited) Ako ćemo tako, DC++ majica mi fali Edited November 20, 2022 by Angelystor 1 Quote
Demon Seed Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 Mislim da je možda aspekt u kom me je metal najviše zajebao u životu (a sigurno nije jedini), ideja da je kul nošenje crne majice ištampane slikom benda ili omotom albuma. Bolje polo lakostu da sam nosio. Nikad više crna metal majica, a možda ni druge boje, konačno sam oslobođen. 1 Quote
Demon Seed Posted November 27, 2022 Report Posted November 27, 2022 Je l' se desilo nekad u univerzumu da neko vidi lika u crnoj metal maši što bi rekao HUMAN, i da pomisli "mmm ovaj muškarac sigurno dobro miriše"? Just now, VoivodBG said: Čestitke! Hvala od srca! 1 Quote
HUMAN Posted November 28, 2022 Report Posted November 28, 2022 1 hour ago, Demon Seed said: Mislim da je možda aspekt u kom me je metal najviše zajebao u životu (a sigurno nije jedini), ideja da je kul nošenje crne majice ištampane slikom benda ili omotom albuma. Bolje polo lakostu da sam nosio. Nikad više crna metal majica, a možda ni druge boje, konačno sam oslobođen. Još kad se oslobodiš yumetala doživećeš katarzu 1 Quote
The Bowels Of Perdition Posted November 28, 2022 Report Posted November 28, 2022 10 hours ago, Demon Seed said: Mislim da je možda aspekt u kom me je metal najviše zajebao u životu (a sigurno nije jedini), ideja da je kul nošenje crne majice ištampane slikom benda ili omotom albuma. Bolje polo lakostu da sam nosio. Nikad više crna metal majica, a možda ni druge boje, konačno sam oslobođen. Jedino što nije kul je hand to toe uniformisanost, to neko sektašenje. Treba biti svoj, pa ako u bilo čijoj percepciji bivanja svojim metal majica ima svoje mesto - so be it. Ja imam par metal majica (Dead Congregation, Voivod, Svartidaudi...) koje mnogo volim i nosim samo sveže istuširan, sa stikovanim pazuhom. Doduše, sve moje majice su self-made fotošop projekti, koje pravim 100% prema sopstvenim estetskim afinitetima, pa i to verovatno ima neke veze... 1 Quote
azal Posted December 27, 2022 Report Posted December 27, 2022 uzeo jos par kulta, i dobio Bozicnu cestitku gratis 3 Quote
Grobodan Posted December 27, 2022 Report Posted December 27, 2022 Jesi li im odgovorio Božić nije 25.12.već 07.01. 1 Quote
Recommended Posts