Kali Agna Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Hmmm... Da vidimo mislim da imam neku Metallicu... Da, Ride The Lightning, Doris, Flaming Skull, FC 2003, FC 2004, No Leaf Clover, St. Anger Tour, Punk Spiral. Dirty Window, FC 2005, Master Of Puppets, Tiki Head i Some Kind Of Monster Vidi se ko je pravi fan Quote
Elly Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Ah' zaboravih napomenuti takodjer jednu od Kurt Cobain.... evo na koju mislim http://i7.photobucket.com/albums/y282/Hell...tephanus/16.jpg PoprilicHno iznosena majca! Quote
stivi Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Ride The Lightning, Doris, Flaming Skull, FC 2003, FC 2004, No Leaf Clover, St. Anger Tour, Punk Spiral. Dirty Window, FC 2005, Master Of Puppets, Tiki Head i Some Kind Of Monster 12 majca Metallica-e...fino,fino... Quote
Jaymz Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 (edited) Zapravo 13 (nisi dobro prebrojao) +1 (Dirty Window imam i u beloj i u crnoj varijanti - nisam mogao da se odlucim) i jos 2 cekam (allow 6-8 weeks for delivery) I ne trudite se da mi kazete da sam LOOD, znam to Edited September 29, 2005 by Jaymz Quote
LazaGNR Posted September 29, 2005 Author Report Posted September 29, 2005 Al' nisi ludji od mene Bar sto se tice majca Gansa... Quote
kuruz Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Ja sam juche kupio josh jednu AND1 bez rukava. Zhao mi je shto sam izgubio jednu sa logom Radija 202. Quote
Mateja Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Imam dosta Metal T-shirts,mada bi izdvoio majcu manowara koju sma dobio iz Grcke. Quote
LazaGNR Posted September 29, 2005 Author Report Posted September 29, 2005 Lazo, kad dodjem sledece godine u SCG vijeruj mi-preduhitricu te s brojem majica! Samo se ti nadaj Mada,ko zna Mozda me i prestignes...ako resis da potrosis 1000 eura (dolara,cega vec) na kupovinu majci Quote
PlanetHell Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Nightwish Wishmaster Nightwish Century Child dosta je Quote
LazaGNR Posted September 29, 2005 Author Report Posted September 29, 2005 Valjda nisam nesto zaboravio... Znao sam da sam nesto zaboravio (sad me je Planet_Hell podsetio)... Imam jos i majcu Nightwish - Wishmaster,kao i Ozzfest majcu (koju cu verovatno menjati za nesto drugo)... Quote
Herr_Wolf Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 SOAD - Animirani oni, Toxicity Rammstein - Sensucht, Mein Teil, Moskau Metallica - ...And Justice for all Slayer - logo Pantera - NAJAGRO MAJICA IKAD! Striptizeta koja igra na plamenu ispred zastave juga! Manowar - KINGS OF METAL!!!! duksevi: Slayer - Slaytanic Wermacht i Megadeth - nesto (bili 400 dindzi, pa rek'o ajd da kupim) A vise ne nosim jer su se raspale ili su mi male Judas Priest - Jugulator (moja prva metal majica, kupio sam je u 6. razredu jer nije bilo Prodigya totalno neiskreno s'obzirom da ih nikad nisam slusao) Metallica - neko detence i G'n'R - bela majica sa logoom... doduse to mi je prva metal majica, ali nasledio sam je od caleta pa se ne racuna Quote
Elly Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Samo se ti nadaj Mada,ko zna Mozda me i prestignes...ako resis da potrosis 1000 eura (dolara,cega vec) na kupovinu majci Samo ti cHekaj, brate! Pa kad se vratim s listom! Vidjela sam jucHer u jednom ducanu dukserice od AC/DC, Metallica, Slayer (ye8iga na musHkom odijevu) ma reko boli me k. uzeh sve 3, L size u slucHaju da se suze zbog pranja! Quote
LazaGNR Posted September 30, 2005 Author Report Posted September 30, 2005 Ja kad bih kupio nesto L velicine,ne znam dal' bih obukao...posto bi mi (verovatno) bilo do pupka,a rukavi do lakta Samo XXL. Manowar - Hell on wheels Manowar - Kings Of Metal Manowar - Battle Hymns Manowar - Fighting The World Manowar - Achilles, Agony And Ecstasy Manowar - Triumph Of Steel Respect Quote
Álvaro Recoba Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Је л' су то оне мајице од 200, 250 до 300 динара? То је џабе. Quote
Novaliis Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Jel vi i spavate u tim majicama? Quote
mrtva Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Ja kad bih kupio nesto L velicine,ne znam dal' bih obukao...posto bi mi (verovatno) bilo do pupka,a rukavi do lakta extra...jao lazare... khmm mogla bih ja seb nabavit jednu XXL taman da mi bude k'o haljinica... shto se tiche moje kolekcije metal majica...tu propadam u konkurenciji... bash nisam neki fanatik...plus ne ide to uz moj stil odijevanja...trust me... al' volim na momcima da vidim band majicu od bandova koje slusham...respect... Quote
Black Knight Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Ja kad bih kupio nesto L velicine,ne znam dal' bih obukao...posto bi mi (verovatno) bilo do pupka,a rukavi do lakta Samo XXL. Manowar - Hell on wheels Manowar - Kings Of Metal Manowar - Battle Hymns Manowar - Fighting The World Manowar - Achilles, Agony And Ecstasy Manowar - Triumph Of Steel Respect Jebi ga ja sam ipak pozer Fale mi tu primerci kao sto Goce ima tako da dok ih ne nabacim nema odmora. Quote
LazaGNR Posted September 30, 2005 Author Report Posted September 30, 2005 Mislim da sam video jednom Gotzeta (ili je to bio neko drugi,ne mogu sad da se setim) u KST-u sa all-over majcom Agony And Ecstasy (cinimi se).E to bi voleo da nabavim Inace imam samo 1 all-over majcu Od Gansa... Quote
Narsil Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 imam: Nirvana-unplugeed i jedni sa Kurtom CoB-hatebreeder Iron m. dve Metallica justice Nightwish Blind Guardian Duks COF-a Duks Maidena Quote
stivi Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Је л' су то оне мајице од 200, 250 до 300 динара? То је џабе. Pa sto ti onda nemas ni jednu? Quote
Prinzessin Tinea Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 ja imam samo od Nirvane jednu i nju nikad nisam obukla... ne volim da ih nosim, jer mi ne stoje a i osecam se maskirano... @stivi- tvoj potpis je atak na sobu koju sam ja otvorila Quote
Álvaro Recoba Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Pa sto ti onda nemas ni jednu? Ја искључиво купујем бугарске од 150 и кинеске од 100 једнобојне. Quote
Гера Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 imam 4 metallice i jednu maidena. vise ih ne nosim, jedino ispod dukseva, ili spavam u njima, ili po kuci... nerviraju me vise... nego, gde kupujes te metal majice za 100 kinti? ja ne mogu ni najbudjaviju da nadjem za te pare! daj da kupim par komada pa da spavam u njima! Quote
Narsil Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Ја искључиво купујем бугарске од 150 и кинеске од 100 једнобојне. Quote
Black Knight Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 (edited) Mislim da sam video jednom Gotzeta (ili je to bio neko drugi,ne mogu sad da se setim) u KST-u sa all-over majcom Agony And Ecstasy (cinimi se).E to bi voleo da nabavim Inace imam samo 1 all-over majcu Od Gansa... Da njega si video , tako ja jurim. Ja imam all over jedino killers. Edited September 30, 2005 by Black Knight Quote
Recommended Posts