Queen_Mab Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 hmm...imam nw ocean born,cradle of filth-something...,blind guardian a night at the opera i cob....no ne nosim ih osim kao spavacice Quote
greeter of the rising sun Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 ma te majice su ranije bile super fora, kada ih je bilo retko gde i onda si bio faca....danas ih nose i klinci od 7 godina..kazu, svidjaju im se slicice..a moje samo zauzimaju dragoceno mesto u plakaru... Quote
Queen_Mab Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 ma te majice su ranije bile super fora, kada ih je bilo retko gde i onda si bio faca....danas ih nose i klinci od 7 godina..kazu, svidjaju im se slicice..a moje samo zauzimaju dragoceno mesto u plakaru... Sad but true.... premda mi je jako simpaticna forica na deci od 7-8-9-10 god. sa opakom maicicom Quote
greeter of the rising sun Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 aha juce sam videla klinca, nema vise od 8-9, nosi maiden duks i vozi rolere... a njegov drugar sa neurednom kosicom, podvijenim pantalonama da se vide neke cizmice, majica valjda therion, nisam sigurna i drnda neki mobilni...znas kakva scena Quote
Novaliis Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Imam Eminema,neka cool poza.Moram da je obucem ponovo,cisto reda radi. Quote
kuruz Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Ја искључиво купујем бугарске од 150 и кинеске од 100 једнобојне. Ne isplati se.Letos sam kupio 10 komada za po 200 dinara (Adidas,Nike i ostalo haha) za basket i sve su u ochajnom stanju. A 4 AND1 i jedna Converse za koje sam dao po 1100 dinara su k'o nove,iako su isto noshene na basket.. Quote
Queen_Mab Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 e da....u KINESKOM TRZNOM CENTRU su otvorili metal t-shirt radnju.... Quote
Herr_Wolf Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 ma te majice su ranije bile super fora, kada ih je bilo retko gde i onda si bio faca....danas ih nose i klinci od 7 godina..kazu, svidjaju im se slicice..a moje samo zauzimaju dragoceno mesto u plakaru... Pa i ja ih nosim najvise zbog slicica i to vec nekih 10-tak godina Pa koji je bolji razlog? Quote
Black Knight Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Imam Eminema,neka cool poza.Moram da je obucem ponovo,cisto reda radi. Ja jurim Shakiru al nesto nemam srece Quote
Џрк Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 (edited) e da....u KINESKOM TRZNOM CENTRU su otvorili metal t-shirt radnju.... osecam da ono...da su za jednokratnu upotrebu...kao carape od "cistog pamuka" iz podzemnog prolaza na zelenjaku Edited October 3, 2005 by Heavy jerk Quote
Kali Agna Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 e da....u KINESKOM TRZNOM CENTRU su otvorili metal t-shirt radnju.... Ne zezaj Koliko kinti su majice, kakav im je izbor? Nadam se da ne stampaju samo kineske bendove Quote
Shamandalie Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Ne zezaj Koliko kinti su majice, kakav im je izbor? Nadam se da ne stampaju samo kineske bendove Ma dajte ljudi, nemojte da nas zamajavate! Ja zivim u 70tom bloku, cesto prolazim pored Kineza, ali takvu radnju niti sam videla niti verujem da postoji. Quote
Мајор Гашпар Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Ја искључиво купујем бугарске од 150 и кинеске од 100 једнобојне. Jel se provide bradavice? Quote
AGGRESSOR55 Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Imam Eminema,neka cool poza.Moram da je obucem ponovo,cisto reda radi. Veoma duhovito Quote
kuruz Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 E kupih danas South of Heaven.Imao sam kod sebe 700 dinara i eto.. Quote
Queen_Mab Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Ma dajte ljudi, nemojte da nas zamajavate! Ja zivim u 70tom bloku, cesto prolazim pored Kineza, ali takvu radnju niti sam videla niti verujem da postoji. udjesh u kineski trzni centar,znam da je na spratu ali kada uspem da se snadjem-nadjem ga[ne ponasaj se stereotipno kada nisi cula za to..... ] Nisu samo kineski bandovi Quote
greeter of the rising sun Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 e, cula sam juce za neku foru da radio b92 organizuje izlozbu starih metal-majica....na kraju ti vrat tvoju majicu i dobijes novu b92....zanimljiva fora, zamisli samo-tvoja stara, izbledala majica dobija jos jednu ql namenu Quote
Гера Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 da li je iko, ikada, igde u srbiji video da ima da se kupi TestAmenT majica? Quote
LazaGNR Posted October 6, 2005 Author Report Posted October 6, 2005 e, cula sam juce za neku foru da radio b92 organizuje izlozbu starih metal-majica....na kraju ti vrat tvoju majicu i dobijes novu b92....zanimljiva fora, zamisli samo-tvoja stara, izbledala majica dobija jos jednu ql namenu U tom smislu da tvoja stara majca dobije jos jednu namenu - OK. Ali s' obzirom da to organizuje B-92 I da (ne znam kakvim) slucajem dobijem tu majcu B-92 ( )...ne znam...il' bi je spalio,il' bi njome brisao dupe B-92=sekta Quote
Shamandalie Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 udjesh u kineski trzni centar,znam da je na spratu ali kada uspem da se snadjem-nadjem ga[ne ponasaj se stereotipno kada nisi cula za to..... ] Nisu samo kineski bandovi Hajde raspitacu se, pa ako ja uspem da nadjem, napisacu vam sta imaju u ponudi i koje su cene. Quote
Novaliis Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 E kupih danas South of Heaven.Imao sam kod sebe 700 dinara i eto.. I ja sam tu kupio bas pred nastup Slayer-a. Quote
Гласник смрти Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Bathory, Emperor, , Megadeth, Sepultura, Opeth, Metallica. Quote
*nitro* Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 nemam uh neshto mnogo jer uzimam original, naruchujem iz onih chasopisa: 2xmaiden 2xmetallica 2xbodom otprilike je to to... a na jednoj svici sam izgubio omiljeni longsleeve metallica dux sa plamenovima na rukavima Quote
Мајор Гашпар Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 da li je iko, ikada, igde u srbiji video da ima da se kupi TestAmenT majica? Potrazi na Berzi da li jos uvek postoji tema o distribuciji metal diskova, majica, duxeva... Quote
Recommended Posts