Bride Of Darkness Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 NIGHTWISH-"Wishmaster" THERION-"Secret Of The..." THERION-"Vovin" THEATRE OF TRAGEDY-"Velvet Darkness..." MY DYING BRIDE-"Songs of..." PARADISE LOST-bend Quote
crusader84 Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 IRON MAIDEN - Fear Of The Dark NIGHTWISH - Oceanborn DEEP PURPLE - In Rock Sve buvljačke naravno. Jeb' ga, socijala, pi*ke materine! Quote
Arch Enemy Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 cof - cruelty and the beast cob - tokio warheart, follow the reaper nightwish - sa likom traje napred a nazad pishe samo nw dimmu borgir - misantrophy Quote
Valkyrie Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Šljampavih Felix majci imam 5-6... Jednu belu tie-die Metallicu, justice album. Ali od ženskih imam jednu belu majcu Slayer, crnu Apocalyptica, zatim crnu Metallica Kill em all majcu. A imam i jednu ROZE majcu Guns n Roses Quote
Novaliis Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Šljampavih Felix majci imam 5-6... Jednu belu tie-die Metallicu, justice album. Ali od ženskih imam jednu belu majcu Slayer, crnu Apocalyptica, zatim crnu Metallica Kill em all majcu. A imam i jednu ROZE majcu Guns n Roses Nisam znao da ima i zenskh metal majica.. Zvuci dobro ova roza.. Quote
Perfector Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Ma roza kvlt bre najveci! Inace odgovor na temu: Death - Leprosy Slayer - Show No Mercy Kreator - Pleasure To Kill Behemoth - Zos Kia Cultus Bolt Thrower - Realm Of Chaos Deicide - In Torment In Hell Dissection - Maha Kali Possessed - Seven Churches Sepultura - Roots + Slayer - God Hates Us All tour 2001 duks i to bi bilo valjda to...ono sto imam Quote
LazaGNR Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 A imam i jednu ROZE majcu Guns n Roses Odakle ti ovo? Quote
Narsil Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Ma roza kvlt bre najveci! Inace odgovor na temu: Death - Leprosy Slayer - Show No Mercy Kreator - Pleasure To Kill Behemoth - Zos Kia Cultus Bolt Thrower - Realm Of Chaos Deicide - In Torment In Hell Dissection - Maha Kali Possessed - Seven Churches Sepultura - Roots + Slayer - God Hates Us All tour 2001 duks i to bi bilo valjda to...ono sto imam Pa ti bas imas bogatu kolekciju.... Ja se trudim da uzmem duksere Children Of Bodom i Hammer Fall i uspecu u tome Quote
Novaliis Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Odakle ti ovo? Da ne bi i ti da probas? Quote
Narsil Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Dobio sam original dukser Simphony X iz Norveske,jebe sve standarde Quote
Novaliis Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Dobio sam original dukser Simphony X iz Norveske,jebe sve standarde Hmmm...proklet bio,al' ajde..nas si.. Quote
Novaliis Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Da ne bi i ti da probas? HaHaHa.. Kako duhovito..car si! Quote
Narsil Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Hmmm...proklet bio,al' ajde..nas si.. Quote
Valkyrie Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Odakle ti ovo? Kupila u Budimpešti Quote
:Dea Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Samo sonatinu, ali planiram vec duze vreme da kupim blind guardian, ali cu je najverovatnije kupiti kada odem na koncert! Quote
Zagrivuk Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Ja svoje poklanjam ostale jos tri Quote
bradati_simce Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 pre dve nedenje uzo slayer t-shirt i pre nedelju dana je poklonio jebi ga e da.... gde mogu da nadjem death-human??? stvarno ne mogu da je nadjem Quote
LazaGNR Posted November 10, 2005 Author Report Posted November 10, 2005 Ja svoje poklanjam ostale jos tri Jeb'o te,pa jel' ti vidis ovo: P.S. - Ako neko ima neku metal majcu (koja mu vise ne treba) da proda (ili menja) nek' mi se slobodno javi... ????? Quote
Novaliis Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Jel ima u nas Srba, tj. u Srbiji Burzum majice? Verovatno ima u felixu.. Quote
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Jel ima u nas Srba, tj. u Srbiji Burzum majice? Verovatno ima u felixu.. Ima sigurno.Ima bas jedan lik iz Jagodine..Ali gde je nabavio to ne bih znala...... Burzumes? Quote
Novaliis Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Ima sigurno.Ima bas jedan lik iz Jagodine..Ali gde je nabavio to ne bih znala...... Burzumes? Mislim da cu ja nesto sam napraviti,ipak.. jeftino, a dobro ispadne.. Quote
Perfector Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Ima sigurno.Ima bas jedan lik iz Jagodine..Ali gde je nabavio to ne bih znala...... Burzumes? Imas u jbnom Felixu Burzum majice . O kom liku se radi? Quote
Novaliis Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Imas u jbnom Felixu Burzum majice . O kom liku se radi? Zajebavas me,a? Jesi li video kakve su majice..verovatno slike sa albuma? Quote
Perfector Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Zajebavas me,a? Jesi li video kakve su majice..verovatno slike sa albuma? Zasto bih te zajebavao .Uostalom otidji do Felixa i proveri, i da u pitanju su coveri albuma. Quote
Recommended Posts