LazaGNR Posted November 11, 2005 Author Report Posted November 11, 2005 Ma ajde priznaj coveku da ga zajebavas Quote
Narsil Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Kupio sam dux Puritanical Euphoric Misanthropia od DB Quote
DragonHeart Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Znam ljude koji ce prije dati novac za majcu nego li disk, sto je cist primjer pozerisanja. Hoces da te neko vidi u majci benda, pa da kaze: "Vidi ova/ovaj slusa Metal Quote
LazaGNR Posted November 17, 2005 Author Report Posted November 17, 2005 Cekaj,a sto je to pozerisanje? Ja npr. nosim takve majce/dukseve zato sto volim da ih nosim i nosim ih bez obzira dal' sam u nekom drustvu koje slusa metal,narodnjake,techno i sl. ili sam kuci,u gradu,na fakultetu,kod rodjaka,u prodavnici,kod zubara... Boli me kurac dal' ce me neko primetiti u tome ili necu i sta ce reci zato Quote
Мајор Гашпар Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Znam ljude koji ce prije dati novac za majcu nego li disk, sto je cist primjer pozerisanja. Hoces da te neko vidi u majci benda, pa da kaze: "Vidi ova/ovaj slusa Metal A ja znam ljude koji sami prave majice i rezu diskove...do jaja su pozeri Quote
Narsil Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Cekaj,a sto je to pozerisanje? Ja npr. nosim takve majce/dukseve zato sto volim da ih nosim i nosim ih bez obzira dal' sam u nekom drustvu koje slusa metal,narodnjake,techno i sl. ili sam kuci,u gradu,na fakultetu,kod rodjaka,u prodavnici,kod zubara... Boli me kurac dal' ce me neko primetiti u tome ili necu i sta ce reci zato boli me qrac da li ce da me vide u majici ili nece!!!! Quote
DragonHeart Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Fuck trends, fuck posers!!! Quote
LazaGNR Posted November 17, 2005 Author Report Posted November 17, 2005 Naravno fuck that,ali ti meni jos nisi rekao zasto je to pozerisanje? Quote
DragonHeart Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 A, ti meni reci, zbog cega si se pronasao u mojim rijecima? Kako nije pozerisanje ako ces prije dati novac za majicu nego li za disk iste cijene? Covjece, imam masu primjera kojima ovo mogu da potvrdim. Quote
DaemOnizeR Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Cekaj,a sto je to pozerisanje? Ja npr. nosim takve majce/dukseve zato sto volim da ih nosim i nosim ih bez obzira dal' sam u nekom drustvu koje slusa metal,narodnjake,techno i sl. ili sam kuci,u gradu,na fakultetu,kod rodjaka,u prodavnici,kod zubara... Boli me kurac dal' ce me neko primetiti u tome ili necu i sta ce reci zato LAZARE! TI SI TAKO JEBENO U PRAVU! Quote
DaemOnizeR Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Ej Lazare zaboravio sam reći da bih ti dao majicu od SIX FEET UNDER (XL), pun mi je kurac te majice,pa da dočekuješ pacijente u njoj... Quote
LazaGNR Posted November 17, 2005 Author Report Posted November 17, 2005 (edited) TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO To sam cekao vec godinama Ajde ako dolazis sutra na svirku u Enter ponesi je EDIT:@dragon heart:stvar je nadam se resena E,da,i ovo: LAZARE! TI SI TAKO JEBENO U PRAVU! Naravno Ja sam uvek u pravu Edited November 17, 2005 by LazaGNR Quote
DaemOnizeR Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 daću je MEGGY pa neka ti je ona prosledi... ...LAZARE Quote
DragonHeart Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 @LazaGNR: Naravno. Dijalogom se sve rjesava. Pozdrav! Quote
LazaGNR Posted November 18, 2005 Author Report Posted November 18, 2005 daću je MEGGY pa neka ti je ona prosledi... Ufffff... Da li ti mislis da je to pametna ideja? Ako ne dobijem tu majcu ustrojicu i nju (sto ce eventualno nesto uraditi sa tom majcom) i tebe (sto si joj dao to) Quote
Narsil Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Stigao je dux DB-puritanical!!!!! Keva mi je rekla kad je videla:''Nemoj da ga nosis u skolu''! Quote
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ja cu ti reci: "Nemoj je nositi ni van nje" Quote
Demigod Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Stigao je dux DB-puritanical!!!!! Keva mi je rekla kad je videla:''Nemoj da ga nosis u skolu''! Nemoj stvarno ako hoces dobre ocene. Quote
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Kako god da pogledas bolje je da duks takvog benda ne nosi Quote
Narsil Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Kako god da pogledas bolje je da duks takvog benda ne nosi Quote
LazaGNR Posted November 21, 2005 Author Report Posted November 21, 2005 Stigao je dux DB-puritanical!!!!! A meni Six Feet Under (Zorane,thanx ) Quote
Zagrivuk Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 A meni Six Feet Under (Zorane,thanx ) Tek sad vidim da imas warn I to od sinstrela otkud on da da warn Elem, ostala jos pantera ostale razdelio Quote
WoI Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 znaci ljudi zna li bilo ko gde ima da se nadje neka Agent Steel majica ili duks mozda? Quote
Recommended Posts