Natasha! Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Ja sam jednu original majcu poklonila drugu zato što mu je baš značio taj bend i drago mi je zbog toga Inače izašla sam iz fazona da nosim majce tako da me boli dupe da ih kupujem više... Živeo "Madness" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Da vidimo, od Maidena imam Trooper, Rock In Rio, Live After Death, imao sam Infinite Dreams, imam Train Of Thought od Dream Theatera, Bastards od Motorheada, Load od Metallice i St. Anger, Zeppelin, Slayer, par dukseva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_true_Neshic Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 ! mayhem sve ostale crne i jednu SARTID. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 Pre par dana sam se ponovio Doduse,nije majca...nego GN'R jakna Tako da ih sada imam 2 (jakne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornadomaster Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Ja samo originale računam jer fuševi brzo izblijede i raspadnu se. Tako da imam: Dream Theater - Octavarium Dream Theater - Live At Marque Symphony X - The Odyssey Blind Guardian - Imaginations From The Other Side (single) Iced Earth - Alive In Athens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majesty of the Nightsky Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Mislim imam neke metal majce, ali sam ih dobila na poklon. Ne mislim da je to iskljucivo stvar pozerisanja, ali vecim delom je tako. Da, i ja ih ne nosim, ne zato da ne bih ispala pozer, nego zato sto ce prva budala da me klasifikuje i onda cu morati da mu objasnjavam ko sam i sta sam. Ne volim da me muzika odredjuje. Ponekad nosim Emperor majcu, zato sto je lepa i volim i je i tretiram je kao bilo koji drugi deo garderobe. Imam i Block Out (crna je sa skoro neprimetnim natpisom) i Pink Floyd majcu koja je van svake kategorije koliko je volim. Mada moj nacin oblacenja je veoma komplikovan, tako da niko ne moze da 'provali' ko sam i sta sam.... Nisam tr00, nosim rozze starke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Uzeo sam neki dan DIMMU BORGIR - Puritanical... , IM - Number, ZAGOR majicu (hej, zakon je!) i neku crnu sa lobanjama i nekim tribalima (odlicna majica) Pokusavam da se docepam Emperora, Iced Earth, Annihilator i Megadeth... Takodje sam spazio odlicnu maju FREDDY vs JASON, kao i jednu od Paradise Lost (one dve ribe, sijamske bliznakinje valjda), i EATEN BAck To LIFE od Cannibal Corpse-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 therion-lemuria carU e sada mi je jasno koji si ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raven156 Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Imam dve majice NIRVANE (prvu sam kupio pre 6 godina, a drugu sam dobio za 18 rodj od Kuma, iako mi je obecao majicu GNR sa nozem zabodenim u srce koju sam oduvek trazio ali nisam mogao da nadjem svoj broj)... I imam jednu GNR majicu (menjao sam se sa Kumom, dao sam mu GARAGE INC)... Ali ih vise ne nosim (u javnosti, prerastao sam to, eventualno spavam u njima)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 ... iako mi je obecao majicu GNR sa nozem zabodenim u srce koju sam oduvek trazio ali nisam mogao da nadjem svoj broj... Ha,mislim da znam na koje majce mislis. A ja njih imam 2 Jedna je XL,a druga je prekrojena (isto XL) tako da izgleda k'o zenska.Inace,tu drugu sam dobio od bivse ribe,al' je ne nosim,posto mi dodje kao 'lambada' majca (ono,do ispod sisa),nego samo spavam u njoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ali pazi kad sam sve maje upropastio...ostao mi samo duks od c.o.f.a - dead girls don`t say no.....od svih tih fan sranja najvishe mi je zhao majca od FNM MDBa i Morbida (dobro i od kreatora ajde) i one usrane majce od Ministry (just one fix ) na koju sam pre nego shto sam je obukao prosuo neki jebeni izbeljivach.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheeeenk Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 само Nightvish Oceanborn а им'о сам и једну са Џимом Морисоном Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 Inače izašla sam iz fazona da nosim majce tako da me boli dupe da ih kupujem više... A ti si to kupovala 'iz fazona'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 A ti si to kupovala 'iz fazona'? NE! Kupovala sam jer mi je bio trip da furam majce bendova koje volim a sad me iskreno boli dupe da nosim takve majce. Nosim ih po kuci uglavnom, ponekad i ovako...kad idem negde... Evo sad bas na sebi imam Emperor majcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svaroggh Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Imam majice od Ahsen Lighta, Darkthrona, Burzuma i Impaled Nazarena! Слава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobzy Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 moze neko da mi da link za neki katalog felixa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegi Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Nije bas metal ali imam majice Linkin parka i Riblje corbe,btw ne kupujem ja to vec odavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galoa Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Oko 25 punk maica (od kojih 5 komada nosim ostalo puni samo orman) i od metala Korn - Follow The Leader COF - Damnation And A Day; Bitter Suites To Succubi i isti duks ali ih vise ne nosim, a zasto ne znam ni sam. . . Motorhead - neka najobicnija ali mi mala pa je ne nosim King Diamond - Abigail II (mala pa stoji u ormanu) i sada sa koncerta tour maicu Falkenbach - Ok Nefna Tysvar Ty i dva duksa pride sa istog albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobzy Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Ja imam Korn - Follow the Leader Craddle of Filth sa ribom sto se kupa u krvi SoaD - Toxicity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Juče sam dobila iz Francuske Suffocation majcu i presrećna sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 blago tebi... Meni su najvaznije 3 majice 3 omiljena benda - Morbid Angel - Extreme music for extreme people,Emperor - Emperor EP,King Diamond - The Eye,a imam jos par nekih koje izuzetno retko nosim - Vader,Negura,SBlood,Dimmu Borgir... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Emperor - Emperor EP GDE SI NAŠAO OVU MAJCU?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 u Felixu,napred front cover EPja,pozadi samo logo.Savrsena je.Jeste da nije original kao MA i KD,ali jebiga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 u Felixu,napred front cover EPja,pozadi samo logo.Savrsena je.Jeste da nije original kao MA i KD,ali jebiga... Od Emperora imam samo Equilibrium i neku gde je napred kao logo, a unutra njihove face kao kroz maglu, u ljubičastim je nijansama a pozadi je samo logo. jel to ta? Nadam se da ću i ja imati Morbid majcu original od avgusta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Od Emperora imam samo Equilibrium i neku gde je napred kao logo, a unutra njihove face kao kroz maglu, u ljubičastim je nijansama a pozadi je samo logo. jel to ta? Nadam se da ću i ja imati Morbid majcu original od avgusta Ma jok,ovo je napred a ovo pozadi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts