LazaGNR Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 ...jednu neobičnu "Guns'n'roses"... Kako izgleda (opisi)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Kako izgleda (opisi)? Srce probodeno nozem,kosturske glave i ruze,zuta traka na kojoj piše "Guns'n'roses".....ne znam kako bih ti opisala.....slikaću je ,pa ću postaviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esquona Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Po opisu,rekla bih da imamo istu majcu gunsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 Po opisu rek'o bi da imam vec tu majcu Gansa Cak sta vise,mislis da je imam 2 komada Jedna se raspada,a druga je OK,samo mi je mala (bivsa riba ju je skratila na fazon 'lambade',pa je posle takvu poklonila meni,cisto da mi ponekad posluzi da prespavam u njoj,pa mi za to sad sluzi)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Po opisu,rekla bih da imamo istu majcu gunsa. moguće je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Danas sam nabavio Megadeth - Countdown to extinction majicu i jako sam hepi. Taman da mogu da se kurcim na svirkama... E ja imam rust in peace, original, fina do zla boga Inace imam i Sodom, Panteru, Destruction, Kreator, Metallica(neka praistoriska, kupio sam je u 7 razredu, ista ko ona sto je Newsted nosio na Cunning stunts, samo manja slika, to mi je inace prva majica), Maiden, Nirvana(poklon, nosim je samo kad kosim travu ), Immortal... Inace ako neko ima Tankard ili Nuclear Assault majice ili prisivace na prodaju, NE PITAM ZA CENU!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Danas sam kupio Death - Leprosy No-Sleeve majicu...odlicna za leto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Uskoro cu dobiti veoma posebne metal majice. Kacim slike cim stignu Inace ne podnosim metal majice i nemam nijednu. Ne znam zasto ali cini mi se da znam koje majice su u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 U mladjim danima sam trazio majcu Symphony X-a i nigde je nisam nasao. I dalje patim za tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Heh...ostace trauma iz detinjstva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Da održim obećanje... I zar nije najlepša majca na svetu (kada se izuzme bela Slayer) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 OK je (mada mi se boja ne svidja...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Fino...bas je zenska majica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Bitno je da su svi obratili paznju na MAJCU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Da održim obećanje... I zar nije najlepša majca na svetu (kada se izuzme bela Slayer) Bash je... nekako... pa ruzicasta??? Ja pokushavam vec duze vreme da se dokopam majice Annihilatora "All for You" i Megadeth-ove "Countdown" ... ali kuje vrednuju je 800 dinara po komadu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Annihilator - All For You bi trebalo da se nadje u Felixu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Majica je extra... video sam je u Mungosu, i hteo sam da je uzmem... vratim se posle sat i po vremena, i pogodi sta - nema je vise! BEDAK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Ljudi nemojte da me pogrešno shvatite ali zašto kupujete te dreš majce "šijo mi ga đuro". OK znam jeftinije su nego original ali posle 5-6 pranja mogu da se bace koja poenta onda? Nego što se tiče tih majci prošetajte se do buvljaka u Pančevu pošto se sve rade u domaćoj radinosti za 200-300 din a onda vama preprodaju za 800-1000. Mogu da iskopam i broj mob. čoveka koji štancuje taj raspad pa banite direktno kod "proizvođača". Zašto da plaćate mercedes kada kupujete krš. sirotinja uvek plaća duplo (5x). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 uzeo sam immortal damned in black i cradle of filth cruelty and the beast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Da održim obećanje... I zar nije najlepša majca na svetu (kada se izuzme bela Slayer) dobra ti maja , ona u profilu ti jos bolja hahahah okaci jos neku da balavimo jos malo1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ljudi nemojte da me pogrešno shvatite ali zašto kupujete te dreš majce "šijo mi ga đuro". OK znam jeftinije su nego original ali posle 5-6 pranja mogu da se bace koja poenta onda? Nego što se tiče tih majci prošetajte se do buvljaka u Pančevu pošto se sve rade u domaćoj radinosti za 200-300 din a onda vama preprodaju za 800-1000. Mogu da iskopam i broj mob. čoveka koji štancuje taj raspad pa banite direktno kod "proizvođača". Zašto da plaćate mercedes kada kupujete krš. sirotinja uvek plaća duplo (5x). Mogu ti reci da su mi se pre raspale one majice koje sam kupio u radnji, nego ove na pijageru... jednu majicu imam vec 4 godine, duks vec 6 godina... ali pravu originalnu majicu IM i Metallice imaju skoro 10 godina, i jos uvek su citave... Dodushe IM mi je mala, tako da bi mi dosla kao neki zenski topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 imam buljuk majica, a ne vadim se iz bathory i venom.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Da održim obećanje... I zar nije najlepša majca na svetu (kada se izuzme bela Slayer) Svidja mi se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Svidja mi se.. Slazem se... i sa lukom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Moze kod nas da se naruce majice SAXON i THIN LIZZY ????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts