Valkyrie Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Ne zezam te... pogledaj kod poslednjih tezgi, gde počinju kinezi, jedna žena drži štand i nekad se zadese dobre majce eg Sodom, Destruction... Dobijaju majce na svakih par nedelja, idi vidi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Eto, da ne moram ja da potezem druge veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cayca Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 A zar vam nije lakshe da nadjete na netu sliku koja vam se dopada i odnesete u Vrabac ili neku drugu radnju koja shtampa na majicama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 A zar vam nije lakshe da nadjete na netu sliku koja vam se dopada i odnesete u Vrabac ili neku drugu radnju koja shtampa na majicama? nije. ko prvo, veci je cim, a ko drugo, oni naplacuju oko 400 kinti po A4 foliji (a tebi treba minimum dve za prednju i zadnju stranu), tako da kad obrnes, ovako ispadne skuplje. a mislim cak da takve majice jos krace traju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Ne znam kako vam se samo ne gade te odvratne Felix majice - usmrde se posle jednog nosenja katastrofa,razvuku se,slika mrljava,materijal ocajan,ali bitno je da ljudi pokazu sta slusaju I stvarno nema svrhe - ne podrzavate bend kupovinom tih budjavih majica,samo podrzavate pozeraj!Ja nosim samo moje ORIGINAL King Diamond,Morbid Angel i Vader majice(i to zaista retko,stvarno ne volim da nosim metal majice)ali stvarno te majice su ultra kvalitetne i prijatne za nosenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cayca Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 nije. ko prvo, veci je cim, a ko drugo, oni naplacuju oko 400 kinti po A4 foliji (a tebi treba minimum dve za prednju i zadnju stranu), tako da kad obrnes, ovako ispadne skuplje. a mislim cak da takve majice jos krace traju. Ali mozhesh da imash unikatnu majicu. Mozhesh da iskombinujesh slike i/ili tekst kako ti zhelish. Ne morash da se nervirash shto je originalna slika npr. crvena, a na majici je narandzhasta, shto najednom svi u gradu nose bash tu majicu... Shto se trajnosti tiche, najverovatnije si u pravu, mada i to zavisi od nachina odrzhavanja (pranje i peglanje sa unutrashnje strane). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Zato ja stampam majice kako zelim. Samo , ne isplati se po jedan komad. Ali ko hoce unikat, ne bi trebao da zali pare. Kad sebi uradim par komada, ima da me gadno mrzite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Uradila sam jednu majcu na taj način. Nakon pranja je štampa počela da se ljušti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Uradila sam jednu majcu na taj način. Nakon pranja je štampa počela da se ljušti. Uradio sam brdo majica i nema ljustenja stampe. Kad je stampa kvalitetna onda se to ne desava. Neke majice imam vec par godina i sve je u redu. Koristim bubrecu stampu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 a imas li neku majicu na prodaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Sta te zanima? Trenutno ne radim bendove ali ce se verovatno i to raditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 zanimaju me prvenstveno majice domacih bendova ....ima li sanse da mi uradis neku takvu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 zanimaju me prvenstveno majice domacih bendova ....ima li sanse da mi uradis neku takvu? To jedino u dogovoru sa bendom. Nisam bednik da zaradjujem na srpskim bendovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Uradila sam jednu majcu na taj način. Nakon pranja je štampa počela da se ljušti. eh draga moja, tu nema pomoci gledaj sto manje da se znojis da bi je sto manje prala tako ja bar postupam sa majicom underdeath-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Ma nosim samo originalne majce. Naravno, kada sam u prilici na nekom putovanju, naletim na neki metal shop, dam 20-30 evra, ali vredi. Ili uzmem od ortaka eg ta famozna persecution mania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 meh, ja volim majice sa aplikacijama, ali sa slikama bendova not my kind of thing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Sta te zanima? Trenutno ne radim bendove ali ce se verovatno i to raditi. a sta radis ako ne radis bendove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Patriotske i paganske majice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 I majice po porudzbini ! I to odlicne ako mogu da primetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Postao jos ponosniji vlasnik majice Gamma Ray - No World Order! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 I majice po porudzbini ! I to odlicne ako mogu da primetim Hvala,hvala Drago mi je da ti se svidjaju Da li su ljudi i dalje ljubomorni sto jedina imas takve majice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Imam samo tri i to: Iron Maiden Metallica - Master Of Pupets Judas Priest - Painkiller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Da li su ljudi i dalje ljubomorni sto jedina imas takve majice? Jos pitas! Ispade da te reklamiram na svakom cosku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Jos pitas! Ispade da te reklamiram na svakom cosku Pazi da te neka obozavateljka bendova ne napadne Pa ja pazljivo biram ko ce me reklamirati Nemoj da sam cuo da si slucajno izasla negde u nekoj drugoj majici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Nabavio Sodom - Sodom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts