Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne zezam te... pogledaj kod poslednjih tezgi, gde počinju kinezi, jedna žena drži štand i nekad se zadese dobre majce eg Sodom, Destruction... icon_da.gif

Dobijaju majce na svakih par nedelja, idi vidi...

Posted
  Cayca said:
A zar vam nije lakshe da nadjete na netu sliku koja vam se dopada i odnesete u Vrabac ili neku drugu radnju koja shtampa na majicama?

nije. ko prvo, veci je cim, a ko drugo, oni naplacuju oko 400 kinti po A4 foliji (a tebi treba minimum dve za prednju i zadnju stranu), tako da kad obrnes, ovako ispadne skuplje. a mislim cak da takve majice jos krace traju.

Posted

Ne znam kako vam se samo ne gade te odvratne Felix majice - usmrde se posle jednog nosenja katastrofa,razvuku se,slika mrljava,materijal ocajan,ali bitno je da ljudi pokazu sta slusaju pukeface.gif I stvarno nema svrhe - ne podrzavate bend kupovinom tih budjavih majica,samo podrzavate pozeraj!Ja nosim samo moje ORIGINAL King Diamond,Morbid Angel i Vader majice(i to zaista retko,stvarno ne volim da nosim metal majice)ali stvarno te majice su ultra kvalitetne i prijatne za nosenje.

Posted
  Kali Yuga said:
nije. ko prvo, veci je cim, a ko drugo, oni naplacuju oko 400 kinti po A4 foliji (a tebi treba minimum dve za prednju i zadnju stranu), tako da kad obrnes, ovako ispadne skuplje. a mislim cak da takve majice jos krace traju.

Ali mozhesh da imash unikatnu majicu. Mozhesh da iskombinujesh slike i/ili tekst kako ti zhelish. Ne morash da se nervirash shto je originalna slika npr. crvena, a na majici je narandzhasta, shto najednom svi u gradu nose bash tu majicu...

Shto se trajnosti tiche, najverovatnije si u pravu, mada i to zavisi od nachina odrzhavanja (pranje i peglanje sa unutrashnje strane).

Posted

Zato ja stampam majice kako zelim. Samo , ne isplati se po jedan komad. Ali ko hoce unikat, ne bi trebao da zali pare. Kad sebi uradim par komada, ima da me gadno mrzite icon_biggrin.gif

Posted
  Valkyrie said:
Uradila sam jednu majcu na taj način. Nakon pranja je štampa počela da se ljušti.

Uradio sam brdo majica i nema ljustenja stampe. Kad je stampa kvalitetna onda se to ne desava. Neke majice imam vec par godina i sve je u redu. Koristim bubrecu stampu.

Posted
  lake_bodom said:
zanimaju me prvenstveno majice domacih bendova ....ima li sanse da mi uradis neku takvu? icon_mrgreen.gif

To jedino u dogovoru sa bendom. Nisam bednik da zaradjujem na srpskim bendovima.

Posted
  Valkyrie said:
Uradila sam jednu majcu na taj način. Nakon pranja je štampa počela da se ljušti.

eh draga moja, tu nema pomoci icon_smile.gificon_sad.gif

gledaj sto manje da se znojis da bi je sto manje prala icon_smile.gif tako ja bar postupam sa majicom underdeath-a icon_smile.gif

Posted

Ma nosim samo originalne majce. Naravno, kada sam u prilici na nekom putovanju, naletim na neki metal shop, dam 20-30 evra, ali vredi.

Ili uzmem od ortaka icon_biggrin.gif eg ta famozna persecution mania icon_biggrin.gif

Posted
  Smorock said:
I majice po porudzbini !

I to odlicne ako mogu da primetim icon_smile.gif

Hvala,hvala icon_redface.gificon_redface.gif

Drago mi je da ti se svidjaju icon_da.gificon_da.gif

Da li su ljudi i dalje ljubomorni sto jedina imas takve majice? icon_biggrin.gif

Posted
  Strahinja said:

Da li su ljudi i dalje ljubomorni sto jedina imas takve majice? icon_biggrin.gif

Jos pitas!

Ispade da te reklamiram na svakom cosku icon_smile.gif

Posted
  Smorock said:
Jos pitas!

Ispade da te reklamiram na svakom cosku icon_smile.gif

Pazi da te neka obozavateljka bendova ne napadne icon_biggrin.gif

Pa ja pazljivo biram ko ce me reklamirati icon_biggrin.gif

Nemoj da sam cuo da si slucajno izasla negde u nekoj drugoj majici icon_biggrin.gif