Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

evo,koje majice i dukserice njosim:

Immortal-Sons of northern darkness

Nattefrost-Satan Terrorist

Gorgoroth-Ad majorem sathanas gloriam

Dimmu-Puritanical

Nokturnal Mortum-Valkyria

Peccatum-Strangling from within

Marduk-Nightwing

Marduk-Infernal Eternal (nazalost,usled okolnosti morao sam da je vratim osobi koja mi je maju poklonila)

Marduk-Fuck me Jesus

Motorhead-Bastards

Bathory-Blood on Ice

• 3 weeks later...
Posted

Ovako, ja imam:

Nightwish-2 majice, i uglavnom obe nosim, ali povremeno, kad vozim biciklu ili trchim, ili po kuci

Therion-nju sam ranije nosila, i ogromna mi je uvek bila, ali mi je draga,

Rhapsody-nju mozda ponekad obuchem

Korn-prestara majica, koju sam mozda 3,4 puta nosila u zivotu kad sam bila 7.razred

Nirvana duks-nosil sam ga kad sam bila 8.razred, vise ga ne nosim, jer ne slusam vise Nirvanu a i podseca me na neke pozerkice zvane "Nirvanice" pa en bih da iskaljujem bes na jadnom duksu

Prodigy-nju sam kupila kada sam bila 7. razred i mnogo mi se svidjala zbog jedne jedine pesme koju sam od njih cula, a zove se valjda(?) Baby's got the temper, ali nisam sigurna da li ej bash takav naziv

Sve u svemu ne nosim te majice viose, osim obvako kao sto rekoh po kuci, ili kad idem da se vozim, ili do prodavnioce nesto da kupim, u stvari nikad ih nisam ni nosila na drugaciji nacin, tj. nikad u njima nisam izlazila u grad. I nemam nista protiv njih, ako ih ljudi kupuju zato sto vole grupu ciju majicu nose, a ne ako je kupe da bi postali metalci

Guest dexter
Posted

ej ljudi jel zna neko sta predstavljaju one narukvice sa bodljama u obliku piramida?? Znam da je ovo vise pitanje za "Outfit" ali je on zatvoren pa sam morao ovde. PS sto se majica tice, tu su Metallica 3-4 komada i 2 Nightwish (a u planu je Moonspell, kad budem pri parama).

Posted
Ја сам набавио ову са мог аватара!

si istampao u vrapcu,ili sl.?

zanima me jer svakog kog poaznajem a da je majicu istampao u vrapcu,zali se,naime,moj ortak je istampao korpiklaani majicu koja otrpilike pokriva 30% majice,tj. mnogo mala slika u odnosu na celu majicu.

Guest dexter
Posted
Ja cu napraviti The Black Dahlia Murder majicu... posto ovde naravno ne moze da se nabavi... a mrzi me da narucujem...

kako ces "napraviti"? reci mi da i ja uradim. :confused:

Posted

Imam ali ih uglavnom više ne nosim.....

..... Kreator, In Flames, Metallica :redface: , Slayer, Pantera..... Jedino i dan danas nosim Testament majicu sa reklamom albuma ''Souls Of Black'', povremeno obučem i Kreator ''Endless Pain'' majicu.

Ne znam, mislim da sam prevazišao taj stadijum... možda ću zvučati krajnje pozerski, ali radije oblačim moje La Costa bluze, nego li metal majice. U suštini čemu svrha izdvajanja i exponiranja, nije uopšte po meni bitno kako izgledaš, već šta slušaš i šta ti zapravo prija.

Posted

Maiden - Edward the great

Priest - Killing Machine, Angel of Retrebution

Motörhead - Hammered

Slayer Eagle

Slayer Live - Unholy Alliance Chapter II - sad ova poslednja turneja

Helloween - World Tour Jan. 2006

Megadeth - Peace Sells

Maiden - Trooper

Running Wild - Under Jolly Roger

Metallica - Master of Puppets

ACDC

...

+gomila izandjalih koje su se vremenom i pivskim stomakom omalile ...