Jump to content

Recommended Posts

Posted

Мени се у наредном периоду смеше следеће:

Running Wild - Under Jolly Roger

Overkill - Under The Influence

Angel Dust - To Dust You Will Decay

Posted

Ја га волим. нешто је слабији од осталих које волим, али слика је конза!

Posted
Мени се у наредном периоду смеше следеће:

Running Wild - Under Jolly Roger

Overkill - Under The Influence

Angel Dust - To Dust You Will Decay

'De to sad nabavljas? :o

Inace,na koncertu Manowar-a pre mesec ipo dana sam uzeo 2 majce:Demons,Dragons & Warriors (tour majca :bigblue: ) i The Triumph Of Steel :pivopije: Da sam imao jos para uz'o bih jos nesto (30 eura su majce)...

Posted

Мене ће оне 3 заједно коштати око 40 евра. Видео у Nuclear Blast каталогу, а има фору да не плаћам огрмону поштарину, пошто овамо шаљу само препоручено, па поштарина за било који пакет до 2 кг кошта 24 евра.

Posted (edited)
Видео у Nuclear Blast каталогу, а има фору да не плаћам огрмону поштарину, пошто овамо шаљу само препоручено, па поштарина за било који пакет до 2 кг кошта 24 евра.

Daj ne seri??? :o :o :o

Jeb'o te,pa ja godinama vec mucim muku sa Nuclear Blast-om (zato sto ne ili salju porudzbine ovde ili je postarina 10X skuplja od onog sto narucujem),a nisam ni znao da postoji ta varijanta :o:confused:

Edited by LazaGNR
Posted

Па, постоји само једна: ако имаш неког у Немачкој коме ћеш то да шаљеш, па тај неко да ти донесе (поштарина углавном 3,5 евра). Немој само да ми тражиш то, пошто ја већ користим ортакову везу и не бих да претрпавам.

Posted

Не вреди, брате. Ако нема тога, пошту обићи не можеш. Проблем је што они не шаљу не-препоручено, јер су имали негативних искустава са источноевропским земљама. Поштарина за не-препоручено, дакле обично слање је 8 евра, што уопште није страшно, али они такоо не шаљу.

Posted

Ma znam...to me i muci :udri:

Al' porucio sam jednu majcu (od Manowar-a :rockdevil: ) od jednog druga (da mi uzme),al' je on otis'o u Spaniju jos posle Srpske Nove godine i ko zna kad ce se vratiti :(:udri: Trebalo je sad (krajem maja),al' izgleda da nece pre jeseni (il' cak do Nove godine) :udri::(

Posted

Hehe,pa da :bigblue::rockdevil:

Ono,rekao sam da od Gansa imam najvise majci (mislim da ih ima preko 20),pa je normalno (po teoriji verovatnoce) da cu te majce i obuci :):bigblue::pivopije: