Valkyrie Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Често постујем у погрешној теми ... хм, да, Креатор Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Мени се у наредном периоду смеше следеће: Running Wild - Under Jolly Roger Overkill - Under The Influence Angel Dust - To Dust You Will Decay Quote
DragonHeart Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Мени се у наредном периоду смеше следеће: Running Wild - Under Jolly Roger Angel Dust - To Dust You Will Decay Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Зашто си изоставио Overkill? Мајица је страва! Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ја га волим. нешто је слабији од осталих које волим, али слика је конза! Quote
Angelystor Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ja sam skoro i prestao da kupujem majce van koncerata..dodushe ako odem i ovo leto u Bugarsku nije iskljuchno da opet kupim par ako nadjem neke zanimljive... Quote
LazaGNR Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 Мени се у наредном периоду смеше следеће: Running Wild - Under Jolly Roger Overkill - Under The Influence Angel Dust - To Dust You Will Decay 'De to sad nabavljas? Inace,na koncertu Manowar-a pre mesec ipo dana sam uzeo 2 majce:Demons,Dragons & Warriors (tour majca ) i The Triumph Of Steel Da sam imao jos para uz'o bih jos nesto (30 eura su majce)... Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Мене ће оне 3 заједно коштати око 40 евра. Видео у Nuclear Blast каталогу, а има фору да не плаћам огрмону поштарину, пошто овамо шаљу само препоручено, па поштарина за било који пакет до 2 кг кошта 24 евра. Quote
LazaGNR Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 (edited) Видео у Nuclear Blast каталогу, а има фору да не плаћам огрмону поштарину, пошто овамо шаљу само препоручено, па поштарина за било који пакет до 2 кг кошта 24 евра. Daj ne seri??? :o Jeb'o te,pa ja godinama vec mucim muku sa Nuclear Blast-om (zato sto ne ili salju porudzbine ovde ili je postarina 10X skuplja od onog sto narucujem),a nisam ni znao da postoji ta varijanta Edited May 20, 2007 by LazaGNR Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Па, постоји само једна: ако имаш неког у Немачкој коме ћеш то да шаљеш, па тај неко да ти донесе (поштарина углавном 3,5 евра). Немој само да ми тражиш то, пошто ја већ користим ортакову везу и не бих да претрпавам. Quote
LazaGNR Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 E jebi ga onda Ja se vec ponad'o da ima neka ne-preko-prijatelja-i-rodbine varijanta Bah,videcu nesto da iskombinujem Quote
RNA Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Не вреди, брате. Ако нема тога, пошту обићи не можеш. Проблем је што они не шаљу не-препоручено, јер су имали негативних искустава са источноевропским земљама. Поштарина за не-препоручено, дакле обично слање је 8 евра, што уопште није страшно, али они такоо не шаљу. Quote
LazaGNR Posted May 21, 2007 Author Report Posted May 21, 2007 Ma znam...to me i muci Al' porucio sam jednu majcu (od Manowar-a ) od jednog druga (da mi uzme),al' je on otis'o u Spaniju jos posle Srpske Nove godine i ko zna kad ce se vratiti Trebalo je sad (krajem maja),al' izgleda da nece pre jeseni (il' cak do Nove godine) Quote
LazaGNR Posted May 28, 2007 Author Report Posted May 28, 2007 Aha Povremeno doduse,al' ga ipak nosim Quote
LazaGNR Posted May 29, 2007 Author Report Posted May 29, 2007 Hehe,pa da Ono,rekao sam da od Gansa imam najvise majci (mislim da ih ima preko 20),pa je normalno (po teoriji verovatnoce) da cu te majce i obuci Quote
DaemOnizeR Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Nedavno sam dobio od lika iz Poljske Behemoth-Demigod Quote
LazaGNR Posted May 30, 2007 Author Report Posted May 30, 2007 Nedavno sam dobio od lika iz Poljske Behemoth-Demigod Jel' mi das? Мајица, 'бем те неписмена! Desava se Quote
Recommended Posts