Hudini Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Kad je Pero Defformero svirao u Rumi, nas dvadesetak je napravilo majice specijalno za tu priliku. Ja tu majicu više ne nosim (osim kad idem da gledam Pero Defformero) jer više ne možeš izaći u grad a da neko nema istu takvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Pa da ,zato je ja i nemam i bole me kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Краљ Хаоса Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ти си цааар! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Pa da ,zato je ja i nemam i bole me kurac Hvala, takođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Viper Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) Blind Guardian - Tales from the Twilight World Blind Guardian - Somewhere Far Beyond Blind Guardian - Nightfall Blind Guardian - ANATO Blind Guardian - A Twist in the Myth (Sa Koncerta) Helloween - Better then Raw Helloween - Keeper 1 Kamelot - Ghost Opera (Sa Koncerta) Grave Digger - Rheingold Grave Digger - Liberty or Death (Sa Koncerta) Edited October 8, 2007 by NW Red Viper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlad Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Samo cu kucati bendove, ko ce sad i albume bendova. Evo ovako: Blind Guardian Metallica Megadeth In Flames Finntroll Cradle of Filth Motorhead GN'R Manowar Iron Maiden Korn Children of Bodom Iced Earth Dream Theater Nightwish Inace 50% gore navedenih bendova sad trenutno prezirem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukijan Mušicki Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Kad je Pero Defformero svirao u Rumi, nas dvadesetak je napravilo majice specijalno za tu priliku. Ja tu majicu više ne nosim (osim kad idem da gledam Pero Defformero) jer više ne možeš izaći u grad a da neko nema istu takvu. hudini nemoj da seres, nosis ti nju, ne cesto, ali je nosis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Kad je Pero Defformero svirao u Rumi, nas dvadesetak je napravilo majice specijalno za tu priliku. Ja tu majicu više ne nosim (osim kad idem da gledam Pero Defformero) jer više ne možeš izaći u grad a da neko nema istu takvu. ja imam veću Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Ali niko nema kao Nidža. Njemu je i ona XXXL mala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 njemu ne treba metal majica, već metal mantija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Njemu treba metal galabija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 U firenci sa pre mesec dana pazario: Sodom-Obssesed by Cruelty Venom-Welcome to Hell Overkill-Feel The Fire Sve originali, nikad bolje majice, ali sam ih placao po 15 eura, mnogo sam se piva morao lisiti:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 Svaka cast Mada verujem da je izbor bio zajeban (jebi ga,pivo ili majca)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Duksevi: Gorgoroth - Twilight Of The Idols ( ), CoB - Tokyo Warhearts Majice: Cannibal Corpse - Eaten Back To Life, koja mi je najmilija... Imam i Gorgoroth, Bodome... Spavam u majici Mejdena... Ostalo... ko zna gdje je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted October 29, 2007 Author Report Share Posted October 29, 2007 U Maiden-ima spavas zato sto je to stara majca,sto te je blam da je nosis (jer slusas nesto drugo) ili...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Ja spavam u majci Guardiana jer je skroz izbledela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 U Maiden-ima spavas zato sto je to stara majca,sto te je blam da je nosis (jer slusas nesto drugo) ili...? Zato shto mi je 4 broja velika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 zasto nema zenskih metal majica a i kad ima to je him merlin menson i tako lejm bendovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 zasto nema zenskih metal majica a i kad ima to je him merlin menson i tako lejm bendovi... Ko kaze da ih nema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Ko kaze da ih nema? pa bila sam u felixu, dobro ja doduse trazim kiss majcu, ali nisu imali ni iron maiden ni nista samo gore navedene e da i dimmu borgir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Ja sad za koji dan planiram da uzmem duksericu KISSa u Felixu, samo da je nisu prodali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 pa bila sam u felixu, dobro ja doduse trazim kiss majcu, ali nisu imali ni iron maiden ni nista samo gore navedene e da i dimmu borgir Felix je govno morate da shvatite to.Poslednji put kad sam bio majica je bila 590 dinara sto je pljacka a majica je ocajnog kvaliteta i slika je takodje.Nekad su bile dobre.MORDOR ima original majice ali su i skuplje duplo od ovih iz Felix-a.Na zalost imaju veoma mali izbor majici zato je najbolje da majicu kupis preko neta kad vec zivis u Srbiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Ja sad za koji dan planiram da uzmem duksericu KISSa u Felixu, samo da je nisu prodali... Koliko su duksevi u Felixu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Razmišljala sam da kupim Bathory majicu u Felixu (baš mi je bilo neobično kad sam videla da imaju), ali je print i na njima totalno sranje. A ne putujem nigde do proleća pa ne mogu da nabavim ništa novo... Imaju uzak izbor ženskih majica (Felix), ali treba proveriti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Oko 1000 dinara su duxevi u Felixu koliko ja znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts