LazaGNR Posted December 4, 2007 Author Report Share Posted December 4, 2007 ...ma ja imam neku Metallicu i dalje...tj samo sam 3 majice metalike i imao..slabo se ja bacam u te metal vode...udavio bi se jbt Cccc,shame on you Morace to da se koriguje Koja glupa tema jbt. :) Zaobidji je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Gledala si Maidene na Brave New World turneji ? Pa ako je starija malo moguce je jer su na toj Brave New World turneji svirali u Budimpesti. Secam se da su neki novinari sa PINK-a isli na koncert i davali intervju sa lica mesta...Secam se ko juce da je bilo a bilo pre 7 godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Gledala si Maidene na Brave New World turneji ? Ne, nažalost nisam išla zbog maloljetnosti, al' eto prijateljica koja je bila dala mi je za uspomenu jer nisam ja išla. Strašno je siva sad. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALICE Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Strašno je siva sad. :) koristi Perwoll black magic !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 koristi Perwoll black magic !!! To neki Slejerov deterdžent? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 koristi Perwoll black magic !!! http://www.dobrynakup.sk/www/images/tovary/2595/202.jpg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALICE Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 To neki Slejerov deterdžent? ne rade mi smajliji,evo crce od smeha!! jako dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Evo da ja dodam: Helloween-Keeper Of The Seven Keys Part 1(pazario par dana pre koncerta) A sad cu za neki dan da vidim u Felixu da nemaju neki King Diamond duks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cira Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Imam Kiss maju na foru njih cetvorica jedan do drugog, i AC/DC onaj djavolak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBodyAsAleksa Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Jel zna neko neke prodavnice osim Felixa i onih na buvljaku gde bih mogao kupiti rock i metal duxerice??????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystall Ann Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Imam Judas Priest onaj zilet direktno iz londona stigla I imam slejer na moru uzeo sad je mala i izbledela Idem sad u NS pa cu nesto nabaviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Jutros sam se iznervirao kada sam zatekao moju majicu Iron Maiden mokru na podu (na plocicama). Moja keva ju je pretvorila u krpu za potiranje il otirach (sta god)... :) jes da je majica stara, izbledela i busna na 2-3 mesta al jbg bila mi je draga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Možda se već negde izjasnih po ovom pitanju, anyway, u životu neću kupiti/obući crnu majicu sa nekim bendom, jer mi je to krajnje idiotski i iskompleksirano. Ovo, naravno, ne važi za Impaled Northern Moonforest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Uvek kupim majicu na koncertu kada ima spisak turneje pa je tu i BG, a nosim ih cesto kada sviram, tu i tamo ponekad i ovako, ako je za'fatim iz ormana kad se oblacim, nemam neku za ili protiv politiku, jednostavno, lepa uspomena sa koncetra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Ја управо узео Testament "Souls Of Black". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Не се брини, ћу ти гу украдем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 Možda se već negde izjasnih po ovom pitanju, anyway, u životu neću kupiti/obući crnu majicu sa nekim bendom, jer mi je to krajnje idiotski i iskompleksirano. Ovo, naravno, ne važi za Impaled Northern Moonforest. Zasto ti je to idiotski/iskompleksirano? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Iskompleksirano? Jel znash ti shta ta rech znachi uopshte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Zasto ti je to idiotski/iskompleksirano? Zato što se takve majice nose kao znak prepoznavanja - da bi ceo svet video kako si ti opak i slušaš taj i taj bend, a i da bi sebi sličnima skrenuo pažnju na sebe. Zaista ne vidim treći razlog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 I to je tebi iskompleksirano? :) Ne znam zasto ljudi kazu da je u Felix-u los kvalitet majica... Normalno da nisu bas nesto ali imam 2 majice po godinu i po dana i kao nove su. Imam majice: Iron Maiden - The Trooper Iron Maiden - AMOLAD Iron Maiden - Virus Mayhem - Ordo ad Chao Mayhem - De mysteriis Dom Sathanas Megadeth - Rust in peace Slayer - Orao, ta slika nema ime :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 I to je tebi iskompleksirano? :) Pa, da. To je onaj "moram biti različit!!!" stav. Tako to meni izgleda, jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 (edited) Ne znam zasto ljudi kazu da je u Felix-u los kvalitet majica... Normalno da nisu bas nesto ali imam 2 majice po godinu i po dana i kao nove su. Takodje. Edited February 11, 2008 by Killjoy of Monte Cristo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Ne znam zasto ljudi kazu da je u Felix-u los kvalitet majica... Zato sto i jeste. To su majice koje na buvljaku kostaju tacno 120 dinara ZNAM iz pouzdanih izvora da FELIX uzima 200 dinara po majici ako ne i vise. Toliko su uzimali kad je maica bila 590, pa ti vidi. Lopuze jedne. Zato što se takve majice nose kao znak prepoznavanja - da bi ceo svet video kako si ti opak i slušaš taj i taj bend, a i da bi sebi sličnima skrenuo pažnju na sebe. Zaista ne vidim treći razlog. Pa i ti sad skreces paznju na sebe kako si drugaciji. Imam par majici koje bas volim da obucem Misfits, Trivium, The Doors, Lamb of God, Dissection... Naravno sve orginali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 САЈТ СА МАЈИЦАМА СВИХ ЖИВИХ БЕНДОВА!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 САЈТ СА МАЈИЦАМА СВИХ ЖИВИХ БЕНДОВА!!! Kralju. Samo da imaju neke dobre znojnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts