wasd Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Nista protiv tebe wasd, ali strasno me nervira kad ljudi ovako pisu ime tog benda... jbg brate kad sam pisao onaj post tek sam dosao sa obuke za civilne vojnike, znaci neispavan, a i alergija na nesto (ni sam ne znam na sta) dovelo je do toga da ne gledam sta pisem ........ elem ziv bio i sorry sto si se iznervirao zbog neke greskice u kucanjE Quote
Ni! Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Ja mislim da to i što ima da se nadje, to je ono što svako drugi ima...tipa, Mejdeni, Metalika, i tako to. Zato ja uzimam na koncertima, štampam, ili sama radim. Inače, ima u "Felix"-u fin izbor, ali neke majice su im užasnog kvaliteta... Npr. MDB mi posle 2. pranja otišla, a neke, kao In Flames, Therion, Amorphis se drže dobro. Mene blam više, svaki put tražim Nevermore, sad ću da je poručim, ili je štampam. Ja sam u PG nashla Cannibal Corpse. xD Ali, od tada (a ima par godina) ne mogu da nadjem nishta. Mada, sada cju da ih radim sama, i to zhenske, pa mi necje ni trebati. A ja sa Feliksom imam sasvim dobro iskustvo... Recimo, Gorgoroth majicu nosim jako chesto skoro dvije godine i kao nova je... Quote
Andrija Smith Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Da, da, ali gdje? gdje se sad prodaju metal majice u našem lipom gradu? Virus majicu (koju btw jos nigde nisam video) nasao sam preko puta vektrinog trga cini mi se, u nekoj maloj prodavnici CD-ova , zaboravih kako se zove... Uglavnom imaju neke pozerske sranje majice ali moze se naci i koja dobra s'vremena na vrijeme. Megadeth mi je drug uzeo u, kako on rece, nekom novom trznom centru koji se otvorio... Quote
Aces High Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Evo mojih majica...............imam ih 4..................(za sad)................ Iron Maiden - Live After Death Live After Death Iron Maiden - A Matter Of Life And Death A Matter Of Life And Death Metallica - Master Of Puppets Master Of Puppets Motorhead - The Best Of The Best Of Izvin'te na losem kvalitetu slika, slikao sam sa fona............................necu sa digitalcem jer mi napravi da bude velika slika (ne znam tacno koliko MB ali dosta)........................i onda ce mi potrajati upload slika.................... a imam upload 64....................... Quote
The Joker Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Felix je sranje.Blind Guardian majica i Mortiis majica su otisle u kurac za par meseci!Doduse,Misfits,Iron Maiden,May Result i dve Rhapsody majice se drze super. Quote
Andrija Smith Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Meni se do sad NIJEDNA majica iz felixa nije raspale, cak sta vise, odlicno se drze. Samo treba birati pri kupovini Quote
The Joker Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Pa kad su imali samo ednu Mortiis majicu,vrag im babu osedlao! Quote
ZmYchE Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 (edited) E ovo je majica o kojoj sam rekla na prethodnoj strani, da je nikad nisam videla nigde u prodaji. I skroz je dobra! I neverovatan kvalitet sto stampe, sto same majice. Edited May 10, 2008 by ZmYchE Quote
Andrija Smith Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 (edited) Prvi put vidim tu sliku... Kul je majica! Evo jedne moje: Edited May 10, 2008 by Piper... Quote
ZmYchE Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Najz najz Inace nikad pre nisam trcala da uzmem majicu nekog benda a kamoli Maidena ili Metallice, ali ova iznad Run to the hills, bas me uzdrmala kad je videh u radnji. A i jos je Runz jedna od favoritnih pesama mi od Mejdena Quote
enclave Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Ja ovu uzeh pre neki dan mnogo je fina. link Quote
Andrija Smith Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Uuuuuu brate kako je dobra... Udarih vilicom od sto jbt. Quote
Routasydän Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Meni je uvek bilo draze da sam uradim majicu, odnosno dam sliku na stampu. Vizio shop radi odlicne majice, za svaku preporuku http://www.vizioshop.com/ Quote
Andrija Smith Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 Ja da sam u Srbiji sve bi pare spiskao na vizioshop Jedva cekam da dodjem tamo pa da ih uradim par... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 I opet je FearShop jeftiniji od felixa Quote
enclave Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Treba ukinuti taj FELIX, cista pljacka covece...Ali dobro kontam da oni koji imaju i malo pameti da vise ne kupuju tamo....Barem ne kao sto su pre. Majice su ne kvalitetne, stampa takodje, izblede skoro uvek postanu fazon sive jbt....Ovi koji vole malo brutalnije bendove imaju u Mordoru te majice original. Bolje da daju malo jace para za original nego da im se sjebe posle 4 nosenja. Quote
Sandman Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Ja sam razvio specijalnu tehniku kako da mi ne izblede majice iz Felixa-ne perem ih. Quote
Grob Bez Dna Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Treba ukinuti taj FELIX, cista pljacka covece...Ali dobro kontam da oni koji imaju i malo pameti da vise ne kupuju tamo....Barem ne kao sto su pre. Majice su ne kvalitetne, stampa takodje, izblede skoro uvek postanu fazon sive jbt....Ovi koji vole malo brutalnije bendove imaju u Mordoru te majice original. Bolje da daju malo jace para za original nego da im se sjebe posle 4 nosenja. ne lupaj.moje majice pazarene u felixu su kao i kad su kupljene...nit' su se skupile nit' izbledele Quote
Sandman Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Mozhda zato shto si je prao sa.... Inache po imenu se vidi da je to Slayer-ov deterdzhent. Quote
lemmy sixx Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Jebiga,olmajti institucija je to...Henkel kvalitet. Quote
ZmYchE Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ja imam jednu ili dve majice iz FELIX-a i da, izbledele su, ali ono, nista im ne fali...Stare su oko 5-8 godina Ne moze sve da traje vecno, pogotovo ne garderoba I pogotovo ne ona koju smo cesto nosili a cesto i prali... Quote
זאבים Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 nemam wishe ni jednu a da je ostala u jednom komadu. Lazhem, imam neki predratni ofucani koRn Quote
Recommended Posts