cotoha Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) Ma idi, koja bi poenta toga uopste bila? Izvrnes je kad je peglas. I da, onaj Pervol je zakon. Ali stvarno. pa ima poentu to izvrtanje u mašini, ne znam zašto ali ja to uvijek radim hahah. posebno ako je losa stampa.. ako voda prsce na nju onda se polako guli (% btw, ima li neko iskustva sa naručivanjem majica preko neta i koji su to sajtovi.. najgore je što jebeni paypal ne radi u srbiji pff. Edited June 7, 2008 by cotoha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Peri ih rucno u samponu To i ja radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 I OBAVEZNO susiti izvrnute, jer od sunca izblede najvise @cotoha Vec napisah - vrlo ruzno iskustvo imam sa Visioshopom, mada vidim da su neki ljudi zadovoljni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ima li u Bg-u ili uopste u Srbiji , negde gde mogu da se nabave metal majce , bele boje? Bilo bi to super sad za leto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Ima li u Bg-u ili uopste u Srbiji , negde gde mogu da se nabave metal majce , bele boje? Bilo bi to super sad za leto. Ja to tražim godinama. Jbg, averzija prema crnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Pa staNpajte si svoje majice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Jel mozda ima neko majicu Iron Maiden - Aces High....................??? hteo bih da je kupim al da je u super stanju......................??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunessence Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Е, овако... Имам једну баш лепу, оригинал женску мајицу коју сам добила на поклон од рођака из UK. Slipknot, црвено-црна комбинација и онако, суптилно одрађен лого на грудима и леђима. Добила сам и дуксерицу, исту такву. Проблем је што ја не слушам Slipknot, ама баш уопште. Знају људи да слушам метал, па ваљда помислили да је све то исто... Елем, ја ни мајицу ни дуксерицу у животу нисам обукла, јер ми је заиста глупо да носим мајицу бенда који ми се стварно не допада, а жао ми да ми чаме у ормару. Зато ћу веома радо исте поклонити. Ако овде постоји неки фан који сматра да су му потребне, нека се слободно јави. Само да обавестим форумаше да су и мајица и дуксерица пронашле власника који ће их волети. Ето. Живот је леп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*memento mori* Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ma bre, ruchno operesh, sa Pervolom po mogucnosti, izvrnesh je i osushish (ne po suncu, da ne izblede, ja to uglavnom nocu, shto je sigurno - sigurno). Peglash je izvrnutu zbog shtampe i gotovo... Ja tako radim, i sve moje majice su i dalje super ochuvane, izgledaju ko nove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 pa ima poentu to izvrtanje u mašini, ne znam zašto ali ja to uvijek radim hahah. posebno ako je losa stampa.. ako voda prsce na nju onda se polako guli (% btw, ima li neko iskustva sa naručivanjem majica preko neta i koji su to sajtovi.. najgore je što jebeni paypal ne radi u srbiji pff. Pa masa ljudi moze da potvrdi da su VisioShop kul, ali sad i ja kad imam par njihovih majica - jesu neke extra, a neke su nista specijalno... Ima li u Bg-u ili uopste u Srbiji , negde gde mogu da se nabave metal majce , bele boje? Bilo bi to super sad za leto. U svim stamparijama gde se stampaju majice... Sad ih ima brdo online... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Ja sam u tom Visishopu pre neke 3 nedelje naruchio majicu a navodnu bi trebalo da bude isporuchena za 7-10 dana. Stigao mi je i onaj njihov konfirmacioni mejl,ali mi nisu poslali mejl kada stizhe majica,kao ni samu majicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Znaci - nista ti nisu poslali,haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissDickinson Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Koliko su trenutno majice u Felixu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minita Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Moje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Jel neko moze da mi da linkove preko kojih se mogu naruci majice i da mi neko detaljinje kaze o tome... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Jel mi neko moze odgovoriti na pitanje napisano gore,bar neki link . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 Pa strpi se malo jebote,nije pros'o ni jedan dan bre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 po meni majce sa bendovima su obican pozeraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 po meni majce sa bendovima su obican pozeraj a dorbo to na neki nacin i jetse pozeraj ali kad nosis majcu svog omiljenog benda... ja npr imam majcu acdc i cesto je nosim,kupio sam je prije 2 god na kosovu i nekako mi je draga ... Moje: nije nesto majca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Sto se NM tice, ove su najbolje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Imam Satyricon, Belphegor, Burzum, Iron Maiden 4 komada, Dark Funeral, Dissection, Pantera, Metallica 2 komada, The Stone i King Diamond! Neki su i longsleeve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Evo prosl o4dana i niko da mi odgovri a znate jer vi narucujete . . .Meni treba Napalm Death i Testament i Judas Nostradamas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Ja sam pre 10 godina u 4, srednje furao majicu Megadeth - Hidden Treasures (smrt i dete) i pola profesora se zgrazavalo kad me vide, mislili su da sam neki ludak I ja sad nosim u skoli Megadjedovu majicu na ledjima mi kosturske glave u tanjiru a napred neki orao . . .Gleda me neki streber i kaze nekoj ludaci 'vidis li to ovo' a ova kaze 'vidim da nepoverujes,grozno' + ja u maskirnim i onako totalno metalski obucen xD Ko ih jebe bas volim tu majicu . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 draconic, systemerror, consecration, nothing left, monument, krk!, mendeed, korn trudim se da forsiram domace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 po meni majce sa bendovima su obican pozeraj Zato sto...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts