Novaliis Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Jes vala,ko nije bio u blatu do kolena taj se nije ni proveo!! SLAYER!!!!! Quote
Shamandalie Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Kad sam bila mala kupovala sam takve stvari. Sada, necete mi verovati, nije metal majica, vec nesto povezano sa fudbalom: donji ves sa grbom Fiorentine! Quote
Paroski Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Majice????Sta ce mi to u zivotu?Zato sto slusam metal to znaci da moram da nosim majicu hahah .EEEEEEEE za te pare koje ste pukli na te majice mogli ste da kupite PPPIIIIVVVVAAAA II JOJJJJ. P.S.Svaka cast giga za palicu Quote
Novaliis Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Neko voli pivo,neko majice,nego oba,neko nijedno.. Quote
Paroski Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Da brate ali to ko da je postala obaveza.Jebes mi mater imam da napravim univerzalnu metal majicu.Ja slusam:bla ba bla.ond cu biti glavni na selu... Quote
Shamandalie Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Majice????Sta ce mi to u zivotu?Zato sto slusam metal to znaci da moram da nosim majicu hahah .EEEEEEEE za te pare koje ste pukli na te majice mogli ste da kupite PPPIIIIVVVVAAAA II JOJJJJ. P.S.Svaka cast giga za palicu A sta ako neko ne voli i ne pije pivo? Quote
Novaliis Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Ja sad uglavnom nosim majice samo na koncertima..red je pobogu. Quote
Paroski Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 A sta ako neko ne voli i ne pije pivo? Siguran sam da postoji bolji nacin potrosis pare.Ako nevolis pivo onda drugo kreativnije.Ajd mi odgovori zasto bas majice kupijes?Ja to gledam kao psihologiju mase sta rade svi to radim ja.... Quote
Paroski Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Ja sad uglavnom nosim majice samo na koncertima..red je pobogu. Kako god ti kazes ortak.Mada ja to ne radim... Quote
Zagrivuk Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 (edited) Ma imam majice, ali nikako da nadjem sodom grrrrrrrrrrr! Bla......... eh sad ce da udjete u to treba li nositi majice i reci "ja sam metalac" ili ne treba. Kao da je bitno, neka radi svako sta hoce. Poz. Edited October 22, 2005 by Black_Totem213 Quote
Novaliis Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Kako god ti kazes ortak.Mada ja to ne radim... Hm,nosenje metal majci ne vidim kao dokazivanje da si tr00 i slicno.. Majica je majica,a svako ima svoj ukus sto se tice oblacenja. Vise volim da obucem Slayer majicu nego neku markiranu,pravljenu po najnovijem trendu, odecu.Ali ne zbog toga sto ja kao pokazujem neki bunt, zelim da se razlikujem ili slicno..to su gluposti. Jedini razlog je sto se to meni svidja.Za sada. Quote
Shamandalie Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Siguran sam da postoji bolji nacin potrosis pare.Ako nevolis pivo onda drugo kreativnije.Ajd mi odgovori zasto bas majice kupijes?Ja to gledam kao psihologiju mase sta rade svi to radim ja.... Ja sam kupovala majice dok sam isla u srednju skolu, sto je normalno, jer je to neki vid identifikacije sa sebi slicnima. Sada mi stvarno ne pristaje da nosim te majice, ni zbog godina, ni zbog posla kojim se bavim, a majice cuvam kao uspomenu na ta lepa i srecna razdoblja mog zivota. Sto se tice trosenja novca, ne treba tu biti mnogo kreativan, narocito ko je zenskog pola... Quote
Novaliis Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Siguran sam da postoji bolji nacin potrosis pare.Ako nevolis pivo onda drugo kreativnije.Ajd mi odgovori zasto bas majice kupijes?Ja to gledam kao psihologiju mase sta rade svi to radim ja.... Zasto bas majice?Zasto bas pivo? Kazes psihologija mase..moguce je da ima i takvih slucajeva,kod mene nije. Ti namerno ne zelis da nosis metal majice, i to ti je takodje cista psihologija. Na neki nacin se ogranicavas, iako mislis da si " sireg vidika " .. Ali to je i normalno, mi ljudi se i vodimo ogranicenjima.. Quote
Zagrivuk Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Ja sam kupovala majice dok sam isla u srednju skolu, sto je normalno, jer je to neki vid identifikacije sa sebi slicnima. Sada mi stvarno ne pristaje da nosim te majice, ni zbog godina, ni zbog posla kojim se bavim, a majice cuvam kao uspomenu na ta lepa i srecna razdoblja mog zivota. Sto se tice trosenja novca, ne treba tu biti mnogo kreativan, narocito ko je zenskog pola... JA 90% majica kupujem zbog slike, ono fazon gotivna mi slika na majici, jedino mi je trulo sto sa slike ne mogu da skinem ime benda Quote
Paroski Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Ti namerno ne zelis da nosis metal majice, i to ti je takodje cista psihologija. Na neki nacin se ogranicavas, iako mislis da si " sireg vidika " .. Ali to je i normalno, mi ljudi se i vodimo ogranicenjima.. Opa sada smo krenuli da sudumo!Nemoj da sudish i da govoris sta ja jesam ili nisam molim te.Ja nikada nisam rekao da sam 'Sireg vidika' niti zelim da me tako ljudi gledaju.Samo izvodim argumentaciju zasto ne volim da nosim metal majice.To je bas obelezavanje!!!Ljudi vise ne gledau u oci vec u majice. Quote
Novaliis Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Opa sada smo krenuli da sudumo!Nemoj da sudish i da govoris sta ja jesam ili nisam molim te.Ja nikada nisam rekao da sam 'Sireg vidika' niti zelim da me tako ljudi gledaju.Samo izvodim argumentaciju zasto ne volim da nosim metal majice.To je bas obelezavanje!!!Ljudi vise ne gledau u oci vec u majice. Sve je obelezavanje.Al' ajde dobro.. Quote
Paroski Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Sve je obelezavanje.Al' ajde dobro.. A no-name majice ??? Quote
Novaliis Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 (edited) Isto. Covek odluci da li ce nositi no name,metal ili nike majicu..i sta god da odluci to je neka vrsta obelezavanja.Ti si odlucio da ne nosis metal majice-i to naravno nije nista lose,sasvim normalna stvar ali se u sustini ne razlikuje od onih koji su odlucili da ih nose.Obe strane iskljucuju jedan deo. Nosis ono sto zelis..ne treba suditi o necemu po drugima. Uh,preterasmo... Edited October 23, 2005 by Thor the Guardian Quote
kuruz Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Da li je neko video Zyklon majicu negde?Zanima me ona bez slika,samo logo benda je na njoj. Quote
The Watchtower Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 neces to ovdJe naci! jedino da uzmes, praznu crnu majicu, pa da odstampas logo. sto cu ja raditi kad je u pitanju col. Quote
Tatyannahhh Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Znaci,od kojih metal bendova imate majce,dukseve i slicno? I da li ih nosite (treba li ih nositi/ne treba ih nositi)? njah... imam tri NW majice,Marilyn Manson majicu i dux,Slipknot dux i Him majicu nosi se po kuci sve uglavnom Quote
Kristijan Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Metallica, Megadeth, Cannibal Corpse, Obituary, Amorphis, Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Moonspell i Metal Hammer majicu! Quote
Gothic_Soul Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Children of Bodom( Hate Crew Deathroll) Nightwish(Oceanborn) SOADx2 Inace vise nosim obicne (noname crne majice) Quote
Paroski Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Tacnije kada razmislim kontam da bi kupovao majice da nisu toliko pateticne...mislim da kupim original majicu ,a ne neku crnu standard majicu na kojoj je izkopirana prva strana albuma onako u jednoj lepoj kockici .Jedna od najboljih majica koju sam video je od sepulture neki lik ju je nosi na exitu.od sepulture cela majica je bila u ciglama nekim tripovima i izmedju cigala izlazilo je korenje koje je formiralo ime sepultura e to je majica! Quote
Recommended Posts