Justin Case Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Има ли ђе да се узме мајица руске Арије? Јел неко виђао? Ако нема онда да штампам. mislim da ces tesko to pronaci po trgovinama,eventualno negde na internetu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 http://www.vizioshop.com/custom_slike.phpOvi su iz Subotice , odatle salju.... A jel zna neko gde mogu da se u BG-u nadju majice na ovu foru?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ^Ja sam milion stvari naruchio preko Vizio Shopa dobri su i pouzdani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 (edited) majce sa bendovima su za idiote koji mentol i klosar trebas da budes da bi ih nosio Edited April 4, 2009 by Теша Тешановић Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 (edited) A kacenje kite na forum je jedna natprosecno inteligentna rabota. Edited April 5, 2009 by El Karnisero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 A kacenje kite na forum je jedna natprosecno inteligentna rabota. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Taj tip na buvljaku u Subotici radi svaki dan sem ponedeljka К'о да је фризер. .) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 A kacenje kite na forum je jedna natprosecno inteligentna rabota. naravno da jeste ono ima se moze se,svakako ne izgledam kao slepac u metal majci zbog toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ne izgledas kao slepac u metal majici jer si okacio kitu na forum? Ja stvarno nemam odgovor na ovo.You win. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 to je tesa. ne treba se opterecivati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ne izgledas kao slepac u metal majici jer si okacio kitu na forum? Ja stvarno nemam odgovor na ovo.You win. ne izgledam tako jer ne nosim metal majce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Vidimo pominje se gore Felix,nisam odavno bio jer je zadnji put kada sam ja tamo kupovao majicu ista kostala 600kinti Ako je sada 800 to je zaista previse jer su im majice znj kvaliteta a i izbor im je realno jadan Mislim ima lep izbor u katalogu ali sta god pitam-u 50% slucajeva je odgovor nema,nestalo,trte mrte,tu vise ne radimo....ma pusite mi karu Uostalom u onoj radnji koja se zove Vrabac u Knezu rade preslikvanje-lepo doneses sta hoces i urade ti,ne bi trebalo da kosta vise od 300 din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Vidimo pominje se gore Felix,nisam odavno bio jer je zadnji put kada sam ja tamo kupovao majicu ista kostala 600kinti Ako je sada 800 to je zaista previse jer su im majice znj kvaliteta a i izbor im je realno jadan Mislim ima lep izbor u katalogu ali sta god pitam-u 50% slucajeva je odgovor nema,nestalo,trte mrte,tu vise ne radimo....ma pusite mi karu Uostalom u onoj radnji koja se zove Vrabac u Knezu rade preslikvanje-lepo doneses sta hoces i urade ti,ne bi trebalo da kosta vise od 300 din Felix je totalni promasaj ako covek trazi nesto fino. Prodaja na koncertima je ok, ali je i skupo. Moja omiljena je sa Gamma-Ray koncerta Land of the free II. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razredjivach Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 2 CoF, 2 Dimmu, 2 Nightwish, Therion, CoB... Iron maiden duks : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 kad sam bio u Cacku u robnoj kuci Partizanka tamo prodaju majce iz Felixa, a cena je oko 150-200 din skuplje koja glupost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 (edited) Ne videh temu do sada Voleo bih da vidim slike vasih originalnih majica i prisivaca (ne Felix, kineske i sa buvljaka) Moje su ovde: http://www.svetlost.co.yu/folder/ Edited May 23, 2009 by butchersound Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 (edited) Satyricon - The Age Of Nero Morao sam. Edited May 25, 2009 by Mare^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 е овако: Tankard - Beast of Burbon Infernal War - Dechristianized by Parabelum Sarcophag - logo NadimaČ Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas Cannibal Corpse - Butchered at Birth Helloween - Better than Raw Immortal - Pure Holocaust Immortal - Damned in Black Iron Maiden - Killers Iron Maiden - Fear of the Dark Darkthrone - Transilvanian Hunger Slayer - Seasons in the Abyss (оригинал из 1991) Emperor - Emperor Death - Scream Bloody Gore има их још, само што не могу сад да се сетим а пришивачи: Infest - logo Nargaroth - logo Desaster - logo са Bang or be Banged натписом Morbid Angel - logo Venom - Black Metal (мали и за леђа) Darkthrone - logo Kozeljnik - logo Misfits - Legacy of Brutality и још сад требам неких 20так да поручим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Ja imam Metalliica Justice For All majicu koja se vec offucala,Opeth Blackwaterpark majicu koju jos uvek nosim kao i Death-Human majicu Sve kupljeno u Felixu-u,znj kvalitet uglavnom(to su crne majice koje se na pijaci kupuju za tipa 100kinti uradi se slika tamo pa onda naplacuju 8x skuplje )ali ono preslikano zacudjujuce drzi jos kako treba Imam i TON trzalicu sa Kenijevim sigom i to mu dodje otprilike to sa napomenom da cuvam i ulaznice od svakog certa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Desaster - logo са Bang or be Banged натписом au gde si ovo nasao? majice: Pantera-Logo sa lobanjom i juznjackom zastavom (ovo je nenoseno bukvalno i stoji mi jer je S velicine pa ako neko oce da pazari PM) Bathory-Koza Dimmu Borgir-Spiritual Black Dimensions,Puritanic Euphoric Misanthropia,Death Cult Armageddon i In Sorte Diaboli(Dux) Dark Funeral-Teach Children To Worship Satan,Attera Totus Sanctus i bend napred a gradovi sa latinoamericke turneje iz 2006 nazad(to je original) Immortal-Sons Of Northern Darkness,Pure Holocaust(Dux) Nattefrost-slika sa onom sekirom Carpathian Forest-We're Going To Hell For This Marduk-Fuck Me Jesus(to se vishe nenosi otkako mi je Mortuus potpisao),Infernal Eternal,Warchau(original) Cannibal Corpse-Butchered At Birth Belphegor-Bondage Goat Zombie(Original) Cradle Of Filth-Cruelty And The Beast NadimaC Svartgren prisivaci: Dark Funeral-Diabolis Interium (Ledjni) Dimmu Borgir - pise dimmu borgir,a prisivac je pravougaoni sirine df prisivaca iznad (tj to je iseceno sa majice i nije prisivac al' ajd') Immortal logo Dimmu Borgir Norway okrugli Cannibal Corpse-Eaten Back To Life King Diamond - njegova slika i kd logo Carpathian Forest - Nattefrost i logo cf Desaster-Angelwhore Dimmu Borgir-Stormblast MMV Dimmu Borgir-Puritanic Euphoric Misanthropia Gorgoroth logo Marduk - zeleni sa bendom dok je bio legion i logo marduka Dark Funeral - okrugli asmodeus,satan,lucifer... Marduk - logo i ispod pise swedish black metal Karijes - logo odradjeno da vidim kako lik stampa prisivace,pa kad ga je vec odradio reko da ga zasijem Bathory - koza Dark Funeral - Logo Sodom-Persecution Mania Sodom-In The Sign Of Evil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 au gde si ovo nasao? на концерту 2005. у СКЦу кад су били. још је пришивач кожни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 u bogte..svaka cast! ja cu se valjda nakaniti da skupim para pa pokupujem sve iz njihovog shop-a sto me zanima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 28, 2009 Author Report Share Posted May 28, 2009 Bathory-Koza Ali koza!!! :) U pitanju je glava jarca,by the way,omot prvog Bathory albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 ma znam da je omot prvog albuma.meni su te koze i jarci slicni pa ih i brkam tj znam da ima razlike ali uvek kazem koza pa kad ubodem ubodem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 29, 2009 Author Report Share Posted May 29, 2009 Ma OK,samo mi je bilo smesno kad sam procit'o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts