Narsil Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) jesi to nasao u felixu? Да. Иначе немам обичај да купујем код њих мајице, наручујем нетом или купујем на концертима, код њих само дуксере и пришиваче, јер то вреди. Edited October 1, 2009 by o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 у Балканској имају стварно добру понуду. а већ неколико месеци притискам лика да крене и са пришивачима. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 у Балканској имају стварно добру понуду. а већ неколико месеци притискам лика да крене и са пришивачима. E brate ja necu skoro u BG a stvarno bi hteo nekako da dodjem do majici Tankard,D.R.I i po mogucstvu ako ima Kreator Pleasure to KILL,mozes li da mi proveris da li ima L velicina ovih majici i da ti posaljem kesh preko post-neta da mi pazaris?Sorry brate sto te cimam ali ne vidim drugog izlaza,ovde u NS-u brate nema bas nicega ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 у Балканској имају стварно добру понуду. а већ неколико месеци притискам лика да крене и са пришивачима. gde je tacno ta prodavnica u balkanskoj? posto sam se gubio pred destruction po balkanskoj i obilazili smo par prodavnica i raspitivali se ali niko nije ni znao o cemu pricamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Где се налази продавница "The Wall"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Pa u balkanskoj. Inache sa desne strane je ako se penjesh uzbrdo, i u izlogu su okachene majice tako da se moze primetiti ako se malo bolje pogleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 duksevi su 1300, ako se dobro secam. losh je izbor dukseva prilichno. Ima li ista od Maidena,Metallicae eventualno? Mozda odem sutra,ako me ne bude mrzelo Pa ako nema da ni ne idem dzabe I kakav je kvalitet? Mislim,znam da je los,ali koliko los to je pitanje xD ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 ne verujem da imaju gejtaliku i gejdene. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 (edited) jel moze barem neko da mi kaze da li je ta prodavnica u balkanskoj sa desne u onom mini trznom centru ili sta je vec? ako nije gde je onda tacno? posto dolazim za par nedelja u bg pa bi da posetim..i koliko su majice kratkih rukava? Edited October 4, 2009 by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 (edited) е овако. кад се крене од Теразија на доле, прође се раскрсница са Краљице Наталије (бивша Народног фронта) и настави се на доле. има прво једна продавница са патикама, и одмах после ње је улаз у неки мали тржни центар. у приземљу има нека продавница са патикама, сервис мобилних... а на првом спрату је The Wall. одмах поред неке туристичке агенције. E brate ja necu skoro u BG a stvarno bi hteo nekako da dodjem do majici Tankard,D.R.I i po mogucstvu ako ima Kreator Pleasure to KILL,mozes li da mi proveris da li ima L velicina ovih majici i da ti posaljem kesh preko post-neta da mi pazaris?Sorry brate sto te cimam ali ne vidim drugog izlaza,ovde u NS-u brate nema bas nicega ;/ матори, никакав проблем. пошаљи то, ја ћу ти узети, и доносим ти 24тог кад будем у НСу за Надимач. ЕДИТ: мајице су 600 кинти. ако неко ко није из БГа долази овде и има намеру да пазари, нека ми се јави. никакав проблем да га одведем. услуге наплаћујем пивом Edited October 5, 2009 by Јарослав111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 е овако. кад се крене од Теразија на доле, прође се раскрсница са Краљице Наталије (бивша Народног фронта) и настави се на доле. има прво једна продавница са патикама, и одмах после ње је улаз у неки мали тржни центар. у приземљу има нека продавница са патикама, сервис мобилних... а на првом спрату је The Wall. одмах поред неке туристичке агенције. zahvaljujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 но проблемо. само да напоменем, то је, кад се спушта доле ка железничкој, са леве стране Балканске. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 znam sada gde je.pre destructiona smo lutali po balkanskoj,100x je obisli i nasli taj mini trzni centar i bili smo na prvom spratu ali blage veze nemam kako nismo videli tu prodavnicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 zaboravio sam pitati da li The Wall slucajno radi nedeljom? posto dolazim 18. pa da neidem bzvz ako neradi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 kolko se secam, ne radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Disdained Tour majica od sinoc je u mom vlasnistvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Disdained Tour majica od sinoc je u mom vlasnistvu +1 Cannibal Corpse - са дугим рукавима, од синоћ.Са турнеје. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Zna neko gde moze da se nabavi Bombarder majica ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 ja sam moju pazario na legasi festu prosle godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Hteo sam i ja, ali me je jedan clan ovog foruma zavrnuo za pare (tacnije za cenu karte i prevoza). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 @Thrasher Пробај са Ракићем да видиш, он сигурно зна. Верујем да би могао да ти набави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 @Thrasher Пробај са Ракићем да видиш, он сигурно зна. Верујем да би могао да ти набави. OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Meni je najaca TANKARD - KINGS OF BEER, al nisam je hvatao na vreme i sad kurac nigde nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 (edited) Ja bih voleo da imam ovu majicu, dusu dala za koncerte i festivale: Edited October 22, 2009 by Talvi 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm of the living Posted October 23, 2009 Report Share Posted October 23, 2009 hahahaha! dobra je, nema sta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts