Thrasher Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Dve najnovije: Link 1 Link 2 + jedan rucni rad: Link 3 Quote
Grob Bez Dna Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 sta je na ledjima te infest majice? kod mene pise otd, a napred je logo. ne volim te "budzaste" majice. Quote
Thrasher Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 sta je na ledjima te infest majice? kod mene pise otd, a napred je logo. ne volim te "budzaste" majice. Na ledjima pise "Denying The Cross". Quote
dimmu1 Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 danas sam se malo igrao sa telefonom pa sam uslikao i majice.. Quote
Narsil Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Како мрзим мајице из Феликса. 2 Quote
dimmu1 Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Како мрзим мајице из Феликса. samo je nattefrost iz feliksa. Quote
23/16 Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Stigla jutros Odlicna je. Gde si je uzeo? Quote
RottenToTheCore Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Majice: Guns N' Roses 4x - logo, band, Here Today Gone To Hell '91 Tour i Chinese Democracy AC/DC 2x - Back In Black i Black Ice Metallica - Jump In The Fire Def Leppard - logo Alice Cooper - sa albumima Rammstein - Rosenrot W.A.S.P. - The Last Command Scorpions - Unplugged Sepultura - Roots dugih rukava Duks imam jedan, Metallica - Master Of Puppets Quote
LazaGNR Posted January 3, 2010 Author Report Posted January 3, 2010 @dimmu1:jebote,ja cu stvarno pomisliti da ti nisi cuo za 'resize' Ako ces vec da kacis te ogromne slike bolje ostavi linkove onda Majice: Guns N' Roses 4x - Here Today Gone To Hell '91 Tour Gde si je nabavio? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Dve najnovije: Link 1 Link 2 + jedan rucni rad: Link 3 ODLICNA JE OVA RUCNI RAD! Quote
Odin502 Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 (edited) Immortal-Pure Holocaust -duks sa kapuljacom 2X Maideni Dimmu Borgir- Death Cult Armaggedon Korpiklaani-Karkelo Hammerfall Blind Guardian Ensiferum-Victory songs Finntroll-Nattfod Amon amarth veliki prisivac... Nego, jel zna neko de ima da se uzme Kozeljnik majca/prisivac, i da li je neko skoro u Vrabcu stampao nesto po narudzbini (ako jeste, kolika je cena,koliko se ceka...) Edited January 6, 2010 by OdinBatajnica Quote
Јарослав Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Nego, jel zna neko de ima da se uzme Kozeljnik majca/prisivac, i da li je neko skoro u Vrabcu stampao nesto po narudzbini (ako jeste, kolika je cena,koliko se ceka...) пришивач се добијао уз каЗету. и то не знам тачно уз колико првих примерака. што се мајице тиче, нисам сигуран да су уопште рађене. што се ВраБца тиче, не узимај тамо! мајице су око 800 кинти (ако се добро сећам), и код њих је најскупље. квалитет је огаван. једино што одмах буде готово. Quote
Thrasher Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Zna li neko gde se moze nabaviti Bombarder majica ? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ja se nadam da ce biti 13.02. na svirci u Novom Sadu Quote
Thrasher Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ja se nadam da ce biti 13.02. na svirci u Novom Sadu Zbog toga i hocu da nabavim ranije. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ne verujem da ces ovako random nigde naci :/ Quote
Zaki Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Ponovljen oglas: Na prodaju - crni duks veličine XXL sa motivom albuma "Rheingold" nemačkog benda Grave Digger. Na rukavima i leđima takodje piše Grave Digger. Duks je nov. Cena po dogovoru. Kontakt na PM. Quote
F4R15 Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 @dimmu - svaka čast za Bathory i Fuck me Jesus Quote
dimmu1 Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 (edited) fuck me jesus je potpisao mortuus uzeo sam u utorak at the hearth of winter u felixu i mislim da vise nikada necu kupovati majice tamo.stampa je stvarno sranje.naravno nisam ni skontao stampu nego sam iz daljine video majicu reko uzecu,ali kad sam dosao kuci... sto je najbolje pise da je pravljena u pancevu i jos mi prodavac govori 'ovakve kvalitetne majice nigde neces naci' Edited January 21, 2010 by dimmu1 Quote
Јарослав Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Феликс је голо говно. најгори су, а још и најскупљи. само Балканска!!! Quote
dimmu1 Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Феликс је голо говно. најгори су, а још и најскупљи. само Балканска!!! bio sam bas u balkanskoj i opet nisam nasao onu prodavnicu isao sam bas tamo gde si mi ti opisao i obidjosmo ceo taj "mini trzni centar" ili sta je vec ali nigde nema te prodavnice.. na prvom spratu ni u prizemlju.sad jel to zatvoreno preko zime (neko mi je rekao da rade samo leti) ili ne? Quote
Recommended Posts